- Reaction score
- 15.543
Και θα συνεχίσει το ίδιο βιολι ο amir... Εδώ θαστε να ρίχνουμε γέλιο..
Τζάμπα και τώρα το κράξιμο , ο Αμίρ δεν είναι ο "καραφλος γιατρός με τα μαγκνεπαν που μέχρι χθες έπαιζε με τα καλώδια και γράφει σ'ένα φόρουμ ως Costas EAR", είναι άνθρωπος της δουλειάς, μηχανικός με σοβαρή καριέρα στο χώρο, γνώστης του αντικειμένου και ορθολογιστής.Τσάμπα τόσο κράξιμο δηλαδή;
Γι'αυτό και κάποιοι ανάμεσά μας, τον στηρίζουμε έμπρακτα, και με χρήμα δηλαδή.To ASR είναι ευλογία για την audio κοινότητα.
Δεν ξερω αγγλικα χερ ντοκτορ πως να βαλω λαικ εχω ελληνογαλλογερμανικη παιδειαΧωρίς να παριστάνω τον μετρητή των "λαϊκς", θεωρώ προσβολή το ποστ αυτό να έχει ως τώρα μόνο ένα λαϊκ (από μένα).
Να στον "τραβήξω" ένα ...format;;Δεν παιρνει τιπτα πλεον ο σκληρος δισκος Γιαννη μου φυρανε τωρα
Για πες..νομίζω σα να κατάλαβα τι σημαίνει σιναντ
τι να πω καλέ; αυτό που έγραψες για καθαρό δυναμικό εύρος με άρεσε και το ασπάστηκα, τώρα είναι δεν είναι, δεν κατέχω.Για πες..
Με τσίπουρα δεν έρχεται στα ίσα του μαέστρο μου;Δεν ξερω μρε wnet, παντος μονο με ενα '' format'' ερχεται στα συγκαλα του
αλλα να ειναι πολυ καλο φορματ, τοτε μαλιστα γκραν σουξε
Λιγο χαρη μου, θελει μετα αλλα κολπα για να ειναι σωστο το φορματ μετα για κανα τριμηνο εισαιΜε τσίπουρα δεν έρχεται στα ίσα του μαέστρο μου;
δυστυχως την εχουν πατησει πολλοι με τα νουμερακια amir ....
.....αλλα ελεγαν αλλα λενε τωρα και θα συνεχιζεται το ιδιο πραγμα .......ποιος θυμαται τι και πως εχει γραφτει κ.λ.π. ;
ετσι ειναι το audio και τα μελη που το παιζουν
Εχει πολλά έμπειρα μέλη εκεί που τον τσεκαρουν μονίμως.Εχει μια τεχνοκρατικη και μηχανιστικη στάση στο audio.δυστυχως την εχουν πατησει πολλοι με τα νουμερακια amir ....