Να αγοράσει τίποτε "ρωσίδες"....?Ωραια!!! Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ... Ποια ειναι αυτη?
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Να αγοράσει τίποτε "ρωσίδες"....?Ωραια!!! Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ... Ποια ειναι αυτη?
Μαζεύει λεφτά να πάρει τα καταπληκτικά ηχεία σου! (Καλορίζικα!)Ωραια!!!
Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ...
Ποια ειναι αυτη?
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη!Καλορίζικα και καλές ακροάσεις
Όποτε θέλεις πάντως , τα φέρνω να δούμε απο περιέργεια πως τα κουνάνε....Μαζεύει λεφτά να πάρει τα καταπληκτικά ηχεία σου! (Καλορίζικα!)
...λέει ένα ρητό.... η περιέργεια σκότωσε την γάτα....Όποτε θέλεις πάντως , τα φέρνω να δούμε απο περιέργεια πως τα κουνάνε....
...λέει ένα ρητό.... η περιέργεια σκότωσε την γάτα....
... Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ... Ποια ειναι αυτη?
Νομίζω οτι μια τέτοια αγορά έχει πολλά πλεονεκτήματα αυτή την εποχή γιατί έχουν πέσει οι τιμές λόγω έλλειψης ´´χορηγών´´,δεν απαιτείται ´´πόθεν εσχες´´για την προέλευση των χρημάτων, η τιμή ειναι χωρίς ΦΠΑ και αλλα πολλά ...Να αγοράσει τίποτε "ρωσίδες"....?
Μεσα!Όποτε θέλεις πάντως , τα φέρνω να δούμε απο περιέργεια πως τα κουνάνε....
Κανόνισε εσύ όποτε θέλεις.Μεσα!
Το έχω υπόψιν μου αυτό, γιατί πραγματικά θέλω να δώ την διαφορά με τρανζιστοράτο προενισχυτή. Νομίζω όμως ότι επειδή τα μουσικά ακούσματά μου ήταν κυρίως από λάμπες, το αποτέλεσμα πρό λάμπα + class d νομίζω ότι θα είναι πιό κοντά στα γούστα μου.Καλησπερα artvoice ποσο καιρο εχεις στην κατοχη σου τα class d??
τα εχεις ακουσει με αλλον προενισχυτη??εχω την εντυπωση οτι ακους τον προενισχυτη σου παρα τους τελικους μιας και ο αλεξανδρος εχει ιδιαιτερο χαρακτηρα,δοκιμασε να τα ακουσεις με ενα τρανζιστορατο προενισχυτη η με ενα dac με ποντεσιομετρο και πες μας εντυπωσεις
Φιλε artvoice καλοριζικα! Ειναι πολυ ωραιο να ενθουσιαζεται κανεις οταν κανει σωστες επιλογες. Εγω εχω ακουσει ενισχυτες του audioj και εχω να πω οτι καποιοι ακουγονται ευχαριστα, καποιοι ζεστοι, αλλοι αναλυτικοι, αλλοι διαφανοι... Οι classd του audioj με μετεφεραν εμπρος απο το μουσικο γεγονος χωρις τιποτα παραπανω και βεβαια χωρις τιποτα λιγοτερο. Αυτο δε σημαινει "ηχο monitor" που αποκαλουν τη στεγνη μπριζολα στην οποια προσπαθεις να βρεις ουσια. Ουτε κατακερματισμενες καταστασεις που η πληροφορια διαχωριζεται απο τη μουσικη. Μιλαω για πραγματικες συνθηκες. Οσο για την ασθενεια του θεματος δηλωνω "φορεας" , ειναι θεμα χρονου να αρρωστησω.