Βοήθεια!!! Κόλλησα class-dίτιδα......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Δυστυχως δεν προλαβα βρε Δημητρη να τα ακουσω στημενα στο συστημα σου αλλα το οτι με πηρες τηλ. ενθουσιασμενος το ιδιο βραδυ για το ποσο ματσαραν με το υπολλοιπο συστημα σου αυτο λεει πολλα φιλαρακι!!!!

Καλοακουστα βεβαιως βεβαιως αγορινα και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα την μετανοιωσεις αυτην σου την αγορα!
Στο ειπα απο την αρχη οτι το μονο θεμα ειναι η αναγκη απο δυνατο βολταζ του προενισχυτη για να τα οδηγησεις σωστα και ευτυχως ο προ σου τα Volts τα εχει μπολικα!!!:geek::geek:

καλα ακουσματα βρε τρελλο αγορι και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλαρακο!!!!:):)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Περαν του θεματος παντως ειδα για αλλη μια φορα ποιοι ειναι οι φιλοι μου--τα φιδια το κολωβα----

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Reaction score
1.659
Δυστυχως δεν προλαβα βρε Δημητρη να τα ακουσω στημενα στο συστημα σου αλλα το οτι με πηρες τηλ. ενθουσιασμενος το ιδιο βραδυ για το ποσο ματσαραν με το υπολλοιπο συστημα σου αυτο λεει πολλα φιλαρακι!!!!

Καλοακουστα βεβαιως βεβαιως αγορινα και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα την μετανοιωσεις αυτην σου την αγορα!
Στο ειπα απο την αρχη οτι το μονο θεμα ειναι η αναγκη απο δυνατο βολταζ του προενισχυτη για να τα οδηγησεις σωστα και ευτυχως ο προ σου τα Volts τα εχει μπολικα!!!:geek::geek:

καλα ακουσματα βρε τρελλο αγορι και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλαρακο!!!!:):)

Βλάση όντως παίζει πολύ καλά το σύστημα. Νομίζω ότι θα κρατήσω αυτόν τον πρό γιατί για να πάρω το αποτέλεσμα αυτό από τρανζιστοράτο, πρέπει να πάω πολύ ψηλά! Θα κοιτάξω μόνο το θέμα του true balanced και την μετατροπή του.
Στην πρώτη ευκαιρία σε περιμένω πάντως για ακροάσεις και από την Πέμπτη είμαι ελεύθερος και πρωινά.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Tελικά από σπορ είσαι άσχετος......
Τα κορίτσια που χορεύουν τα λες βολεϋμπωλίστριες
Δες μια παίκτρια να καταλάβεις την διαφορά άσχιετε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Tελικά από σπορ είσαι άσχετος......
Τα κορίτσια που χορεύουν τα λες βολεϋμπωλίστριες
Δες μια παίκτρια να καταλάβεις την διαφορά άσχιετε

Oμαδικο ζεσταμα(καψιμο )κανει η ομαδα νεαρε.......μετα μπαινουν στο τερρεν και γινεται...της παραλιας!!!

Reaction score
1.659
ΚΑΛΟΆΚΟΥΣΤΑ και καλογκάζωτα.
Σε ευχαριστώ Γιάννη! Και μόλις σε διάβαζα στα μεταχειρισμένα μηχανήματα γιατί πριν να τους πάρω, ήμουν έτοιμος να χτυπήσω κάτι vintage Sansui!

BA - 2000 + CA - 2000 του 1977, μου τα έδινε κάποιος ανταλλαγή με τον AR.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13