Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το λοιπόν ακούστε κουτσομπολιό ολκής. :109:

Ένας φίλος, ενός φίλου, ενός άλλου φίλου και ονόματα δεν λέμε διότι δεν δυνάμεθα να αποκαλύψουμε τις κουτσομπολίστικες πηγές μας, με ενημέρωσε για το εξής. Σε πρόσφατη σύναξη μεγαλοεισαγωγέων, μεγαλοντηλερέων, χαϊεντοπατεράδων και μη, με θέμα την γνωστή έκθεση που γίνεται μια φορά τον χρόνο, ετέθη ως πρόβλημα η παρουσία των άσχετων των φόρουμς σε αυτήν. Βεβαίως η ασχετοσύνη των δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά να βρε παιδί μου, μπαίνουν στα πόδια μας, ακούνε τις μηχανές μας και μετά πάνε και τις θάβουνε στα φόρα τους.

Εν ολίγοις συνάδελφοι, είμαστε κόκκινα πανιά. :114: Εντύπωση μεγάλη μου προκάλεσε το άτομο που έθεσε το πρόβλημα καθώς είναι πρώτης τάξεως άνθρωπος. Οι κακές (ή οι καλές) γλώσσες, λένε ότι τα λόγια δεν ήταν ακριβώς δικά του αφού ταυτόχρονα γνωστό ανερχόμενο αστέρι της χαϊεντοεισαγωγικής τέχνης, έκανε τον υποβολέα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, δεν πρόκειται να πέσω από τα σύννεφα όμως.

Καλοί μου συμφορουμίτες, σύντροφοι στην φορουμιστική τρομοκρατία των χαϊεντοεμπόρων τελικά ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. :139:
Λες και δεν είχαμε άλλη δουλειά από το να ασχολούμαστε με μ@λακίες. Αυτό που δεν έχουν πάρει χαμπάρι μερικοί μερικοί, είναι ότι όσο προσπαθούν να στηρίξουν μια μπίζνα με πολλά χιλιάρικα στην ασχετοσύνη του ανυποψίαστου, τόσο θα βρίσκουν μπροστά τους πραγματικούς χομπίστες χωρίς "υποχρεώσεις" δεξιά και αριστερά, που θα τους τα χώνουν. Όσο μερικοί βλέπουν τον χομπίστα σαν όρθιο πεντοχίλιαρο, τόσο θα εκτίθενται στα μάτια του κόσμου. Η πληροφορία είναι διάχυτη και προσβάσιμη πλέον στον καθένα, οπότε οι εποχές των γκουρού τελειώσανε οριστικά. Είναι δεδομένο ότι η διάχυση της πληροφορίας μέσω των φόρουμς δεν εξυπηρετεί όσους θέλουν άβουλα πρόβατα για να τα οδηγήσουν εύκολα στην σφαγή. Οι καιροί όμως αλλάζουν, αλλάξτε κι εσείς κύριοι έμποροι γιατί δεν σας βλέπω καλά. Δεν φταίνε τα φόρα, οι συμπεριφορές μερικών χαϊεντοεμπόρων φταίνε και αυτές είναι που διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου. Δυστυχώς μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά, οπότε προτείνω να ξεκινήσει άμεσα η εξυγίανση του επαγγελματικού αυτού χώρου, να απομονώσετε τους γραφικούς και να τους βγάλετε από τον χάρτη. Είναι κρίμα για τους ανθρώπους του χώρου που έχουν δώσει πάρα πολλά, να τσουβαλιάζονται εξ αιτίας μερικών.

Αλλιώς, και εφόσον κάποιοι θέλουν να είναι στο απυρόβλητο για να ελέγχουν μια ανεξέλεγκτη αγορά, την επόμενη έκθεση hi end να την κάνετε κεκλεισμένων των θυρών και να το γιορτάσετε μεταξύ σας με μενού όμως από μνημόσυνο. Ποιο μνημόσυνο; Αυτό του χαϊεντοεμπορίου. Βλέπετε μέσω internet πουλιούνται μέχρι και κάσες για κηδείες, γιατί να μην πουλιούνται ενισχυτές και DACs, ειδικά στην περίπτωση που ουδείς θα ασχοληθεί με αυτούς εν Ελλάδι, εάν χαλάσουν. Άσε που ούτως ή άλλως, οι έμποροι σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους χομπίστες.

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω, μόνο ότι καλό είναι μερικοί να συνέλθουν. Βεβαίως επιφυλάσσομαι για την περίπτωση να μου έχουν μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες.

Χαιρετίσματα! :605:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πω,πω!
Ειπαν τετοια πραγματα?:111:
Μα αυτοι οι "ασχετοι" δεν αποτελουν τους "χορηγους" τους?:131:
Ελπιζω να μην τα εχεις μαθει καλα Νικολα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

... Εν ολίγοις συνάδελφοι ...
Μη λες συνάδελφοι. μη λες συνάδελφοι. Θα πάρουν χαμπάρι ότι κάνουμε μπίζνα ... :125:
Έχω τη γνώμη, αν βεβαίως είναι αληθινά όλα αυτά, ότι πρόκειται για τρικυμία εν κρανίω.
Πρώτον, από μια έκθεση είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποκλείσεις επιλεκτικά επισκέπτες.
Δεύτερον, μέσα στους φορουμίτες είναι και οι υποψήφιοι πελάτες. Λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν γνώση της ύπαρξης των φόρουμς και που δεν μπαίνουν να ρωτήσουν, έστω στην τελική ευθεία της αγοράς συσκευής. Βάζω τα χέρια μου και βγάζω τα μάτια μου, δηλαδή.
Τι να τους πεις; Άντε ρε καλή πρόοδο σας εύχομαι, "γατόνια". :405:

Reaction score
23
Γιατί παρακαλώ! Θα μπαίνει ο καθένας από την επαρχία μαζί με την ελίτ, έχουμε τρελαθεί τελείως;

Ειδικά, αν είναι οπαδός του Κόγια, δεν τον θέλω ούτε και εγώ.

Σχώραμε Κώστα, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να το βγάλω από μέσα μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βρε σεις, μηπως φταιτε και εσεις?
Μηπως κανετε...πολλες ερωτησεις?
Ασε που αυτος ο Κογιας κατεβαζει ολοκληρη δισκοθηκη μαζι του:111:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν; Να γυρνάνε τα περίπτερα και να μοιράζουν σαλέπι στους αντιπροσώπους; :137:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Σε πρόσφατη σύναξη μεγαλοεισαγωγέων, μεγαλοντηλερέων, χαϊεντοπατεράδων και μη, με θέμα την γνωστή έκθεση που γίνεται μια φορά τον χρόνο,

...

Mε καλεσαν ,να εκπροσωπησω την εταιρεια που εργαζομαι και τους εγραψα:105:

Εκανα βλακεια!!:141:

Μ επηρεασε το ''θεμα '' της συναξης.
''Προκρατηση δωματιων για την εκθεση του Νοεμβριου 2009''

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.184
Εγώ προτείνω να μη πάει κανένας στην έκθεση.

Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, σωστά?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Γιατί παρακαλώ! Θα μπαίνει ο καθένας από την επαρχία μαζί με την ελίτ, έχουμε τρελαθεί τελείως;

Ειδικά, αν είναι οπαδός του Κόγια, δεν τον θέλω ούτε και εγώ.

Σχώραμε Κώστα, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να το βγάλω από μέσα μου.
Έλα ρε συ, επαρχιώτης απλά; :111: Εδώ έχω φέρει mp3 και καλώδια τοστιέρας στο high end, κι εσύ έχεις μείνει στο επαρχιωτιλίκι; Με θίγεις!! Να μη βγάλω και τα δικά σου άπλυτα στη φόρα, που μου μοστράρεις Pro Tools με ούτε ένα, ούτε ένα!, επίχρυσο RCA! Που μου θες και χάι εντ σόου...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Λοιπόν, εφέτος θα πάρω μαζί το καινούργιο μου 32άρι γιουεσμποφλασόφωνο, φουλαρισμένο με mp3. Όποιος εκθέτης δεν θα μ’ αφήνει να το συνδέσω στο σύστημά του και να ακούσω χρειές, θα του βραχυκυκλώνω τον τελικό, να δω αν δουλεύει το σύστημα προστασίας. Όποιανώνε εκθετώνε καεί ο τελικός, θα τους κάνω δώρο από ένα κουτάκι Tavor των 500. Τώρα, πού θα βρω τόσα Tavor χωρίς ιατρική συνταγή, είναι ένα θέμα. Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε.

Επίσης, θα φέρω και κομμάτια high definition 24/192 συμπιεσμένα σε 256άρια mp3. Τα 320Kbps δε μου γέμισαν το μάτι, έχουν κόκκο στα πρίμα, και μια αδιόρατη πάχυνση στα οδοντικά. Δε λένε...

Α! Να σας πω! Για σκληρό δίσκο με επίχρυσα πλατώ, εγώ δεν ξέρω τίποτε, εντάξει; Το έχει αναλάβει ο Μπλατσάρας. Του έχω φάει τα σ’κώτχια να μου πει, πώς δγιάολο κατάφερε και χρύσωσε τα πλατώ, αλλά δεν μπόρεσα να του πάρω κουβέντα. Και δεν παίρνει κι από λόγια! Του λέω, «ρε μαλάκα, πάρε ένα δισκάκι SCSI να χρυσώσεις», τίποτα αυτός. Σώνει και καλά Serial ATA. Εμ, Serial ATA έχει σήμερα κι η κουτσή Μαρία, λέγεται τώρα αυτό high end; Ενώ αν έβρισκε κανένα NOS Micropolis, καναδυό γίγα, εκεί να βλέπατε μεσαίες και soundstage και πρέζενς.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Λογικό δεν είναι να μην τα γουστάρουν τα forum ρε Νick?!
Δεδομένο είναι ότι στα forum τους διαβάζουν/συζητάνε πολλοί...
Όμως
, από γνωστό θεώρημα, μπορείς να δουλεύεις λίγους για πολύ καιρό και πολλούς για λίγο καιρό.
Άρα, τα forum χαλάνε την πιάτσα. Αυτά τα ρημάδια φταίνε και τώρα... time is up πολύ νωρίτερα απ'ότι τα υπολόγιζαν!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν, εφέτος θα πάρω μαζί το καινούργιο μου 32άρι γιουεσμποφλασόφωνο, φουλαρισμένο με mp3. Όποιος εκθέτης δεν θα μ’ αφήνει να το συνδέσω στο σύστημά του και να ακούσω χρειές, θα του βραχυκυκλώνω τον τελικό, να δω αν δουλεύει το σύστημα προστασίας. Όποιανώνε εκθετώνε καεί ο τελικός, θα τους κάνω δώρο από ένα κουτάκι Tavor των 500. Τώρα, πού θα βρω τόσα Tavor χωρίς ιατρική συνταγή, είναι ένα θέμα. Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε.

Επίσης, θα φέρω και κομμάτια high definition 24/192 συμπιεσμένα σε 256άρια mp3. Τα 320Kbps δε μου γέμισαν το μάτι, έχουν κόκκο στα πρίμα, και μια αδιόρατη πάχυνση στα οδοντικά. Δε λένε...

Α! Να σας πω! Για σκληρό δίσκο με επίχρυσα πλατώ, εγώ δεν ξέρω τίποτε, εντάξει; Το έχει αναλάβει ο Μπλατσάρας. Του έχω φάει τα σ’κώτχια να μου πει, πώς δγιάολο κατάφερε και χρύσωσε τα πλατώ, αλλά δεν μπόρεσα να του πάρω κουβέντα. Και δεν παίρνει κι από λόγια! Του λέω, «ρε μαλάκα, πάρε ένα δισκάκι SCSI να χρυσώσεις», τίποτα αυτός. Σώνει και καλά Serial ATA. Εμ, Serial ATA έχει σήμερα κι η κουτσή Μαρία, λέγεται τώρα αυτό high end; Ενώ αν έβρισκε κανένα NOS Micropolis, καναδυό γίγα, εκεί να βλέπατε μεσαίες και soundstage και πρέζενς.
Κλαίω ρε τομάρι, κλαίω. :204::204:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ