Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ασε τα πολλά τα λόγια και βάλε καμιά καλή φωτό!Περαν του θεματος παντως ειδα για αλλη μια φορα ποιοι ειναι οι φιλοι μου--τα φιδια το κολωβα----
Δυστυχως δεν προλαβα βρε Δημητρη να τα ακουσω στημενα στο συστημα σου αλλα το οτι με πηρες τηλ. ενθουσιασμενος το ιδιο βραδυ για το ποσο ματσαραν με το υπολλοιπο συστημα σου αυτο λεει πολλα φιλαρακι!!!!
Καλοακουστα βεβαιως βεβαιως αγορινα και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα την μετανοιωσεις αυτην σου την αγορα!
Στο ειπα απο την αρχη οτι το μονο θεμα ειναι η αναγκη απο δυνατο βολταζ του προενισχυτη για να τα οδηγησεις σωστα και ευτυχως ο προ σου τα Volts τα εχει μπολικα!!!
καλα ακουσματα βρε τρελλο αγορι και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλαρακο!!!!
Από ρωσίδες ή από φωτογραφική?Ασε τα πολλά τα λόγια και βάλε καμιά καλή φωτό!
Οτι θέλει,έχει το ελέυθερο από μένα!Από ρωσίδες ή από φωτογραφική?
Από ρωσίδες ή από φωτογραφική?
Από ρωσίδες ή από φωτογραφική?
Oμαδικο ζεσταμα(καψιμο )κανει η ομαδα νεαρε.......μετα μπαινουν στο τερρεν και γινεται...της παραλιας!!!Tελικά από σπορ είσαι άσχετος......
Τα κορίτσια που χορεύουν τα λες βολεϋμπωλίστριες
Δες μια παίκτρια να καταλάβεις την διαφορά άσχιετε
Μάνο μην δίνεις βάση... με αυτά που γράφει τίποτε καλώδια θα εννοεί....Περαν του θεματος παντως ειδα για αλλη μια φορα ποιοι ειναι οι φιλοι μου--τα φιδια το κολωβα----
Tελικά από σπορ είσαι άσχετος......
Τα κορίτσια που χορεύουν τα λες βολεϋμπωλίστριες......
Ανορθόγραφος η πονηρούλης ;....bitch volley......
Ατακτουλης.........Ανορθόγραφος η πονηρούλης ;
Ευχαριστώ Σταμάτη μου!Δημητράκη καλορίζικα βρε τα καινούρια παιχνίδια!
Σε ευχαριστώ Γιάννη! Και μόλις σε διάβαζα στα μεταχειρισμένα μηχανήματα γιατί πριν να τους πάρω, ήμουν έτοιμος να χτυπήσω κάτι vintage Sansui!ΚΑΛΟΆΚΟΥΣΤΑ και καλογκάζωτα.