- Reaction score
- 34.198
Παιδια σταματηστε , θα αναγκαστω να ανοιξω αλλο νημα < βιβλια για κουφιοκεφαλους> για να βαλω τα ebook που διαβαζω και αυτα που μαζεψα για τις διακοπες!!
- το τασάκι το θέλω μετά , για στόχο
- ούτε μυθολογία Cthulhu ;Παιδια σταματηστε , θα αναγκαστω να ανοιξω αλλο νημα < βιβλια για κουφιοκεφαλους> για να βαλω τα ebook που διαβαζω και αυτα που μαζεψα για τις διακοπες!!
Το είχα διαβάσει σε μια φάση που με είχαν πιάσει "φιλοσοφικές" ανησυχίες... Μέγα λάθος...το αντι-προτεινω. πολυ καλο αλλα...
"Δεν περναμε τις μισες μας μερες να ονειρευομαστε την ευτυχια και τις υπολοιπες να λυπομαστε και να τρεμουμε;" -Ε.Ζολα
ΥΓ: απο εκδοσεις Οξυ , πολυ καλη η μεταφραση.
- βγήκε τίποτα ;. . . σε μια φάση που με είχαν πιάσει "φιλοσοφικές" ανησυχίες... .
Μακαρι να μπορουσε καποιος να βρει τα μισα απο αυτα..
Στα Αγγλικα σε eBook μπορει να τα εχω και ολα ( εχω διαβασει 7-8 της λιστας)Μακαρι να μπορουσε καποιος να βρει τα μισα απο αυτα..
Μπαααααα... Τζίφος. Απλά, ήθελα να ξεφύγω από τα συνηθισμένα αναγνώσματά μου (λογοτεχνία του φανταστικού και λογοτεχνία τρόμου) και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με κάτι πιο "σοβαρό", αλλά από ότι φάνηκε η επιλογή μου είχε ατυχές αποτέλεσμα.- βγήκε τίποτα ;
- γιατί συνήθως πελαγώνει κανείς περισσότερο
Δεν μπορώ να κάνω edit post εκτός του subforum της μουσικής.Hey Wizzy !!
ετσι... αντι-ηρωες ..
(σσ. πατησα καταλαθος υποβολη, αν μπορεις να ριξεις την εικονα στο κειμενο)
Το πρώτο μισό είναι ενδιαφέρον...Ποτέ δεν είναι αργά...
Ia ia ! ..pdf/txt .. ναι.. σε ταμπλετ κ kindle..δεν διαθετω..δε ξερω πως γινεται δεν το εχω ψαξει..Στα Αγγλικα σε eBook μπορει να τα εχω και ολα ( εχω διαβασει 7-8 της λιστας)
Διαβαζεις στα Αγγλικα e-Books?
οκαυ!νο προμπ!cheers!Δεν μπορώ να κάνω edit post εκτός του subforum της μουσικής.
Σαν καλό αντράκι,μέχρι τώρα εχω διαβάσει,δει η σε τόμο στη βιβλίοθηκη μου το ένα τέταρτο από αυτά...Στα Αγγλικα σε eBook μπορει να τα εχω και ολα ( εχω διαβασει 7-8 της λιστας)
Διαβαζεις στα Αγγλικα e-Books?