Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 43.557
τη μουσικη τη σκοτωσε το κοινο της, το εχω ξαναπει.-ας φαω- 
Die Linke και BSW ... σε είπα εγώ. Επανάσταση στο χώρο της ηχογράφησης και διάθεσης πάντα για το καλό του πολίτη.Home recording
Οι εποχές που η μουσική παραγωγή προοριζόταν μόνο για λίγους προνομιούχους με πρόσβαση σε ακριβά στούντιο έχουν περάσει προ πολλού. Χάρη στην ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας και του λογισμικού, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να δημιουργήσετε το δικό σας μουσικό στούντιο στο σπίτι σας. Η οικιακή ηχογράφηση, γνωστή και ως ηχογράφηση στο σπίτι προσφέρει στους μουσικούς, τα συγκροτήματα και τους παραγωγούς την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους ανεξάρτητα και με ευελιξία.
Μαϊμού πως τους κόβεις εδώ πέρα?τη μουσικη τη σκοτωσε το κοινο της, το εχω ξαναπει.-ας φαω-![]()
Εσύ πάντως με τόσο υψηλη ντοπαμίνη λόγω άσκησης όλο νέα μουσική θα θες να ακούς. Σαν δεκαοχτάχρονο.Μαϊμού πως τους κόβεις εδώ πέρα?
Πολλά βάσανα δγιαβάζω![]()
![]()
Και γω θα ήθελα να ανεβάσω μια φώτο για να σε δείξω που τα έχω γραμμένα, δεν γίνεται όμως...
Ελα τώρα ...ολοκληρα ριβιου και καλά μάλιστα (και σεντόνια) για το oppo, eversolo πως το λένε εκεί γράφεις.Και γω θα ήθελα να ανεβάσω μια φώτο για να σε δείξω που τα έχω γραμμένα, δεν γίνεται όμως...
Αμα δεν κατάλαβες μπορώ να στο περιγράψω![]()
![]()
.... στη παλια σου κατσαρολα - στις παλιες μου τις χορδεςΚαι γω θα ήθελα να ανεβάσω μια φώτο για να σε δείξω που τα έχω γραμμένα, δεν γίνεται όμως...
Αμα δεν κατάλαβες μπορώ να στο περιγράψω![]()
![]()
Tο πσόλο με ένα καλό σετ καυλώδια και ένα αϊ φάει λάν σάιλενσερ, κεντάει!!Ελα τώρα ...ολοκληρα ριβιου και καλά μάλιστα (και σεντόνια) για το oppo, eversolo πως το λένε εκεί γράφεις.![]()
![]()
Σε γενικές γραμμές μαζί σου, όμως:Γιατί η μουσικη ειναι πλεον τσαμπα και γιαυτο εχει καταντήσει ευτελές προιον.
Παλιά που την πληρωναμε ειχε αλλη αξια.
Το καυλώδιο διχτύου γιατί έχει ετικετάκι είπαμε? Είναι κάτι σαν παλιά που τους κολλάγανε κάτι κρυστάλλους με μια τσίχλα?Tο πσόλο με ένα καλό σετ καυλώδια και ένα αϊ φάει λάν σάιλενσερ, κεντάει!!
Βλέπε να μαθαίνειςView attachment 367134
Για να κερδίσεις τα μέγιστα θα πρέπει και οι κεραίες να είναι μπαταρισμένες όπως τις βλέπεις![]()
No animals were harmed in the making (writing) of these posts.Γιατί το λες αυτό;
Μια χαρά είναι τα ψάρια μου, μάλιστα έχω γέννες!![]()