Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.297
Δεν τον έβαλα, γιατί δεν έχει συνεργασία με καλόγερους.- & . . . .
- edit χωρίς μαϊμού ;;;;;;;;;;;;;; ( έχεις περισσότερα μαϊμούδια , από μηνύματα )edit: τα πεδια.
Συμφωνώ, ειδικά για την απουσία των διαφημιστικών υπερβολών. Το έχω στην πρώτη έκδοση από τις εκδόσεις ΟΞΥ. Δεν θυμάμαι εάν το διάβασα πριν να δω την ταινία ή εάν το διάβασα επειδή είδα την ταινία, πάντως ήταν από τα βιβλία που ευχαρίστως θα διάβαζα ξανά!- irwin welsh..
. . . το έχω στο πρώτο εξώφυλλο , αλλά το περιεχόμενο μετράει
- γρήγορο , τραγικό και διασκεδαστικό , παιδαγωγικό ( ναι γιατί χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση ενάντια στις βαριές ουσίες ) , σιγά σιγά σου εξηγεί τι χάνεις ( την ζωή ) , σαν να γράφτηκε για ήδη χρήστες οι οποίοι θα αντιδρούσαν σε μία ξεκάθαρη εξ΄ αρχής επιθετική θέση εναντίον τους , έξυπνο
ΥΓ : - θα προτιμούσα να λείπουν από το εξώφυλλο αυτές οι διαφημιστικές υπερβολές
Συμπαθητικό προς καλό βιβλίο. Αν όμως δεν ασχολείσαι με το τρέξιμο, μάλλον θα σου είναι αδιάφορο.- χαιρετώ του βιβλιόφιλους , το έχει διαβάσει κανείς ; η μετάφραση λέει ; ευχαριστώ
Το διάβασα πρόσφατα. Η μετάφραση είναι πολύ καλή για τα μέτρα μου (=δεν παρατήρησα συντακτικά/μεταφραστικά, εννοιολογικά λάθη τα οποία θα αλλοίωναν το νόημα του σημείου/της παραγράφου που διάβαζα). Ως θεματολογία, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και με έκανε να σκεφτώ αρκετά πράγματα τόσο επί του πρακτικού (όπως το γιατί και πώς τρέχω, ως τρόπος άσκησης) αλλά και επί του θεωρητικού/φιλοσοφικού επιπέδου, για το οποίο, όμως, επειδή είναι πιο προσωπικό, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια αναφορά αλλά και για να μην επηρεάσω τυχόν άλλους αναγνώστες.- χαιρετώ του βιβλιόφιλους , το έχει διαβάσει κανείς ; η μετάφραση λέει ;
ευχαριστώ