Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Κύριοι νομίζω παραφέρεστε άδικα των αδίκων:
ΕΝΑΣ αντιπρόσωπος ανέφερε για ΕΝΑΝ-ΔΥΟ φορουμίστες ότι......και καταφέρεστε συλλήβδην.
Κάπου μου κιτρινίζει λίγο το θέμα.
Έλεος!!

Reaction score
3.260
μετά τα Θάψιμο, το κατάστημα προσφέρει και δωρεάν διάβασμα με δικό μας παπά

Reaction score
23
ΕΝΑΣ αντιπρόσωπος ανέφερε για ΕΝΑΝ-ΔΥΟ φορουμίστες ότι......και καταφέρεστε συλλήβδην.
Τον έναν, τον ξέρουμε. Ο άλλος ποιος είναι;

Συγγνώμη Κώστα, άλλα αυτό με τα Pro tools με πίκρανε. Είμαι αναγκασμένος να σε δώσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
(Όλοι μαζί στο ρυθμο Της υπερμάχω):

Τον χαιεντάτο
τελικό
τα ηχεία
οδηγήσομεν

Και:

Πιστέυω είς έναν Αναλογικό,Πατέρα,παντοάκουστώ,ποιήτη ρυθμού και μικροδυναμικού,ακουστών τε πάντων και υποηχητικών.

Και εις ένα πλατό,τον Ύιον του Αναλογικού τον δυναμικό,τον εκ του αντιπροσώπου γεννηθέντα προ πάντων των φορουμιτών.Ήχος εκ ήχου,αναλογικόν εκ Λαμπάτου τριοδικού,εισαγωθέντα,ου παραεισαγωθέντα,ομοόυσιον του εισαγωγέα,δι αυτού πάντα εισαγώμενος.

Τον δι ημας τους φορουμίτες και δια την ημετέρα ακουστικήν σωτηρίαν κατέλθοντα εξ Ιαπωνίας και Αμερικής και σχεδιασθέντα και κατασκευαθέντα εκ υπέργηρου χαιεντά σοφού
.
Σταυρωθέντα τε υπέρ υμών επί του Κωνσταντίνου Κόγια και παθόντα και ταφέντα.

Και αναστάντα τη τρίτη έκθεση κατα του Λόγου του αναλογικού Αντιπροσώπου και του Εισαγωγέα.

Και ανέλθοντα εις του ικριώματος και τοποθετούμενος εκ δεξιόν του προενισχητή.

Και πάλι ερχόμενον μετα πιστότητως κρίναι ψηφίων και μετατροπέων,ου της ηχητικής βασιλείας ουκ έσται τέλος.

Και είς τον τελικόν τον Α΄ τάξεως,τον ηχοποιό,τον εξ αμερικάνου γκουρού σχεδιασμένον,τον συν προενισχυτά και πλατό συμπροσκηνούμενον και συνδοξαζόμενον,το λαλήσαν δια των εισαγωγέων.

Εις μίαν αγίαν αναλογικήν αντιπροσωπίαν.

Ομολογώ εν βάπτισμαν άφεσιν ψηφιακών και προσωπικών επιλογών.

Πρόσδωκώ ανάστασιν βινυλίων.
Και εισαγωγήν του λαμπάτου αιωνίως.
Αμήν

(Αμ πως μόνο ο Κ'ογιας ξέρει προσευχές:137:)

Reaction score
43
Νίκο, δεν ήξερα οτι ήταν Μεγαλο-σύναξη και παρευρέθηκα κι εγώ χθες.
Είναι αλήθεια οτι πήγα 15' καθυστερημένος, αλλά 2 ώρες που ήμουνα εκεί, σε βεβαιώ οτι δεν αναφέρθηκε επ'ουδενί, κάτι παρόμοιο από οπιονδήποτε.
Είναι σίγουρα ράδιο-αρβύλα για να μην πω κάτι χειρότερο.

Κύριοι νομίζω παραφέρεστε άδικα των αδίκων:
Κάπου μου κιτρινίζει λίγο το θέμα.
Έλεος!!

Μου φαίνεται οτι ένα - ένα βγαίνουν στη φόρα... Με το τσιγκέλι που λένε... χμμμ...και χωρίς μεγάλη διαφορά ώρας... Και πώς να το μαζέψουμε τώρα που διαδόθηκε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.190
Άγιος τελικός,
Άγιος χάι εντ,
Άγιος αθάνατος,
Οδήγησον ημάς.

Ότι σου εστίν η ανάλυσις και η δύναμις και η γλύκα της μεσαίας, δέσποτα τελικέ δέσποζε υπέρ πάντων ημών και οδήγησον τα ηχεία εν τόπω γλυκερώ, λαμπερώ και ουδόλως μπιμπελώ. Δέσποτα συγχώρησον την παραμόρφωσιν, άγιε αγίασε και ίασε τον κόκκον, και στείλε το jitter εις το πυρ το εξαγνιστικόν, υπέρ πάντων ημών, εις τους αιώνας των αιώνων και πάντων των ντεσιμπέλ.

ΑΜΗΝ!!!
σταμάτα ρε!
πόνεσαν τα σαγόνια μου....:143::135:

Reaction score
2
Για την ακριβεια αυτο που ειπωθηκε και τεθηκε προς συζητηση απο εναν κυριο αντιπροσωπο ειναι, οτι θα επρεπε να επανεξεταστει κατα την γνωμη του, το θεμα των δωρεαν προσκλησεων για την εκθεση προς τα φορουμς, των οποιων πολλα απο τα μελη συνηθως θαβουν (κακως) καποια συστηματα...
Μήπως πριν πηγαίνουμε σε κάθε τέτοια έκθεση πρέπει να παραθέτουμε και τα στοιχεία μας για κάθε forum που είμαστε γραμμένοι για να γίνεται έλεγχος των posts μας?

Άν είναι δυνατον...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μηπως ειμαστε λιγο αποτομοι?
Μπορει αυτος/αυτοι οι αντιπροσωποι να μην ειχαν καμια επαφη με
φορα και να γενικευουν διχως να γνωριζουν.
Θα ειδαν και τον Αυστριακο με την μαλλουρα να απαιτει να του παιξουν
Τζενη Βανου στο 300.000 ευρω συστημα τους και θα τρομαξαν οι ανθρωποι...:121:

Reaction score
10
Τώρα πέρα από την πλάκα.

Καλό θα είναι να μην μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι...
Aυτό είναι σίγουρο.

Υπάρχουν και αντιπρόσωποι σαν τον Κύριο Φουάση τον Κύριο Ζαφειρόπουλο , τον Ανδρέα Μυγιάκη, τον Αντώνη Χατζηκωσταντή κ.α. που πραγματικά τιμούν αυτό που κάνουν και κοσμούν τον χώρο.

Δεν λέω, και αυτοί σίγουρα να πουλήσουν θέλουν αλλά σε βλέπουν πρώτα ως άνθρωπο και όχι σαν όρθιο πεντοχίλιαρο, όπως ειπώθηκε.

Υπάρχουν και άλλοι βέβαια που περιμένουν να περάσει λίγος καιρός μέχρι να σου πουλήσουν το επόμενο μηχάνημα και να σου τραμπάρουν το προηγούμενο σε μια διαδικασία χωρίς τέλος.

Αυτοί που ξαφνικά, το καινούργιο μηχάνημα που έφεραν είναι 10 κλάσεις πάνω από αυτό που μόλις σου είχαν πουλήσει ως απολύτως κορυφαίο και "καλύτερα μην έρθεις να το ακούσεις" γιατί "θα μπεις σε έξοδα".

Αυτόι που από τα ψέματα που λένε κάποια στιγμή ξεχνούν και οι ίδιοι τι έχουν πει και γίνονται ρόμπα.

Αυτοί που τους λες ότι ακούς rock σε υψηλές εντάσεις και σου πουλάνε δίδρομο.

Και από δίπλα τα τσιράκια τους που παίρνουν τις μίζουλες τους για να σου πουλήσουν κάποιο μηχανημά τους.

και και και....Έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Θα ειδαν και τον Αυστριακο με την μαλλουρα να απαιτει να του παιξουν
Τζενη Βανου στο 300.000 ευρω συστημα τους και θα τρομαξαν οι ανθρωποι...:121:
Όχι Τζένη Βάνου. Στράους και Ζαγοραίο, και ολίγη από σουίνγκ.

Reaction score
4
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Ευτυχώς που δεν πήγα στην έκθεση....:116:, θα'χα τύψεις τώρα....

Εμ, θες και τσάμπα πρόσκληση για να ψωνίσεις....

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Μμμμ, δηλαδή αν εφέτος κουρευτώ, θα μου δώσουν δωρεάν πρόσκληση;
Εγώ σε δεχόμουνα όπως είσαι αλλά με έγραψες κανονικά.
Τι άλλο πια!
Μπορεί να περάσω στις 28-29/2 θα είσαι εκεί? Θέλω μόκα με διπλή σαντιγύ, διπλό αμύγδαλο να την έχεις παραγγείλει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θελω να βαλετε το χερι στην καρδια(και οχι πουθενα αλλου)
και να απαντησετε με καθε ειλικρινεια.
Εαν ησασταν αντιπροσωπος/κατασκευαστης/dealer θα δεχοσασταν
να "τρυγυριζουν" την πολυτιμη πραματεια σας αυτες οι φατσες?

Η αυτη εδω η εγκληματικη?

Ειλικρινεια ειπαμε...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ