- Reaction score
- 98.511
Πετσέτα για να σκουπίσουν τον ιδρώτα από την κούραση τόσων χρόνων...
Ανάκληση τώρα!Koenigsegg Jesko κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό [video]
Μια φορά ήρθε μια Koenigsegg Jesko στην Ελλάδα και κατέληξε στάχτη στην Αττική Οδό.www.drive.gr
Ανάκληση τώρα!
Μηχανικοί της σουηδικής εταιρίας έχουν έρθει ήδη στην Αθήνα για να πάρουν ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο και να το μεταφέρουν στο εργοστάσιο στη Σουηδία, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την αιτία της πυρκαγιάς.Η Koenigsegg ζητά από τους κατόχους των Jesko να σταματήσουν να τα οδηγούν - Autoblog.gr
Η Jesko που κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό το Σάββατο είναι η αιτία που η Koenigsegg ζήτησε από όλους τους κατόχους μιας Jesko να σταματήσουν να τις οδηγούν, μέχρι να διαπιστώσει την αιτία πουwww.autoblog.gr
Νάτα μαςΜε τις πωλήσεις των κασετών να έχουν πενταπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και τη ρετρό αισθητική να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, είναι πολύ πιθανόν σύντομα να δούμε ξανά κασέτες στα αυτοκίνητα.
Ζω για να ξαναχρησιμοποιήσω κασέτες και ειδικά τις 8 track.
Ελπίζω να έχεις κρατήσει το παλιόΚοίτα να δεις που έβγαλα το μαμά σιντι-ραδιοκασετοφωνο για να βάλω ανδροιδ
Τιναφτορε;Οπότε δεν θα ήταν απίθανο σύντομα να δούμε κάποιο Bluetooth σύστημα αναπαραγωγής κασέτας να έρχεται ως έξτρα εξοπλισμός σε κάποιο νέο μοντέλο, συμπληρώνοντας την εμπειρία χρήστη και δίνοντας μια νέα ευκαιρία σε ένα προϊόν που φαινόταν να έχει μπει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Το έχω; Νομίζω το ψιλοχαλασα κατά την αφαίρεση, ήταν το 'μαμά' της κονσόλας της Ε39, το θεωρούσα ψιλοαχρηστο. Και βρίσκεται και εύκολα.
Φαντάζεσαι πόσο θα πουλιούνται σε λίγο καιρό Vintage 8track και κασέτα με ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΕΙΧΑ....
ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 8ΤΡΑΚ ΚΑΙ 2 ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΑΣΗ...
Ε ΝΑΙ! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΞΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ....Φαντάζεσαι πόσο θα πουλιούνται σε λίγο καιρό Vintage 8track και κασέτα με ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?
1600 € πλήρωσα για το EQE SUV, που μικρό δεν το λες, στην NS Detailing μαζί με δώρο τις μεμβράνες για τους προβολείς και τη μάσκα.Καλημέρα Μήπως ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει μία κεραμική για καινούργιο αυτοκίνητο; Δε μιλάω με ακρίβεια, εννοώ τάξη μεγέθους. Βέβαια εννοώ κεραμική και στις λαμαρίνες και στα πλαστικά του αυτοκινήτου.
Μεγάλο ποσό. Είναι για καινούριο C3 Aircross της γυναίκας. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσουμε τόσα λεφτά. Απλά το αφήνουμε έξω, δεν έχουμε πάρκιν, και σκεφτόμουν ότι θα του έκανε καλό λόγω του ήλιου που τρώει. Ίσως ρωτήσω για τα πλαστικά (προφυλακτήρες, φρύδια, μαρπιέδες) για να μην ξανοίξουν και γίνουν γκρι ανοικτό κάποια στιγμή.1600 € πλήρωσα για το EQE SUV, που μικρό δεν το λες, στην NS Detailing μαζί με δώρο τις μεμβράνες για τους προβολείς και τη μάσκα.
Αρχικά είσαι Αθήνα;Μεγάλο ποσό. Είναι για καινούριο C3 Aircross της γυναίκας.