Γιατί να αγοράσω i-Pad???

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.079
Απάντηση: Re: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Φυσικά και δεν είναι κακό να συζητιέται οτιδήποτε.
Και προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο! :444:
Επίσης και τα πειράγματα που γίνονται είναι αστεία! Με δυο λόγια και μαθαίνω και περνάω καλά!
Η αλήθεια είναι ότι η apple είναι κλειστή εταιρεία και αυτό δημιουργεί αρκετά θέματα.
Επίσης αν δεν ήταν η microsoft με την ανοιχτή πολιτική της, οι προσωπικοί υπολογιστές θα κόστιζαν όσο ένα αυτοκίνητο και δεν θα υπήρχαν σε κάθε σπίτι.
Από την άλλη βέβαια η apple αυτά που κάνει τα κάνει εξαιρετικά καλά. Εννοώ ότι αν το προσφερόμενο λογισμικό καλύπτει τις ανάγκες κάποιου, τις καλύπτει πιο εύκολα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Ένας επαγγελματίας δηλαδή, δεν θα έχει καμία έγνοια ούτε για ιούς, ούτε για κολλήματα, ούτε για conflicts, ούτε για registry κλπ κλπ.
Αν με ρωτούσε λοιπόν κάποιος τι είναι καλύτερο, θα του απαντούσα με το "ποια χρήση θέλεις να κάνεις"... και αν κάποιος μπορεί να αντέξει το οικονομικό κόστος θα του απαντούσα και τα δύο.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Όπως θα 'λεγε ο Zizik:

:116:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Υποσυντονιστή, εκτός του ότι σε τάπωσε ο Χρήστος, δεν έχει και άδικο.

Μία φωτογραφία του ΗΤ σου που να μην έχει μέσα σιδερώστρα ή σφουγγαρίστρα, δεν υπάρχει! :116:

EDIT: Κι αν νομίζεις ότι κερδίζεις την εκτίμηση του iCrowd, επειδή η κόρη σου έχει iPad, γελιέσαι!

Reaction score
33
Υποσυντονιστή, εκτός του ότι σε τάπωσε ο Χρήστος, δεν έχει και άδικο.

Μία φωτογραφία του ΗΤ σου που να μην έχει μέσα σιδερώστρα ή σφουγγαρίστρα, δεν υπάρχει! :116:
:624:

:142:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Άσε που κάνει αναφορά στο όνομά μου γιά να αποκτήσουν βάρος οι παρεμβάσεις του! :142::142:

Chicken and dancing chicken are MY trademark and copyright! ©!

Απαγορεύεται η χρήση τους σε υποσυντονιστές και απλά μέλη. :116::136:

Reaction score
33
Έλα τώρα σεβάσου τον... μην τον απασχολείς!
Είπαμε! τώρα έχει ξεσκόνισμα, μετά έχει τίναγμα και πλυντήριο!
Θα αργήσει στις δουλειές! :138:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Και να πάει-φέρει τα παιδιά, σκούπα στο μαγαζί, κτλ.

Και το iPad το χρειάζεται γιά τις συνταγές μαγειρικής, και το παίρνει απ' το παιδί συνέχεια. Έτσι μου είπε η καημένη η Φανούλα, δεν προλαβαίνει να το πιάσει στα χέρια της, και της λέει "δωσ' το μου, θέλω να δω πως γίνεται η φασολάδα".

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Έχει πάει το αυτοκίνητο γιά service και δεν μπορεί να απαντήσει...
Αλλά και τι να έλεγε?:116:

Reaction score
33
Τι να έλεγε δηλαδή?
Ξέρει ότι πρόκειται για πειράγματα μεταξύ φίλων!
Θα γέλαγε και μετά θα συνέχιζε τις δουλειές (έχει να μαντάρει και κάτι κάλτσες) ! :142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.079
Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Ευτυχώς είχε λιακάδα σήμερα και πρόλαβα να απλώσω τα σώβρακα. Τις κάλτσες δεν τις μαντάρω πια. Η Έφη μου είπε ότι χρεώνω ακριβά, και μου πήρε καινούριες το πουλάκι μου.

Και πάνω που τελείωσα το σφουγγάρισμα, μου έβγαλε και μια αντρική δουλειά: να φτιάξω το αυτοκίνητο. Ανέβηκα σαν άντρας βρε παιδί μου!!

Αλλά για την ταμπακιέρα Χρήστο....κο-κο-κο. Μάλξστα κύριε ΓΔ, ό,τι πείτε κύριε ΓΔ......

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Ευτυχώς είχε λιακάδα σήμερα και πρόλαβα να απλώσω τα σώβρακα. Τις κάλτσες δεν τις μαντάρω πια. Η Έφη μου είπε ότι χρεώνω ακριβά, και μου πήρε καινούριες το πουλάκι μου.

Και πάνω που τελείωσα το σφουγγάρισμα, μου έβγαλε και μια αντρική δουλειά: να φτιάξω το αυτοκίνητο. Ανέβηκα σαν άντρας βρε παιδί μου!!

Αλλά για την ταμπακιέρα Χρήστο....κο-κο-κο. Μάλξστα κύριε ΓΔ, ό,τι πείτε κύριε ΓΔ......
O Κύριος Γενικός ταμπακιέρα?!?!?!?! :111:

Α δεν είναι σωστά πράγματα αυτά! θα τον ενημερώσω πάραυτα!
Πάει δεν έμεινε καμία αξία στις μέρες μας....o tempora o mores! :614:

Reaction score
777
Τα έχουμε ξαναπεί... αυτά δεν ισχύουν. Το iphone έγινε μόδα στην αμερική, εκεί δηλαδή που το αγοράζεις 100$ με σύνδεση.

...
Ναι ενώ π.χ. στην Κίνα δέν το πήρε κανείς....
http://www.iphonehellas.gr/32930/iphone-4s-china-2/

Στο τέλος θα ακουστεί και καμία ατάκα του τύπου "το iphone είναι εμπορική αποτυχία" έτσι για να χουμε να λέμε...

Να φανταστώ επίσης οτι οι υπέρχμαχοι του office δέν έχουν λειτουργήσει το pages.Οι δημοσιογράφοι στα περιοδικά είναι μάλλον βλάκες που δουλεύουν το pages...

Reaction score
33
To pages είναι απλά εκπληκτικό!
Ειδικά στην έκδοσή του για ipad, δεν το φανταζόμουνα πόσο ολοκληρωμένο, δυνατό και εύχρηστο είναι!
Από τις καλύτερες αγορές που έκανα για το ipad.

Reaction score
1.966

Συμφέρει δηλαδή Chris? Εχω βρεθεί πολλές φορές με το κουμπί στο buy αλλά το μετανιώνω τελικά...

Reaction score
33
Κοίταξε, κάνει πολύ εύκολα ωραιότατα κείμενα, ειδικά (αν όπως εγώ) βάζεις και φωτογραφίες μέσα σε αυτά. Μετακινείς στη θέση που θέλεις και κάνεις resize της φωτογραφίες κυριολεκτικά με μια κίνηση και κάνει αυτόματα wrap το κείμενο γύρω της.
Σε σχέση με το word σε pc το κάνει πιο εύκολα!

EDIT: Δες λίγο αυτό το video

Last edited by a moderator:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μην στέκεστε σε ένα μόνο πρόγραμμα, χάνετε εντελώς την ουσία, μιλάμε για σουίτα, για δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ των προγραμμάτων άμεσα διαθέσιμες παντού.
Μην αναφέρουμε δυνατότητες digital signatures, rights managment και πολλά άλλα τα οποία είναι απαραίτητα σε ένα σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον.
Οι ερωτήσεις που έκανα αφορούν τη χρήση του iPad σε εταιρικό περιβάλλον με αυστηρούς περιορισμούς στην διαχείριση και διακίνηση εγγράφων και πληροφοριών.

Reaction score
1.966

Φίλε gkontoletas, ταμπλέτα είναι, δεν είπε ποτέ κανείς ότι αντικαθιστά στο 100% τις λειτουργίες ενός απαιτητικού user σε Laptop.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ναι ενώ π.χ. στην Κίνα δέν το πήρε κανείς....
http://www.iphonehellas.gr/32930/iphone-4s-china-2/

Στο τέλος θα ακουστεί και καμία ατάκα του τύπου "το iphone είναι εμπορική αποτυχία" έτσι για να χουμε να λέμε...

Να φανταστώ επίσης οτι οι υπέρχμαχοι του office δέν έχουν λειτουργήσει το pages.Οι δημοσιογράφοι στα περιοδικά είναι μάλλον βλάκες που δουλεύουν το pages...
Φυσικά και είναι εμπορική επιτυχία, προϊόν στοχευμένης και πετυχημένης διαφήμισης. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Ένα ωραίο καλοκατασκευασμένο τηλέφωνο είναι όχι ένα διαστημόπλοιο. Εννοείται ότι "pages" είναι το κορυφαίο πρόγραμμα. Γι αυτό έχει κατακτήσει τον πλανήτη άλλωστε. Να μέχρι κι εγώ σε pages γράφω. :116:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan