- Reaction score
- 11.191
το ντεσιμπελομετρο δε δειχνει αυτο που ειπα...
Το δικό μου κάνει τούμπα, το δικό σου κωλοτούμπα.Το δικό μοy decibelόμετρο, λέει αυτά που γράφω.
το ντεσιμπελομετρο δε δειχνει αυτο που ειπα...
Το δικό μου κάνει τούμπα, το δικό σου κωλοτούμπα.Το δικό μοy decibelόμετρο, λέει αυτά που γράφω.
Το δικό σου κάνει κρος, το δικό μου μοτοκρος!Το δικό μου κάνει τούμπα, το δικό σου κωλοτούμπα.
....δεν νομιζω ναχει μετρηση γενικα τον χωρο του με rew ο John αποτι ξερω....Για πες τι εδειξε στα 15 hz και τι στα 20 hz?
Δεν είμαι αυτιάς , απλά δεν έχω μετρήσεις. Οταν μπορέσει να έρθει ένας φίλος με rew θα σας πω , ή μάλλον θα ανεβάσω μετρήσεις.
Αυτόν τον αγλήτη τον ΑΒΟΥΓΟΥΔΟΥ να μην τον φέρεις , γιατί καίει , εε , πίνει πολλές μπύρες.παρε και μπυρες γιατι θαναι κιαλλοι μαζι
Με καλό μεζεδάκι κατεβαινει άνετα!Μια φορά είχα πιει τσίπουρο και κόντεψα να πεθάνω, ήθελα να ξερα πως το πίνετε αυτό το πράμα;
κατσε να του το πω να σεΑυτόν τον αγλήτη τον ΑΒΟΥΓΟΥΔΟΥ να μην τον φέρεις , γιατί καίει , εε , πίνει πολλές μπύρες.
ετσι οπως τα λεει ο αστροναυτης....Μια φορά είχα πιει τσίπουρο και κόντεψα να πεθάνω, ήθελα να ξερα πως το πίνετε αυτό το πράμα;
Με καλό μεζεδάκι κατεβαινει άνετα!
μα εσυ δεν πινεις καημενε....απλα βρεχεις το στομα σουΜπυρόνια δεν έχω πρόβλημα.. μπορεί να πιω και 4 τη φορά, και το κυριότερο δεν έχω καθόλου κοιλιά (έκανα ρίμα)!
Δεν έχεις άδικο γιατί τα περισσότερα ούτε για εντριβή δεν κάνουν ( και ας μετράνε στα specs ).Μια φορά είχα πιει τσίπουρο και κόντεψα να πεθάνω, ήθελα να ξερα πως το πίνετε αυτό το πράμα;
Μόλις έκανες την υπέρτατη φιλοφρόνηση για το setup του Ear.Διότι αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός στα immersive setup...Η μονοφωνία υπό διαστάσεις...σφαιρικές με επίκεντρο τις θέσεις ακρόασης.
Τι 'ναι αυτο το κολπο βρε παιδια ? Πως μου ξεφυγε 'μενα που ειμαι και χαϊεντας ?Δεν ξέρω αν σας απήντησε ο astronaut ("έτρεξα" το νήμα στα γρήγορα). Σας ξέφυγαν αρκετά χιλιοστά, προφανώς λόγω των ανοχών στο χαρτί, αλλά τίποτε το φοβερό. Μια χαρά.
View attachment 162401