Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.275
Αυτά είναι comics/graphic novels;
τς τς τς...
hello Wizzy...ειναι εφ'ολιστης υλης συνεντευξεις για κοινωνικοπολιτικα και εικαστικα θεματα απο την Αντρεα Τζουνο, και οτι γνωριζω για τις γυναικες ειναι χαρη σε αυτα τα βιβλια.Αυτά είναι comics/graphic novels;
online ενδεικτικα το industrial culture handbookΟΙ γυναικες... τα λενε (και τα κανουν) και καλητερα ... <3
Thanks man.hello Wizzy...ειναι εφ'ολιστης υλης συνεντευξεις για κοινωνικοπολιτικα και εικαστικα θεματα απο την Αντρεα Τζουνο, και οτι γνωριζω για τις γυναικες ειναι χαρη σε αυτα τα βιβλια.
Οι εκδοσεις re/search απο το Σαν Φρανζισκο (V.Vale & A.Juno) τελη 70ς αρχες 80ς ειναι εκτεταμενα αρθρα πανω σε διαφορα θεματα, συγγραφεις Burroughs, Ballard, μουσικη και ενα σορο αλλα...δυστηχως δεν τα εχω συγκεντρωσει ακομα ολα, και ειναι αρκετα δυσκολα σε αναγνωση διοτι το μεγαλητερο μερος τους ειναι σε πολυ advanced Αμερικανικα..
online ενδεικτικα το industrial culture handbook
- δέν ξέρω εάν είναι τριλογία , πάντως διαβάζονται αυτοτελώς , ξεκίνα από τον ''ξένο'' υπό την έννοια του να βιώσεις την όποια χρονολογική εξέλιξη της γραφής του συγγραφέωςΜια ερώτηση κι από εμένα:
Τα βιβλία του Αλμπέρ Καμύ "Ο Ξένος" (1942), "Η Πανούκλα" (1947) και "Η Πτώση" (1956), αποτελούν κάποιου είδους τριλογία κι άρα διαβάζονται με τη σειρά που γράφτηκαν ή είναι το ένα εντελώς ανεξάρτητο από το άλλο κι άρα μπορώ να τα διαβάσω με τυχαία σειρά;
Κανεναποιό Umberto Eco ?
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ
ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
Κήνσορες Και Θεράποντες
- o κρανιοτρυπανιστής
Θα συμφωνήσω με wizzy. Πρόσφατα διάβασα το κοιμητήριο, αλλά το εκκρεμές είναι πιο "προχω"Thanks man.
@Mr Spock Στη θέση σου θα διάβαζα το "Το εκκρεμές του Φουκώ". Εάν το καταφέρεις αυτό, τα άλλα είναι "ευκολάκι".
Μια ερώτηση κι από εμένα:
Τα βιβλία του Αλμπέρ Καμύ "Ο Ξένος" (1942), "Η Πανούκλα" (1947) και "Η Πτώση" (1956), αποτελούν κάποιου είδους τριλογία κι άρα διαβάζονται με τη σειρά που γράφτηκαν ή είναι το ένα εντελώς ανεξάρτητο από το άλλο κι άρα μπορώ να τα διαβάσω με τυχαία σειρά;