ΔΙΣΚΑΚΙ BLU RAY Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ.ΤΑΙΝΙΑΣ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.116
Υποδείξεις δεν χρειαζουμε γνωριζω το αντικείμενο καλύτερα από.σενα και επειδή αγαπώ αυτό το χομπι έχω ματωσει χρηματικά για αποκτήσω αυτά που έχω και αυτά που είχα εδώ και 30 χρόνια που ασχολουμε
μήπως να χαλαρώσεις λίγο?
αν το γνωρίζεις όπως λες...τότε γιατί άνοιξες το νήμα αυτό?

Reaction score
119
Αυτό θα κάνω θα πάω να δω καμμία ταινία με το panacomic 9000 γιατί έχουμε μπλέξει εδώ και δεν βγάζεις άκρη λες τι γνώμη σου και ακούς βλακείες συγνώμη άμα ενόχλησα κανέναν.

Reaction score
64
Δεν μιλαμε για αρχεια ακριβη αντιγραφα παιδια , που και παλι υπαρχει διαφορα απο το αρχικο οτι και να κανουμε χωρις να ξερω γιατι υπαρχει αυτο , το ξερω τα ιδια gb το ενα με το αλλο, αλλα το πρωτοτυπο ειναι κατα τι καλυτερο απο το αντιγραφο απο την εμπειρια μου , ισως να ειναι και θεμα softwariko αλλα το βλεπω πχ και στις φωτο και μονο αν ειναι διπλα διπλα τα αρχεια , αλλιως δεν το παιρνεις χαμπαρι .
επιπλεον μετραει πολυ και το player αφου συνηθως αλλο το blu ray player αλλο το media player ...
οποτε εκ των πραγματων η αλυσιδα της αναπαργωγης αλλαζει εστω και απο αποψη χαρακτηρα της εικονας .
Αλλα το να εχεις remux blu ray δεν ειναι απλη υποθεση και σιγουρα κοστοβορα ....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.424
Εύκολο να το βρεις!

4+ χρόνια μέλος, 89 posts,

που τα περισσότερα με βλακείες που λέει κι ο ίδιος, αλλά ζήτησε συγνώμη όμως!

Reaction score
119
Ευτυχώς υπάρχει και amp928 που τα λέει. σωστά όσο για τους προβολείς που το παιζω παντογνωστης αναφέρουμε στο φίλο που το γραφει να αναφέρω τους προβολείς που άλλαξα εγώ δεν τους έχει.ουτε στα όνειρα του πότε λογικά ξέρω αρκετά

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.722
Υποδείξεις δεν χρειαζουμε γνωριζω το αντικείμενο καλύτερα από.σενα και επειδή αγαπώ αυτό το χομπι έχω ματωσει χρηματικά για αποκτήσω αυτά που έχω και αυτά που είχα εδώ και 30 χρόνια που ασχολουμε
Οι πωλητές πρέπει να σε αγαπάνε πολύ.

Στην υγειά του κορόιδου!

daharis666

Moderator
Reaction score
82.116
Εύκολο να το βρεις!

4+ χρόνια μέλος, 89 posts,

που τα περισσότερα με βλακείες που λέει κι ο ίδιος, αλλά ζήτησε συγνώμη όμως!
τα βρήκα..τα βρήκα... :laugh:
πάλι δεν μου είπατε τίποτα όμως.....και θα σας μαλώσω:biggrin:

Reaction score
119
Καμμία σχεση δεν έχω θα απαντήσω σε αυτόν που είπε καλώς το κοροιδο κυκλοφορεί.οτι το παιζεις αυθεντια σε όλα ισχύει

daharis666

Moderator
Reaction score
82.116
Καμμία σχεση δεν έχω θα απαντήσω σε αυτόν που είπε καλώς το κοροιδο κυκλοφορεί.οτι το παιζεις αυθεντια σε όλα ισχύει
καλά πριν 20 λεπτά δεν είπες ότι θα δεις ταινία με τον panacomic 9000 ?

Reaction score
119
Mε τσιγκλανε δεν πειραζει όμως όλα καλά θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες για τον sony, vpl-vw 290 για να.ανοιξω τα μάτια μερικων καθώς επίσης και από τον JVCN5

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Ε ρίχτε τους ένα τσιγκλημα κι εσείς. Μη το φοβόσαστε. Συζήτηση κάνουμε να μαθαίνουμε κι εμείς το κατιτις μας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.887
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou