Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.841
Αι σύρε να πληρωθείς μαρή που μου θες και μάκινα λουσάτηΜε δύο βδομαδιάτικα την παίρνω;
Αι σύρε να πληρωθείς μαρή που μου θες και μάκινα λουσάτηΜε δύο βδομαδιάτικα την παίρνω;
Βλέπεις πολύ Τζειμς Μποντ τελευταίαΚαι το ωραιότερο, τουλάχιστον εξωτερικά, αυτοκίνητο που (θα) υπάρχει, Aston Martin DB11.
Ναι αλλά μόνο όταν κάνουν υπερωρίες στην Σ.Αραβία.Αυτός ο Wankel τελικά, είχε και πολύ μυαλό και καλής ποιότητος.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΑΝΚΕΛ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣΟ καλύτερος φίλος του πατέρα μου είχε τρέλα με τα Mazda με wankel κινητήρα. Είχε ξεκινήσει στα 70s με δύο RX-4 και μετά πήρε το RX-9. Ο μεγάλος γιος του συνέχισε με όλα τα πρώτα μοντέλα RX-7, του 79, του 86 και του 90. Είχε επηρεάσει τους υπόλοιπους φίλους μου και το 1991 θυμάμαι ότι στην παρέα μου υπήρχαν 5 RX-7. Όλα πειραγμένα, από λίγο έως πολύ.
Σε εκείνο το μοντέλο έληξε και η μανία για wankel κινητήρες. Το επόμενο, πιο νέο RX-7, το πήρε μόνο ο ένας.
Η εντύπωση που έμεινε σε όλους τους κατόχους ήταν η μηδενική αξιοπιστία του κινητήρα. Όλα τα αμάξια που ανέφερα, νορμάλ και πειραγμένα, είχαν αλλάξει ρότορα μία ή περισσότερες φορές. Το άλλο μεγάλο μειονέκτημα ήταν η μεγάλη κατανάλωση. Τα πλεονεκτήματα είναι σε όλους γνωστά.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ 140+ ΗΡ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.Άλλη μία σταθερά αναπαραγόμενη ανακρίβεια αφού όλα τα δυνατά πισωκίνητα με turbo ήταν ευαίσθητα στη βροχή προ ESP.
Με μπλοκέ το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικό, απλά ιδιαίτερα αναξιόπιστο αν δεν το άφηνες όπως το πουλούσαν (που ήταν ελαφρά αναξιόπιστο ).