wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.471
Με μία λέξη: Απογοήτευση. Η βιογραφία ξεκινάει από την παιδική ηλικία του Dio και τα πρώτα βήματά του στη μουσική. Συνεχίζει με τα συγκροτήματα που συμμετείχε και πώς έφτασε στους Elf και στις support περιοδείες τους στους Deep Purple. Γνωρίζουμε, εκ των έσω, τις ιστορίες ένταξης κι αποχώρησης σε Rainbow και Black Sabbath, την δημιουργία και κυκλοφορία των τριών πρώτων δίσκων του συγκροτήματός του και τέλος. Τέλος. Η βιογραφία εξιστορεί γεγονότα μέχρι το 1986.
Συμπαθητικο !"Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει"
Το έχω διαβάσει! Για το είδος του, είναι πολύ καλό!View attachment 254175 View attachment 254176
- κοντά χίλιες σελίδες γοτθικής λογοτεχνίας , πολύ καλό , τό ξεκίνησα συνοδεία instrumental τών this mortal coil
Για πες κατιτις παραπάνω, γοτθική λογοτεχνία ? fantasy ? heroic fantasy ? fiction ?View attachment 254175 View attachment 254176
- κοντά χίλιες σελίδες γοτθικής λογοτεχνίας , πολύ καλό , τό ξεκίνησα συνοδεία instrumental τών this mortal coil
- μεσαίωνας , μαναστήρια , ιερά εξέταση , κλπ . . . το περιβάλον που έξοχα περιγράφεται στο ¨όνομα του ρόδου ¨Για πες κατιτις παραπάνω, γοτθική λογοτεχνία ? fantasy ? heroic fantasy ? fiction ?
Υ.Γ. Σε ζηλευω που μπορείς να διαβάζεις συνοδεία μουσικής...δε το κατάφερα ποτέ
Το έχω διαβάσει! Για το είδος του, είναι πολύ καλό!
Edit: Χμμμμ.... γράφεις για 1000 σελίδες, ενώ η έκδοση που διάβασα εγώ είχε μόνο 127. Τι φάση...;
Αφού ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον @Snow Whitty για την ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου στα ελληνικά, να πω ότι το τελείωσα χτες. Πολύ καλό δείγμα αστυνομικής λογοτεχνίας. Page-turner, που λένε και στο χωριό μου, παρόλο που κάποιες φορές, μου δόθηκε η αίσθηση ότι η πλοκή καθυστερούσε λίγο να εξελιχθεί - χωρίς να κάνει "κοιλιά" σε κάποιο σημείο. Ίσως, ένας, ας πούμε, "υποψιασμένος" αναγνώστης, να αρχίσει να καταλαβαίνει την κατάληξη της ιστορίας στα τελευταία 2/5 του βιβλίου, όμως, ο συγγραφέας έχει κάποιους "άσσους στο μανίκι του".Θα συνεχίσω με το "Γραμμένο στα κόκκαλα" του Simon Beckett.
Ναι, ΟΚ, η διαφορά ποια είναι; Δηλαδή, κάποιος εκεί στις εκδόσεις "Ερατώ" αποφάσισε να κάνει μία περίληψη 127 σελίδων του κειμένου των 1000 σελίδων, να το "βαφτίσει" βιβλίο και να το εκδόσει;- αυτό διάβασες , ήταν επίσης διαθέσιμο αλλά προτίμησα το ΄΄τούβλο΄΄
Wow, το τελειώσα χτες! Θα το χαρακτηρίσω "ρεαλιστικό" κι ίσως είναι αυτό το χαρακτηριστικό που με "τράβηξε" τόσο πολύ, για να διαβάσω 456 σελίδες σε τρεις νύχτες. Ο ρεαλισμός είναι "σκληρός" (όχι τόσο όσο στο "Το κορίτσι της διπλανής πόρτας"), σε σημείο που δεν μου άφηνε περιθώριο να μην σκεφτώ ότι όσα περιγράφονται στο βιβλίο μπορούν να συμβούν στο "διπλανό" σπίτι. Ενδιαφέρον ανάγνωσμα, καθόλου χαλαρό (άρα, μην το πάρετε μαζί σας στην παραλία), συστήνεται σε όλους τους αναγνώστες (ενήλικους, κατά προτίμηση).Θα συνεχίσω με ένα ρίσκο: "Ειρήνη Βαρδάκη - Τσιχλόφουσκα". Για να δούμε τι θα δούμε...
Καταρχάς, η ανορθογραφία εντοπίζεται και στην κατάληψη "...φίο" - κανονικά είναι "...φείο".γιατι με ωμεγα?!