Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

Reaction score
25.433

Δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτό το έκτρωμα θα αρχίσει να κυκλοφορεί επίσημα στο δρόμο!

Με σχεδιασμό που πριν 40 χρόνια θα ήταν ήδη παρωχημένος, μεταχειρισμένα μηχανικά μέρη από Smart! και τιμή 22.000€+ΦΠΑ...

🤬
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 28,000 ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ.....

Reaction score
210
ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.... :D :p :)
ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ?
Αν το πήρε σίγουρα το αξίζει. Μη πει κάποιος κακεντρεχής ότι έχει μπάρμπα από την Κορώνη.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290

Reaction score
25.433
ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΧΚ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ

Η ΧΚ-Ε ΗΤΑΝ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Reaction score
1.550
Όλο το αμάξωμα έχει αντικατασταθεί από ανθρακονήματα, όλη η ανάρτηση και ο πίσω άξονας είναι καινούρια lightweight εξαρτήματα, οι ζάντες είναι μαγνησίου, φρένα αναρτήσεις ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, ο κινητήρας είναι State of the Art εξέλιξη του κλασικού κινητήρα (για αυτό και βγάζει 250 άλογα από 2.3 λίτρα) το κιβώτιο ουσιαστικά καινούριο και γενικά όλο το αυτοκίνητο είναι καινούριο φτιαγμένο στο χέρι.

Υπόψιν οι original Giula GT σήμερα θεωρούνται το ιερό δισκοπότηρο των "προσιτών" κλασικών αυτοκινήτων και στο εξωτερικό μία καλά διατηρημένη ξεπερνάει εύκολα τις 50.000€.

Σε σύγκριση λοιπόν με τις Singer Porsche οι οποίες είναι το ίδιο πράγμα με βάση μία 911 και το κόστος τους ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο (νομίζω πλέον πλησιάζει το εκατομμύριο), θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς και ευκαιρία.

Τα πάντα στη ζωή άλλωστε είναι σχετικά.

gonis

Luger
Reaction score
12.058
Όλο το αμάξωμα έχει αντικατασταθεί από ανθρακονήματα, όλη η ανάρτηση και ο πίσω άξονας είναι καινούρια lightweight εξαρτήματα, οι ζάντες είναι μαγνησίου, φρένα αναρτήσεις ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, ο κινητήρας είναι State of the Art εξέλιξη του κλασικού κινητήρα (για αυτό και βγάζει 250 άλογα από 2.3 λίτρα) το κιβώτιο ουσιαστικά καινούριο και γενικά όλο το αυτοκίνητο είναι καινούριο φτιαγμένο στο χέρι.

Υπόψιν οι original Giula GT σήμερα θεωρούνται το ιερό δισκοπότηρο των "προσιτών" κλασικών αυτοκινήτων και στο εξωτερικό μία καλά διατηρημένη ξεπερνάει εύκολα τις 50.000€.

Σε σύγκριση λοιπόν με τις Singer Porsche οι οποίες είναι το ίδιο πράγμα με βάση μία 911 και το κόστος τους ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο (νομίζω πλέον πλησιάζει το εκατομμύριο), θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς και ευκαιρία.

Τα πάντα στη ζωή άλλωστε είναι σχετικά.
Οι πληροφοριες που δίνεις είναι σωστές αλλά το αυτοκινητο είναι custom και δεν έχει καμία σχέση με το αυθεντικό!
Δεν θα το προτιμήσει κανένας σοβαρός συλλέκτης και σε αυτά τα χρήματα,παρόλο που είμαι alfisti,θα έπαιρνα ένα σύγχρονο ακόμη και αν ήταν το τριακοστό πέμπτο της συλλογής μου:)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.451
Περισσότερα θερμικά καίγονται παρά ηλεκτρικά. Μόνο που στο θερμικό σβήνει εύκολα, στο ηλεκτρικό καληνύχτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196