Βιβλία

Reaction score
16.075
Η Ευτυχία σπάνια έρχεται από μόνη της - Ευτυχώς η ευτυχία περνάει...!

Dr. Eckart von Hirschhausen

image.jpeg

image.jpeg

"Είναι πολυ εύκολο να είσαι ευτυχισμένος, το δύσκολο είναι να ειςαι απλός."

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
Σαν καλό αντράκι,μέχρι τώρα εχω διαβάσει,δει η σε τόμο στη βιβλίοθηκη μου το ένα τέταρτο από αυτά...

Παρατηρώ πως η Βίβλος είναι ανάμεσα στα εκατό.Το κοράνιο δεν βλέπω.....
λολ εδω
Η Βιβλος ..ειναι μαστ ..για την Country κ τα σχετικα κονστεπτ , το ετερο...ειναι για αλλη χρηση!? ^^

Reaction score
16.075
λολ εδω
Η Βιβλος ..ειναι μαστ ..για την Country κ τα σχετικα κονστεπτ , το ετερο...ειναι για αλλη χρηση!? ^^

Όπως αναφέρεται και στο βίντεο παραπάνω - όσοι καταλαβαίνετε αγγλικά θα το απολαύσετε πιστεύω -

Humor helps healing.:D:)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
;-D
"time heals all wounds"-Graffiti
"the wound will close the scar reminds"-Gitane Demone Που εχει πει και αλλα αυτη η περσονα..
(σσ. λαθος το πρωτο λολ)
Βλακ χιουμορ αι γκατ .. χαχαχαχα...
cheers! δω βιντεακι..πιο μετα..ομως..
Σωτηρακη..με ολο το θαpρος και θρασος που με διεπει...το αβαταρ σου τι ειναι ?

Reaction score
16.075
image.jpeg

"Το συκώτι αναπτυςςεται ανάλογα με τις δραςτηριοτητες του."

Ένα ακόμη απολαυστικό βιβλίο από τον επιτυχημένο Γιατρό,συγγραφέα και καμπαρετιστα!

Μη χάσετε τα βιβλία του όταν και αν μεταφραστούν στα ελληνικά.

[DOUBLEPOST=1470486726][/DOUBLEPOST]
;-D

Σωτηρακη..με ολο το θαpρος και θρασος που με διεπει...το αβαταρ σου τι ειναι ?

Ευχαρίστως σου απαντώ,πως είναι ένα κρεμαστάρι που μου άρεσε πολυ στον τοίχο ενός σπιτιού στο Αμβουργο.:)

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.198
Δεν σας εχω πει τον χρυσο κανονα κατα spylab!
Αν στο ονομα του συγγραφεα δειτε επιστημονικους τιτλους Dr Md κλπ κλπ
Το βιβλιο ειναι εξ ορισμου μαπα :D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
Προταση εκ του ινμποξ.. pop.1280
tmp_9887-received_10206696791674102-367396938.jpeg

Συνημμενο το οπισθοφυλλο. (...)
Απο τον ιδιο.. (ειπαρχει κ η ομωνυμη ταινια του 2010)

Κ αν παμε στο οχι τοσο κοντινο 1956.. ταινια "the killing" S.Kubrick με J.Thompson.. πανω στο clean break του Lionel White.
Κ παει λεγοντας..

Attachments

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
- καλημέρα , λίγο το χόμπι μας , λίγο η φτώχια , λίγο η αγάπη για το χαρτί . . . και έτοιμο το diy βιβλίο μου , με τις δοκιμές συσκευών του avmentor , σ΄ ένα πρόχειρο ''δέσιμο'' για τις διακοπές :

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
βιβλία διακοπών

- ανοίγω μέσα στο παρόν νήμα το άνω θέμα καθ΄ ότι το βρίσκω ενδιαφέρον

- το τι μας ευχαριστεί να διαβάζουμε είναι θέμα ψυχικής κατάστασης , η οποία στις διακοπές αλλάζει , με αποτέλεσμα το/τα βιβλίο/α που διαλέξαμε πριν φύγουμε , να μην μας ''κάθονται'' στην παραλία , στο βουνό , στο σπίτι μας ( ανάλογα που θα πάμε ή δεν πάμε )

- παίρνω ''ελαφριά'' αναγνώσματα , και να που το βράδυ χαλαρός θα ήθελα κάτι ποιο ''σοβαρό'' , ή και το αντίθετο

- μία λύση είναι η επιλογή βιβλίου βάσει του/των σταθερού/ων μας χόμπι , έλα όμως που θέλουμε και κάτι άλλο , επίσης άλλη λύση είναι η αγορά βιβλίου αφού αρχίσουν οι διακοπές , αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό οπότε ας το αφήσουμε σαν λύση , και ας ασχοληθούμε με την πρόβλεψη και μόνο

- συνφορουμήτες τις απόψεις ή τις μεθόδους σας παρακαλώ

ΥΓ: - όταν λέω βιβλίο εννοώ άρωμα από χαρτί και μελάνι , οπότε δεν θα με βοηθούσε κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση για διάβασμα , φυσικά μπορούν να αναφερθούν τέτοιοι διαδικτυακοί τόποι για άλλους που ενδεχομένως τους ενδιαφέρει

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
.. οι διακοπες με αποφευγουν και ειναι αμοιβαιο. Ας πουμε οτι διαβαζω οτι πεσει στα χερια μου παντως καιρου και θεματος. Αν οι βιορυθμοι μου δεν μου το επιτρεπουν, παω στο επομενο και το ξαναπιανω. Λειτουργω αυθορμητα. Στην πραξη ειπαρχουν κενα διαστηματα σε εναν κυκλο | "εργασιων" ευδομαδιαιο ή μηνιαιο.
Λογου χαρη, εχω ηδη 10+ βιβλια : (5-6) αστυνομικα (βαλε και 2 Τ.Πιντσον - Εναντια στη Μερα και το Υπεραιχμη που πρεπει να το ξαναπιασω απο την αρχη) , 4 θεατρικα του S.Beckett (στα εγγλεζικα), και μερικα ακομα κλασσικα (Πεσοα, Εσσε, Καμυ , Καφκα)... - Εχοντας αφησει τεραστια κενα απο δω και απο εκει -
Στο δια ταυτα, αναλογα τις ημερες διακοπων, αλλα και τον χωρο στις αποσκευες, 2-3-4 μικρα (αναλαφρα) απο βολτα σε βιβλιοπολεια/απο διαφορες προτασεις στο διαδικτιο / στους κυκλους συζητησεων κοκ, αλλα μαζι και καποιο μεγαλο εργο ..
-ποτε δεν ξερεις πως θα λειτουργησει ενα ζωρικο βιβλιο, και αν οχι στις διακοπες..τοτε ποτε? -
Hobbie books δεν το βαζω στις διακοπες, κανω αποχη και απο αυτο (ή αν εχω καποιο hobbie ?! ).
Αυθορμητα φυσικα. οπως δισκους/cd .. ολα.
υγ : Πιο δυσκολα θα διαλεγα μουσικη για διακοπες ..xD

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.276
[QUOTE="Decembered, post: 2090714, member: 32769]. . . αλλα μαζι και καποιο μεγαλο εργο ..
-ποτε δεν ξερεις πως θα λειτουργησει ενα ζωρικο βιβλιο, και αν οχι στις διακοπες..τοτε ποτε? -
[/QUOTE]

- συμφωνώ μαζί σου , πρό ετών και εκεί που διάβαζα ε.φ. ( Σπίνραντ , Ντίκ , κλπ ) , πήρα μαζί μου τα Σταφύλια της Οργής , ως must που το είχα αφήσει , και τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που ουσιαστικά από εκείνες τις διακοπές , θυμάμαι τις ώρες ανάγνωσης

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
..ταξιδι μεγάλο με παρεα βιβλιο..(τρενο/αεροπλανο/πλοιο) οι αγαπημενες μου στιγμες. Προσπαθω, καποιες φορες... "you can't win" - αλλα απο την αλλη "by the rate of intelligence I am not expected to survive of course not". Οποτε και η πορεια θα δειξει.
(δεν θελω να

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.003
...να επεκταθω παραπανω..ας δουμε τι εχουν να πουν κ οι αλλοι)
[DOUBLEPOST=1470832214][/DOUBLEPOST]Κανω διακοπες... ρευματος διακοπες στο σαραγιεβο...holiday in cambodia... διακοπτικο τροφοδοτικο...κοκ..

Reaction score
1.657
Προταση εκ του ινμποξ.. pop.1280
View attachment 62188
Συνημμενο το οπισθοφυλλο. (...)
Απο τον ιδιο.. (ειπαρχει κ η ομωνυμη ταινια του 2010)

Κ αν παμε στο οχι τοσο κοντινο 1956.. ταινια "the killing" S.Kubrick με J.Thompson.. πανω στο clean break του Lionel White.
Κ παει λεγοντας..
για να δέσει και μουσικά το γλυκo Pop.1280 μπαντάρα, the killer inside me των G.O.R. και αρκετοί ακόμα που πίνουν νερό και γράφουν μουσικές στο όνομα του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof