Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.199
Reaction score
20.891
Υ.Γ. Τον Κόγια δεν κατάλαβα πως τον μπερδεύεις. Σε τι ρόλο τον βάζεις.
Αλλά άστο δεν πειράζει …
Να γιατί, Μιχάλη:


Ο EDGE G3 ειναι ενας ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ για την ονομαστικη του ισχυ ενισχυτης. Τελεια και παυλα.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.199
Reaction score
20.891
(Δολοφονάκη, για τα κιλά σου, είσαι τουλάχιστον 50 κιλά πιο βαρύς, και χωρίς να κουβαλάς πλακάκια στα χέρια). Άμα πια, του την είπα!
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.199
Reaction score
20.891
Ερώτησις (για να δω αν μάθατε και τίποτις, αδιάβαστοι παλιοκοπανατζήδες): Πόσα βατ είναι ο Diablo;

Πόσα;
 


Μηνύματα
559
Reaction score
1
Έτσι για να γίνει κουβέντα θα πω ότι παλαιότερα ασχολήθηκα με τη κιθάρα το αρμόνιο και το πιάνο. Είμαι τεχνικός και ασχολούμαι με τα συστήματα ήχου το μικρό χρονικό διάστημα των 24 ετών αν και τα παραπάνω δε λένε τίποτα.
Όσον αφορά τα μηχανήματα δεν έκανα καμία κριτική για την ηχητική τους απόδοση αλλά για κατασκευαστικά και μόνο θέματα. Είναι ανάγκη να έρθω σπίτι σου Κύριε Κορακάκη για να γνωρίζω με σιγουριά ότι δε μπορείς να τραβήξεις από ένα ρευματολήπτη του 50 Amps; Είναι αυτονόητο νομίζω. Με το ίδιο σκεπτικό ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής υψηλής τιμής, με ισχύ 2 x 115 watts στο κανάλι στα 8 Ω έχοντας μετασχηματιστή 350 VA μόλις και δύο πυκνωτές των 6800 μF δε μπορεί να ελέγξει ένα απαιτητικό ηχείο όπως το 801 που αναφέρεις. Πόσο μάλλον με τον εντυπωσιακό τρόπο που θα έκανε ένα πανίσχυρο ενισχυτικό που διπλασιάζει τη ισχύ του μέχρι τα δύο Ω όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις. Είναι μετρημένα κουκιά το ζήτημα. Το εν λόγω μηχανάκι μπορεί ηχητικά με ένα εύκολο φορτίο να είναι άψογο αλλά μόνο με αυτό. Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε με βασικές τεχνικές γνώσεις να μας πει αν συμφωνεί ή όχι με τα παραπάνω.
Κύριε Μενιδιάτη, για πολλοστή φορά θα σας πω ότι οι τιμές που ανέφερα ήταν αυτές που μου έδωσε ο κατασκευαστής. Ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, γιατί γινόμαστε κουραστική.

Ας πάμε όμως στην ουσία του πράγματος και ας πάρουμε έναν reviewer (π.χ. το Κορακάκη) που έχει στα χέρια του έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή (π.χ. τον G3 της Edge) και φτάνει στο σημείο που θα πρέπει να ξεβιδώσει την συσκευή και να περιγράψει τι βλέπει μέσα. Ο reviewer μας λοιπόν, ξεβίδωσε την συσκευή και ανέφερε ακριβώς αυτά που είδε, που όλως τυχαίως είναι αυτά που είδατε και εσείς από τις φωτογραφίες του περιοδικού.

Μέχρι εδώ λοιπόν, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφωνία, γιατί στην αναφορά μου λέω ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένας μετασχηματιστής 350VΑ ο οποίος πλαισιώνεται από πυκνωτές με συνολική χωρητικότητα 6800μF ανά κανάλι, αγνοώντας ταυτόχρονα τις πληροφορίες του κατασκευαστή, που αναφέρει συνολική χωρητικότητα 20000μF ή 10000μF ανά κανάλι. Αφού είδα 6800... έγραψα 6800.

Άρα, μέχρι εδώ καλά και μάλιστα άκρως αντικειμενικά, αφού γράψαμε στα παλιά μας υποδήματα τις τιμές του κατασκευαστή και λειτουργήσαμε με υπευθυνότητα απέναντι στον αναγνώστη, αναφέροντας του τις πραγματικές τιμές, σε αντίθεση με κάποια άλλα διεθνή έντυπα. Αλλά φυσικά, γι’ αυτό δεν λέτε τίποτα, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την εμπάθεια σας. Τέλος πάντων, εγώ θα σεβαστώ τα 6 ευρώ που δώσατε και θα συνεχίσω την συζήτηση.

Και εδώ λοιπόν… φτάσαμε στο φλέγον θέμα των παραγόμενων Wrms, όπου σας ώθησε στην διατύπωση αυτού του προσβλητικού γράμματος και στην συνέχεια στην διατύπωση κάποιων ειρωνικών αναφορών σε αυτό το forum. Σε αυτό το σημείο, θα πω για ακόμα μια φορά κάτι πολύ εύκολα κατανοητό, ακόμα και για έναν μαθητή του δημοτικού. Οι τιμές των Wrms που ανέφερα ήταν αυτές που δηλώνει ο κατασκευαστής, για τον απλούστατο λόγο του ότι το περιοδικό δεν προέβη στην μέτρηση των παραγόμενων wrms του συγκεκριμένου μηχανήματος. Αν οι τιμές αυτές δεν συμβαδίζουν με τους υπολογισμούς σας, μπορείτε κάλλιστα να διαμαρτυρηθείτε στην Edge.

Εγώ από την πλευρά μου, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να εξακριβώσω αν η συσκευή απέδιδε σαν μια συσκευή των 100 watts… και αυτό έκανα. Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη συσκευή απέδωσε, όχι σαν μια συσκευή των 100 watts, αλλά σαν μια συσκευή των 150 watts και βάλε. Επίσης, σας πληροφορώ ότι οδήγησε το 801 έτσι όπως δεν μπόρεσαν να το οδηγήσουν πολλές άλλες συσκευές που έχουν περάσει από το σπίτι μου, είτε για να τις επιλέξω για τεστ, είτε για να τις αγοράσω για πάρτη μου. Στην τελική, αυτό είναι και η ουσία.

Γι’ αυτό λοιπόν εγώ φωνάζω ότι οι μετρήσεις και τα θεωρητικά δεν αρκούν για να κρίνουμε μια συσκευή. Και φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα watts. Αυτό ισχύει και για την στερεοφωνική εικόνα, και για την ανάλυση, και για την συχνοτική ισορροπία, και γενικώς για το feeling της αληθοφανούς αναπαραγωγής, που δυστυχώς δεν μετριέται από κανένα όργανο και αν δεν έχεις εμπειρία σε κάποιους άλλους τομείς, δεν πρόκειται ποτέ να το αντιληφθείς από τα θεωρητικά και τις μετρήσεις.

Παράδειγμα:
Οι περισσότεροι οδηγοί της F1 ή του WRC, έχουν παντελή άγνοια από μηχανολογικά. Όμως αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους να σου πουν πως τσουλάει το κάρο. Οι μηχανικοί, αυτό που ξέρουν είναι μονάχα να το tunnάρουν, να το επιδιορθώνουν και γενικώς να το συντηρούν. Από εκεί και πέρα, όσο θα συνεχίζουν να βλέπουν το cockpit από το monitor, δεν θα μπορέσουν ποτέ να σχηματίσουν σαφή άποψη για το πώς οδηγείται το συγκεκριμένο όχημα.

Συμβουλή:
Καλό θα ήταν λοιπόν, να πηγαίνατε μια βόλτα από τον MusicLover, να δανειζόσασταν τον G3, να βρίσκατε έναν φίλο με 801, να παίρνατε ένα EMM Labs cd player, να παίρνατε και τα δισκάκια που έκανα την δοκιμή και μετά να επανερχόσασταν εδώ για να κλείναμε την κουβέντα.

Τώρα, για να έρθεις σπίτι μου, θα πρέπει πρώτα να γνωριστούμε και μετά βλέπουμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και αυτό γιατί έχουν αρχίσει να μπαίνουν ψηλοί στα αυτιά μου, από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι ενώ το περιοδικό λαμβάνει τακτική αλληλογραφία αναγνωστών, επέλεξε να δημοσιεύσει μονάχα το δικό σου γράμμα, το οποίο κατά έναν πολύ περίεργο λόγο, έφερε διαφορετικά fonts στο κείμενο και διαφορετικά fonts στο όνομα του υπογράφοντα. Ξέρεις, σαν να είχε γραφτεί από άλλον ή σαν κάτι τέλος πάντων!!! Αυτά… just for the record. :126:
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Re: Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Οι reviewers κατηγορούνται –ομολογώ όχι όλοι. υπάρχουν εξαιρέσεις μέσα και έξω- για το ότι βοηθάνε στην προώθηση μηχανημάτων που είναι ‘φύκια’ να περάσουν σαν ‘μεταξωτές κορδέλες’. (Όχι πάντα από δόλο. Που είναι –για μένα- και το μεμπτό. Από ασχετοσύνη.)
Φίλε Μιχάλη γεια σου. Αυτό που γράφεις το έχω αντιληφθεί και εγώ, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν συμβαίνει με την ομάδα του High Fidelity... τουλάχιστον μέχρι εκεί που μπορώ να γνωρίζω. Αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω και έχει πέσει στην δική σου αντίληψη, τότε να το αναφέρεις.

Τώρα, σχετικά με την απορία σου γιατί αναφέρω τον Κόγια στο μήνυμα μου... είναι καθαρά αστεϊσμός.
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Θα σημφωνησω με τον Νικολα - αν μου επιτρεπει τον ενικο λογω παρεας και οχι λογω ελειψης σεβασμου αν οχι μου το γραφει.
Ναι ρε Θανάση. :107: Και φυσικά να μιλάς στον ενικό ρε φίλε. Κανονικά όλοι μας θα πρέπει να μιλάμε στον ενικό, αφού υποτίθεται ότι εδώ συνυπάρχουμε για το hobby μας και για να κάνουμε παρέα.
 

Μηνύματα
14.212
Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

.... Μέχρι εδώ λοιπόν, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφωνία, γιατί στην αναφορά μου λέω ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένας μετασχηματιστής 350VΑ ο οποίος πλαισιώνεται από πυκνωτές με συνολική χωρητικότητα 6800μF ανά κανάλι, αγνοώντας ταυτόχρονα τις πληροφορίες του κατασκευαστή, που αναφέρει συνολική χωρητικότητα 20000μF ή 10000μF ανά κανάλι. Αφού είδα 6800... έγραψα 6800 ....
Εμένα πάλι και μόνο το γεγονός πως ο κατασκευαστής ισχυρίζεται 10000μF και όταν ανοίγει το καπώ υπάρχουν 6800μF, είναι λόγος να αναγνωρίσω τις προθέσεις του κατασκευαστή.
Όχι για την ειλικρίνειά του, αυτή δεν υπάρχει. Και αν ήμουν επαγγελματίας κριτικός ηχοσυσκευών, θα επικοινωνούσα μαζί του για τα περαιτέρω.

Εκτός αν οι "συνθήκες" της αγοράς δεν μου το επέτρεπαν. :121:

Όλα αυτά άσχετα με το πως ακούγεται η συσκευή. Που για να λέει τόσος κόσμος καλά λόγια, κάτι θα ξέρει.
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Εμένα πάλι και μόνο το γεγονός πως ο κατασκευαστής ισχυρίζεται 10000μF και όταν ανοίγει το καπώ υπάρχουν 6800μF, είναι λόγος να αναγνωρίσω τις προθέσεις του κατασκευαστή.
Όχι για την ειλικρίνειά του, αυτή δεν υπάρχει. Και αν ήμουν επαγγελματίας κριτικός ηχοσυσκευών, θα επικοινωνούσα μαζί του για τα περαιτέρω.

Εκτός αν οι "συνθήκες" της αγοράς δεν μου το επέτρεπαν. :121:

Όλα αυτά άσχετα με το πως ακούγεται η συσκευή. Που για να λέει τόσος κόσμος καλά λόγια, κάτι θα ξέρει.
Ο κατασκευαστής μιλάει για το σύνολο των πυκνωτών που υπάρχουν στην πλακέτα του G3 και εμείς απλά διευκρινίσαμε κάτι που τα άλλα περιοδικά δεν διευκρίνισαν. Δηλαδή, ότι από αυτά τα 10000, μόνο τα 6800 αφορούν τους πυκνωτές της τροφοδοσίας. Δεν είναι λοιπόν θέμα ειλικρίνειας, απλά το αφήνει να αιωρείται γιατί όντως τα 6800 είναι λίγα.
Θες να το πούμε marketινίστικο τερτίπι... εντάξει θα συμφωνήσω. Όμως, εδώ οφείλουμε να πούμε για τον ίδιο κατασκευαστή ότι ενώ δηλώνει κάποια watts, η μηχανή του αποδίδει σαν κάποιες άλλες μηχανές που έχουν δηλώσει τα διπλάσια watts.

Τώρα, σχετικά με αυτό που έγραψες για το αν οι "συνθήκες" της αγοράς δεν μου το επέτρεπαν, σε πληροφορώ οι συνθήκες της αγοράς με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, όταν πρόκειται να κάνω το hobby μου. Στην ζωή μου δεν συμβιβάστηκα και γενικώς δεν κώλωσα ποτέ και πουθενά. Ούτε σε σχολεία, ούτε σε ομάδες, ούτε σε πανεπιστήμια, ούτε σε στρατούς, ούτε σε επαγγελματικούς χώρους, ούτε πουθενά. Ίσως αυτό να μου έχει στερήσει κάποια πράγματα που θα μπορούσα να είχα, αλλά μου έχει χαρίσει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Το ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, και πόσο μάλλον από το hobby μου.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου αν ψάξεις. Με τον αντιπρόσωπο της Audio Research έχουμε πολύ πολύ καλές σχέσεις και με τον Γιώργο που δουλεύει στην Audio Research έχουμε κολλητή φιλία. Παρόλα αυτά, δεν θυμάμαι να έχω κάνει στο High Fidelity κάποιο τεστ μηχανής της εν λόγω εταιρίας, εκτός από τα Ref-600 που είχα κάνει παλαιότερα για το Digital Vision.

Επίσης, προκαλώ τον Γιώργο (Music Lover) που τυχαίνει να είναι ένας από τους αντιπροσώπους που έχω κάνει τεστ σε συσκευές του και ταυτόχρονα μέλος του forum, να βγει και να γράψει γιατί έχω κάνει τεστ σε Gryphon, EMM Labs, Edge και θέλω να κάνω σε Aesthetix και Von Schweikert, ενώ ποτέ δεν του έχω ζητήσει για τεστ κάποιες άλλες μηχανές και ηχεία που αντιπροσωπεύει, όπως π.χ. τα Kharma.

Αν ψάξεις καλά, θα δεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πονηρό πίσω από όλα αυτά που γράφω. Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους reviewers.
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.689
Reaction score
12.400
Δύο κουβέντες και θα κλείσω γιατί καταντάει κουραστικό το ζήτημα και κάποιοι το βλέπουν σαν ευκαιρία και την εκμεταλλεύονται.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μου είναι στην ουσία παγερά αδιάφορο. Για το λόγο αυτό δεν ανέφερα πουθενά στα γραφόμενα μου μάρκα ή τύπο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γράφονται πράγματα που στέκουν και τα οποία τεκμηριώνονται επαρκώς. Το όλο θέμα ήταν μια ξεχασμένη υπόθεση ενός γράμματος που στάλθηκε πριν 8!!! μήνες σε ένα περιοδικό. Τώρα γιατί επανήλθε στο προσκήνιο και τι εξυπηρετεί αναρωτιέμαι και εγώ.
Εγώ βέβαια είμαι: ξερόλας και πονηρίδης και από αυτούς που επιδημούν δυστυχώς το χώρο, όπως με αποκάλεσε ο αντιπρόσωπος του μηχανήματος.
Αυτά γιατί ασχολούμαι με τεχνικές προδιαγραφές μετασχηματιστών, μέγιστη ικανότητα παροχής ρεύματος πυκνωτών και άλλα τέτοια ανούσια και βλαβερά.
Η ορθή κριτική ενός μηχανήματος είναι... κάνει αυτό επειδή το λέω εγώ σαν αντιπρόσωπος και κάνει οοοοόλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα τελεία και παύλα.
Σας ευχαριστώ πολύ με καλύψατε πλήρως. Οποιοδήποτε παραπέρα σχόλιο νομίζω ότι περιττεύει.
Όσο για τη γνωριμία που θέλεις, όποτε Κύριε Κορακάκη είναι ο δρόμος σου από τη Νέα Ιωνία, πέρνα να τα πούμε.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.199
Reaction score
20.891
Πάντως, μια φωτό που βρήκα στο Internet, δίχνει πως ο ενισχυτής έχει 2 10ρηδες πυκνωτές. Τί γίνεται ρε γαμώτο...

 

Μηνύματα
4.853
Reaction score
4
Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

...
......Οι τιμές των Wrms που ανέφερα ήταν αυτές που δηλώνει ο κατασκευαστής, για τον απλούστατο λόγο του ότι το περιοδικό δεν προέβη στην μέτρηση των παραγόμενων wrms του συγκεκριμένου μηχανήματος......
Δηλαδή το σκεπτικό είναι ότι διαβάζουμε την αξιολόγηση ενός μηχανήματος για να δούμε τα χαρακτηριστικά που δηλώνει ο κατασκευαστής και να μάθουμε την υποκειμενική κρίση του εκάστοτε "reviewer" ?
Τα χαρακτ. της συσκευής τα έχουμε στο net . . ., οπότε αυτό που αγοράζουμε τι είναι ?
Αν οι τιμές αυτές δεν συμβαδίζουν με τους υπολογισμούς σας, μπορείτε κάλλιστα να διαμαρτυρηθείτε στην Edge.
Οι υπολογισμοί που έκανε το περιοδικό είχαν άλλο αποτέλεσμα από αυτό που συμπεραίνει ο PeterMeni, οπότε δεν χρειάστηκε να διαμαρτυρηθείτε εσείς ?
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
303
Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Ξαναγυρνάμε βλέπω στην συζήτηση του τι πρέπει να περιέχει ένα σωστό Review...

Και ξαναλέω ότι η βάση του review θα πρέπει να είναι τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά του (τι μετράμε). Αφού τελειώσουμε με αυτά θα έπρεπε να περάσουμε στα υποκειμενικά (τι ακούμε).

Αν π.χ. στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε προηγηθεί των ακροάσεων ένας εργαστηριακός έλεγχος θα μπορούσαμε με σιγουριά να ξέρουμε πόσα watt δίνει ο εν λόγω ενισχυτής, οπότε δεν θα υπήρχε καν θέμα συζήτησης.

ΥΓ. Όποιος βασίζεται στις προδιαγραφές των κατασκευαστών "καλά να πάθει". Βλέπετε ο πόλεμος με τα νούμερα που ανακοινώνει ο κάθε κατασκευαστής έχει μόνο ένα θύμα. Τον καταναλωτή...
 

Μηνύματα
1.696
Reaction score
23
Κ.Κογιας (Δολοφονάκη, για τα κιλά σου, είσαι τουλάχιστον 50 κιλά πιο βαρύς, και χωρίς να κουβαλάς πλακάκια στα χέρια). Άμα πια, του την είπα!

Έχω να καταγγείλω ότι οι δηλώσεις σου είναι ψευδείς και ανυπόστατες.

Είμαι μόλις 14 κιλά από το ιδανικό βάρος που είχα. Έχω … απωλέσει 50 οκάδες.
Ελπίζω να μην αρχίσω να παίρνω βάρος από το πληκτρολόγιο, όπως με προειδοποίησε ο Μ. Σπερτος, γιατί θα γίνουμε Αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα.

Υ.Γ. Δεν φταίει κανένας, καημένε, εγώ που πρωτοστάτησα για να βγεις ο πρωτο-χορευτής, που θα σύρει τον χορό στην επόμενη έκθεση.
 

Μηνύματα
530
Reaction score
0
Δύο κουβέντες και θα κλείσω γιατί καταντάει κουραστικό το ζήτημα και κάποιοι το βλέπουν σαν ευκαιρία και την εκμεταλλεύονται.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μου είναι στην ουσία παγερά αδιάφορο. Για το λόγο αυτό δεν ανέφερα πουθενά στα γραφόμενα μου μάρκα ή τύπο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γράφονται πράγματα που στέκουν και τα οποία τεκμηριώνονται επαρκώς. Το όλο θέμα ήταν μια ξεχασμένη υπόθεση ενός γράμματος που στάλθηκε πριν 8!!! μήνες σε ένα περιοδικό. Τώρα γιατί επανήλθε στο προσκήνιο και τι εξυπηρετεί αναρωτιέμαι και εγώ.
Εγώ βέβαια είμαι: ξερόλας και πονηρίδης και από αυτούς που επιδημούν δυστυχώς το χώρο, όπως με αποκάλεσε ο αντιπρόσωπος του μηχανήματος.
Αυτά γιατί ασχολούμαι με τεχνικές προδιαγραφές μετασχηματιστών, μέγιστη ικανότητα παροχής ρεύματος πυκνωτών και άλλα τέτοια ανούσια και βλαβερά.
Η ορθή κριτική ενός μηχανήματος είναι... κάνει αυτό επειδή το λέω εγώ σαν αντιπρόσωπος και κάνει οοοοόλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα τελεία και παύλα.
Σας ευχαριστώ πολύ με καλύψατε πλήρως. Οποιοδήποτε παραπέρα σχόλιο νομίζω ότι περιττεύει.
Όσο για τη γνωριμία που θέλεις, όποτε Κύριε Κορακάκη είναι ο δρόμος σου από τη Νέα Ιωνία, πέρνα να τα πούμε.
Κι εσενα κυριε "απαυτε" μου (τελικα δεν ξερουμε αν ειστε μια θλιβερη καρικατουρα η υπαρκτο προσωπο υποκινουμενο απο ποιον αραγε?) αν διατηρεις τις αμφιβολιες σου ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

Απλα περασε μια βολτα απο το καταστημα μας, φερε παραμασχαλα κι εναν ενισχυτακο (2Χ100W) της αρεσκειας σου κι ελα να δουμε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ, σε α/β κοντρα με τον EDGE G3. (Μιλαω καθαρα για την ισχυ και την οδηγηση δυσκολων φορτιων κι οχι για την ποιοτητα του ηχου).

Αν ησουν σωστος θα εκανες ΠΡΩΤΑ αυτο και μετα θα εστελνες το ακρως εχθρικο και δυσφημιστικο γραμματακι σου, το οποιο ΘΙΓΕΙ βαναυσα και απροκαλυπτα τις προσωπικοτητες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ανθρωπων του χωρου και δευτερευοντως την εμπορικη πορεια μιας εξαιρετικης συσκευης (αυτο ηταν ο στοχος φυσικα...).

Καταλαβες??
 

Μηνύματα
530
Reaction score
0
Πάντως, μια φωτό που βρήκα στο Internet, δίχνει πως ο ενισχυτής έχει 2 10ρηδες πυκνωτές. Τί γίνεται ρε γαμώτο...

Κι ο τεχνικος μου ορκιζεται οτι το μηχανακι εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700VA μετασχηματιστη τροφοδοσιας βασει μεγεθους και βαρους. Το δε βαρος του στο τεστ του high fidelity (16 kgr) ειναι παρεπιπτοντως λαθος. Ο ενισχυτης ζυγιζει 19,5 kgr.
 

Μηνύματα
530
Reaction score
0
Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και αυτό γιατί έχουν αρχίσει να μπαίνουν ψiλοι στα αυτιά μου, από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι ενώ το περιοδικό λαμβάνει τακτική αλληλογραφία αναγνωστών, επέλεξε να δημοσιεύσει μονάχα το δικό σου γράμμα, το οποίο κατά έναν πολύ περίεργο λόγο, έφερε διαφορετικά fonts στο κείμενο και διαφορετικά fonts στο όνομα του υπογράφοντα. Ξέρεις, σαν να είχε γραφτεί από άλλον ή σαν κάτι τέλος πάντων!!! Αυτά… just for the record. :126:
Και μετα λενε μερικοι αδαεις οτι ταχα μου δεν γινεται πολεμος συμφεροντων και οτι ειμαστε ολοι συνωμοσιομανεις βλεπουμε πολλα κατασκοπικα στην tv, και τετοια...

Η αληθεια κυριοι ειναι πολυ σκληρη και ειναι η χειροτερη που φανταζεστε.. Γινεται το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Κι εσενα κυριε "απαυτε" μου (τελικα δεν ξερουμε αν ειστε μια θλιβερη καρικατουρα η υπαρκτο προσωπο υποκινουμενο απο ποιον αραγε?) αν διατηρεις τις αμφιβολιες σου ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

Απλα περασε μια βολτα απο το καταστημα μας, φερε παραμασχαλα κι εναν ενισχυτακο (2Χ100W) της αρεσκειας σου κι ελα να δουμε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ, σε α/β κοντρα με τον EDGE G3. (Μιλαω καθαρα για την ισχυ και την οδηγηση δυσκολων φορτιων κι οχι για την ποιοτητα του ηχου).

Αν ησουν σωστος θα εκανες ΠΡΩΤΑ αυτο και μετα θα εστελνες το ακρως εχθρικο και δυσφημιστικο γραμματακι σου, το οποιο ΘΙΓΕΙ βαναυσα και απροκαλυπτα τις προσωπικοτητες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ανθρωπων του χωρου και δευτερευοντως την εμπορικη πορεια μιας εξαιρετικης συσκευης (αυτο ηταν ο στοχος φυσικα...).

Καταλαβες??
Γιωργο, εχω γνωρισει τον PeterMeni προσωπικα και ειναι υπαρκτο
προσωπο.
Θεωρω πως εαν η παραπανω προσκληση γινει με ευγενικοτερους
ορους, και γινει αποδεκτη, θα ειναι καλυτερα για ολους μας.
 

Μηνύματα
530
Reaction score
0
Για τον λογο αυτο ΜΗΝ, επαναλαμβανω ΜΗΝ εμπιστευεστε τον οποιοδηποτε και ΜΗΝ πιστευετε σε διαφορα γραμματα ΔΗΘΕΝ διαμαρτυριας απο τον ταδε τεχνικο της γειτονιας που δεν τον ξερει ουτε η μανα του κτλ....

Ο Νικος ο Κορακακης ειναι πασιγνωστος και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα διακινδυνευε ποτε το ονομα και την υποληψη του στον χωο για να γραψει αρλουμπες.

Ο υποφαινομενος επισης ειναι πασιγνωστος και προπαντως ειλικρινης.

Ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι στην διαθεση του οποιοδηποτε για ακροαση κατ'οικον για να τον δοκιμασει και να διαπιστωσει του λογου το αληθες για το review του Νικου του Κορακακη.

Ας Μην παπαρολογουμε λοιπον πλεον και μην δινουμε βημα σε παντελως αγνωστους κατευθυνομενους επαγγελματιες ΘΑΦΤΕΣ.
 

Μηνύματα
530
Reaction score
0
Γιωργο, εχω γνωρισει τον PeterMeni προσωπικα και ειναι υπαρκτο
προσωπο.
Θεωρω πως εαν η παραπανω προσκληση γινει με ευγενικοτερους
ορους, και γινει αποδεκτη, θα ειναι καλυτερα για ολους μας.
Η πολυ "ευγενεια" εχει χαλασει αυτο τον χωρο Ανδρεα.

Λοιπον Ok.

Σας καλουμε κυριε Μενιδιατη αφου ειστε υπαρκτο προσωπο να επικοινωνησετε μαζι μας για μια γνωριμια με τον Edge G3 απο κοντα, με κατα προτιμηση ΔΥΣΚΟΛΟ ηχειο.

Η μαλλον σας ΠΡΟΚΑΛΩ.

Δεκτη οποιαδηποτε κοντρα στο θεμα της οδηγησης, με ενισχυτη 100W στα 8 ohm της αρεσκειας σας.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.093
Μηνύματα
2.888.120
Members
37.984
Νεότερο μέλος
fchristos
Top