Βοήθεια!!! Κόλλησα class-dίτιδα......

Reaction score
8.905
Ωραια!!! Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ... Ποια ειναι αυτη?
Να αγοράσει τίποτε "ρωσίδες"....? :rolleyes: :laugh:

Reaction score
1.659
Ωραια!!!
Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ...
Ποια ειναι αυτη?
Μαζεύει λεφτά να πάρει τα καταπληκτικά ηχεία σου! (Καλορίζικα!)

Reaction score
5.506
Τα Vega 215 τα σκέφτεσαι ακόμη ή ησύχασες τώρα με τη βελτίωση που είχες στα Xavian;

Reaction score
1.659
Χμμμ...δύσκολη ερώτηση....
Τα Xavian παίζουν τώρα καταπληκτικά, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τα Vega στον χώρο μου...Δεν ξέρω, πάντως άν είχα την άνεση να πάρω ότι πραγματικά θέλω, θα έπαιρνα τα Magnepan 3.7!
Αν πουλήσω τα Xavian θα είναι για δύο λόγους. Ή για να μου μείνουν χρήματα παίρνοντας τα Vega να πάρω και ένα mac mini, ή για να πάρω τα Magnepan!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ωραια!!!
Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ...
Ποια ειναι αυτη?
Σε κατηγορία με εικόνες (ακίνητες)πρέπει πλέον να ψάχνεις

Reaction score
1.842
Καλορίζικα τα μασίνια τα τελικά! :prankster:
... Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ... Ποια ειναι αυτη?

Ένα καρότσι πτυσσόμενο - για να χωράει στο πορτμπαγκάζι - που διευκολύνει τις μεταφορές βαρέων αντικειμένων.
:roflmao:

gonis

Luger
Reaction score
12.145
Να αγοράσει τίποτε "ρωσίδες"....? :rolleyes: :laugh:
Νομίζω οτι μια τέτοια αγορά έχει πολλά πλεονεκτήματα αυτή την εποχή γιατί έχουν πέσει οι τιμές λόγω έλλειψης ´´χορηγών´´,δεν απαιτείται ´´πόθεν εσχες´´για την προέλευση των χρημάτων, η τιμή ειναι χωρίς ΦΠΑ και αλλα πολλά ...
Η Βλασενα τώρα αν θα συναινέσει δεν το γνωρίζω ...

Reaction score
126
Καλησπερα artvoice ποσο καιρο εχεις στην κατοχη σου τα class d??
τα εχεις ακουσει με αλλον προενισχυτη??εχω την εντυπωση οτι ακους τον προενισχυτη σου παρα τους τελικους μιας και ο αλεξανδρος εχει ιδιαιτερο χαρακτηρα,δοκιμασε να τα ακουσεις με ενα τρανζιστορατο προενισχυτη η με ενα dac με ποντεσιομετρο και πες μας εντυπωσεις

Reaction score
1.659
Καλησπερα artvoice ποσο καιρο εχεις στην κατοχη σου τα class d??
τα εχεις ακουσει με αλλον προενισχυτη??εχω την εντυπωση οτι ακους τον προενισχυτη σου παρα τους τελικους μιας και ο αλεξανδρος εχει ιδιαιτερο χαρακτηρα,δοκιμασε να τα ακουσεις με ενα τρανζιστορατο προενισχυτη η με ενα dac με ποντεσιομετρο και πες μας εντυπωσεις
Το έχω υπόψιν μου αυτό, γιατί πραγματικά θέλω να δώ την διαφορά με τρανζιστοράτο προενισχυτή. Νομίζω όμως ότι επειδή τα μουσικά ακούσματά μου ήταν κυρίως από λάμπες, το αποτέλεσμα πρό λάμπα + class d νομίζω ότι θα είναι πιό κοντά στα γούστα μου.

Reaction score
117
Φιλε artvoice καλοριζικα! Ειναι πολυ ωραιο να ενθουσιαζεται κανεις οταν κανει σωστες επιλογες. Εγω εχω ακουσει ενισχυτες του audioj και εχω να πω οτι καποιοι ακουγονται ευχαριστα, καποιοι ζεστοι, αλλοι αναλυτικοι, αλλοι διαφανοι... Οι classd του audioj με μετεφεραν εμπρος απο το μουσικο γεγονος χωρις τιποτα παραπανω και βεβαια χωρις τιποτα λιγοτερο. Αυτο δε σημαινει "ηχο monitor" που αποκαλουν τη στεγνη μπριζολα στην οποια προσπαθεις να βρεις ουσια. Ουτε κατακερματισμενες καταστασεις που η πληροφορια διαχωριζεται απο τη μουσικη. Μιλαω για πραγματικες συνθηκες. Οσο για την ασθενεια του θεματος δηλωνω "φορεας" , ειναι θεμα χρονου να αρρωστησω.

Reaction score
1.659
Φιλε artvoice καλοριζικα! Ειναι πολυ ωραιο να ενθουσιαζεται κανεις οταν κανει σωστες επιλογες. Εγω εχω ακουσει ενισχυτες του audioj και εχω να πω οτι καποιοι ακουγονται ευχαριστα, καποιοι ζεστοι, αλλοι αναλυτικοι, αλλοι διαφανοι... Οι classd του audioj με μετεφεραν εμπρος απο το μουσικο γεγονος χωρις τιποτα παραπανω και βεβαια χωρις τιποτα λιγοτερο. Αυτο δε σημαινει "ηχο monitor" που αποκαλουν τη στεγνη μπριζολα στην οποια προσπαθεις να βρεις ουσια. Ουτε κατακερματισμενες καταστασεις που η πληροφορια διαχωριζεται απο τη μουσικη. Μιλαω για πραγματικες συνθηκες. Οσο για την ασθενεια του θεματος δηλωνω "φορεας" , ειναι θεμα χρονου να αρρωστησω.

Σου εύχομαι γρήγορη ασθένεια!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13