Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
χμ... εχω αρχισει και ψηνομαι.....
αφου το συστημα μου το εχετε δει,μπορειτε να γινετε πιο σαφεις, αναφορικα με το ''που μπορω να παιξω μπαλα'';
και που σαι νικοοοοοο!!
εχω μια θεση στη μνημη 4 για σενα!
Θελω να πω βρε οτι δεν θα ειναι σε κατηγοριες με καφρους που ψαχνουνε τα 160db+.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ 2 15" κλπ ΜΕ SOUND QUALITY
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
κλπ
ελατε οπως ειστε
εγω θα παιζω με εργοστασιακο μιντ στο ταμπλω (αφου αποκλειεται να εχει μπιε το excel σωστα στη θεση του)
προτεινω experienced (μαζι με ολο τον κοσμο λογικα) αλλωστε οταν ξεκινας κατι εχει νοημα να συναγωνιστης και συναφη συστηματα.
και που σαι νικοοοοοο!!
εχω μια θεση στη μνημη 4 για σενα!
Αυτο ξαναπες το πολλες φορες Παναγιωτη.σας υποσχομαι δε οτι οταν θα ερθετε για πρωτη φορα να διαγωνιστειτε 80% θα κολλησετε το μικροβιο , θα στρωθειτε στη δουλεια για βελτιωση και θα περιμενετε τον επομενο διαγωνισμο.
Δεν θα μπορεσεις να πας στο διαγωνισμο.Μπορειτε να με παρετε απο το χερακι και να μου πειτε:
''δηλωσε συμμετοχη ΕΔΩ!''
Γατουλι μου θα βαλω τα τραγουδια μου να σε δαγκωσουνε αγρια:116:ΦΤΟΥ!!! το είχα ξεχάσει τελείως.... και ήμουν Χαλκίδα σήμερα για δουλειά..... γμτ, γμτ, έπρεπε να περάσω......
σωστός spilegou....
BTW πες και στον Τάκη τι ηχεία έπαιζαν οι Ελληνάρες!!! ακόμα ψάχνει νομίζω....:105:
Οταν λες ''κουκουρουκου'' τι θελει να πεις???οσον αφορα το δικο μου,η κριση ηταν οτι σηκωνει βελτιωση και δη στις ρυθμισεις του set-up (αφου κατα τη γνωστη ρηση του κ.Βογιατζακη ειναι "κουκουρουκου"!!!) το οποιο παρα τις .
ΝΙΑΡΡΡΡΡΡΡΡ.... καλά ντε, μην βαράς!Γατουλι μου θα βαλω τα τραγουδια μου να σε δαγκωσουνε αγρια:116:
Μπας και νομιζεις οτι βαζω τερλεγκα με τερμα την ενταση και τα παραθυρα ορθανοιχτα??????Τα μπουζουκια και οι μπαγλαμαδες,ακουγονται σε νορμαλ ενταση,διαφορετικα ακους εναν αχταρμα.
Κανε λιγο υπομομη και θα δεις και τα ηχεια που θα βαλω,ωστε να ακουω τα λα'ι'κα μου,κρυσταλινα και πεντακαθαρα.:112:
Γιατι εγω τι νομιζεις οτι κανω??????ΝΙΑΡΡΡΡΡΡΡΡ.... καλά ντε, μην βαράς!
πλάκα κάνουμε!!!