Βοήθεια!!! Κόλλησα class-dίτιδα......

loudobic

AVSite Member
Reaction score
296
Jim καλορίζικα. Τα εν λόγο ενισχυτικά τα είχα στην κατοχή μου. Νομίζω οτι ακούς τον προενισχυτή και τo DAC σου (παρακαλώ ευχαρίστησε με που στο έδωσα).χαχαχα.... Μην λέμε τα ίδια, είναι ουδέτερα και ισχυρά. Σε used price αποτελούν άριστη αγορά..
Επιπλέον πάλι παρακαλώ για την επιστροφή των καλωδίων σου....άντε άντε πάλι σε έφτιαξα!!

Θα περάσω να ακούσω να σου κάνω σχόλια...:newrussian:

Reaction score
1.659
Jim καλορίζικα. Τα εν λόγο ενισχυτικά τα είχα στην κατοχή μου. Νομίζω οτι ακούς τον προενισχυτή και τo DAC σου (παρακαλώ ευχαρίστησε με που στο έδωσα).χαχαχα.... Μην λέμε τα ίδια, είναι ουδέτερα και ισχυρά. Σε used price αποτελούν άριστη αγορά..
Επιπλέον πάλι παρακαλώ για την επιστροφή των καλωδίων σου....άντε άντε πάλι σε έφτιαξα!!

Θα περάσω να ακούσω να σου κάνω σχόλια...:newrussian:

Χρήστο σε ευχαριστώ και σε περιμένω!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Καλά... από θέληση είμαι γιομάτος...
Ξέρεις σε πόσους "έχω πάει" από την θέλησή μου?

Ρώτα όμως και πόσοι με είδανε ακτιουαλυ! ΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧ ΧΑΧΑ
Νομίζω ότι πιο δυσκοίλιος άνθρωπος δεν πρέπει να παίζει από εμένα στα σοσιαλάιζινγκ... :gotcha:
Δεν πειράζει. Να με αγαπάτε απ' το κιμπορντ... :laugh:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
μην χασεις εσυ πριμαντονα.......οπου γαμος και χαρα η Κοντυλω πρωτη!!!!!:fuckyou::laugh::laugh::laugh::laugh:
Αληθεια λεει, κανα 2 φορες τον ειδα στα τοσα χρονια η μια μασκαρεμενος!:roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τον έχω δει 1 φορά ,του έχω μιλήσει 3-4,τον έχω σιχτιρίσει καμμιά 100στη.......:tongue:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αληθεια λεει, κανα 2 φορες τον ειδα στα τοσα χρονια η μια μασκαρεμενος!:roflmao:
Τον έχω δει μία και δε θέλω να τον ξαναδώ.
Τον έχω δει 1 φορά ,του έχω μιλήσει 3-4,τον έχω σιχτιρίσει καμμιά 100στη.......:tongue:

Η στήριξή σας είναι συγκινητική...
Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13