Διαγωνισμός EMMA Hellas

Reaction score
152
Απάντηση: Διαγωνισμός EMMA Hellas

χμ... εχω αρχισει και ψηνομαι.....

αφου το συστημα μου το εχετε δει,μπορειτε να γινετε πιο σαφεις, αναφορικα με το ''που μπορω να παιξω μπαλα'';

Reaction score
24.800

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ 2 15" κλπ ΜΕ SOUND QUALITY
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
κλπ

ελατε οπως ειστε
εγω θα παιζω με εργοστασιακο μιντ στο ταμπλω (αφου αποκλειεται να εχει μπιε το excel σωστα στη θεση του)
προτεινω experienced (μαζι με ολο τον κοσμο λογικα) αλλωστε οταν ξεκινας κατι εχει νοημα να συναγωνιστης και συναφη συστηματα.
και που σαι νικοοοοοο!!
εχω μια θεση στη μνημη 4 για σενα!

Reaction score
24.800

σας υποσχομαι δε οτι οταν θα ερθετε για πρωτη φορα να διαγωνιστειτε 80% θα κολλησετε το μικροβιο , θα στρωθειτε στη δουλεια για βελτιωση και θα περιμενετε τον επομενο διαγωνισμο.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

χμ... εχω αρχισει και ψηνομαι.....

αφου το συστημα μου το εχετε δει,μπορειτε να γινετε πιο σαφεις, αναφορικα με το ''που μπορω να παιξω μπαλα'';

Αν επιλέξεις ποιότητα πήγαινε σε μικρή κατηγορία.
Και να αποσυνδέσεις μέσω fader τα πίσω ηχεία.
Προσπάθησε ίδιο level σε όλα τα ηχεία. Να μην έχει εξάρσεις.

Reaction score
246

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ 2 15" κλπ ΜΕ SOUND QUALITY
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
κλπ

ελατε οπως ειστε
εγω θα παιζω με εργοστασιακο μιντ στο ταμπλω (αφου αποκλειεται να εχει μπιε το excel σωστα στη θεση του)
προτεινω experienced (μαζι με ολο τον κοσμο λογικα) αλλωστε οταν ξεκινας κατι εχει νοημα να συναγωνιστης και συναφη συστηματα.
και που σαι νικοοοοοο!!
εχω μια θεση στη μνημη 4 για σενα!
Θελω να πω βρε οτι δεν θα ειναι σε κατηγοριες με καφρους που ψαχνουνε τα 160db+.
Οανθρωπος ειναι νορμαλ και οχι απο εκεινους που πουλανε σεισμους και τριξηματα στα τζαμια.
Εχει 2 σαμπ 15''το γιαπωνεζικο κουβαδακι και δεν το εχω προσεξει?????????:138:

Reaction score
5

σας υποσχομαι δε οτι οταν θα ερθετε για πρωτη φορα να διαγωνιστειτε 80% θα κολλησετε το μικροβιο , θα στρωθειτε στη δουλεια για βελτιωση και θα περιμενετε τον επομενο διαγωνισμο.
Αυτο ξαναπες το πολλες φορες Παναγιωτη.

Οσο για το αν πρεπει να ρθει καποιος η οχι, εγω εχω να πω πως στον πρωτο διαγωνισμο που ελαβα μερος βγηκα τελευταιος και καταιδρωμενος (μετα απο 2 διαγωνισμους γνωρισα τον Νικο και εστρωσα).
Δεν ειναι το τσιγκακι το παν.
Και ειδικα στις SQ κατηγοριες δεν θα σε πει κανεις "καραμητρο" (ισως στο SPL, αλλα εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα).
Θα μπεις σε αλλα αυτοκινητα, θα μπουν πολλοι στο δικο σου, θα ανταλλαξεις αποψεις, θα βελτιωθεις, θα μαθεις, θα περασεις καλα, θα κανεις χαβαλε. Αν πας καλα οκ. Αν οχι παλι οκ. Ασχημα δεν θα περασεις. Ελατε να υπαρχει ενδιαφερον. Αλλιως σιγα σιγα θα πρεπει να ξεχασουμε τους διαγωνισμους κοντα στην Αθηνα.

Νικολακη το δικο σου και ετοιμο να ηταν δεν πρεπει να ρωταμε εσενα αν θα το κατεβασεις αλλα την express service. Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Ξεχασες το Almera του Πανου.

Reaction score
152

Μπορειτε να με παρετε απο το χερακι και να μου πειτε:
''δηλωσε συμμετοχη ΕΔΩ!''

Reaction score
246

Μπορειτε να με παρετε απο το χερακι και να μου πειτε:
''δηλωσε συμμετοχη ΕΔΩ!''
Δεν θα μπορεσεις να πας στο διαγωνισμο.
Εχουμε προεκλογικη περιοδο.

:137::137:

Reaction score
24.800

5 καναλια ενισχυτων εχεις,
advanced
ε δεν εχει κατι αλλο , αυτη εινια η κατηγορια σου
φερε φωτογραφιες , ετοιμασε και μια παρουσιαση για 7 λεπτα και εισαι ετοιμος

λοιπες λεπτομεριες για κανονισμους και πως βαθμολογουνται ηχος και εγκατασταση στο www.emmanet.com

Reaction score
152

εγερση σημερα το πρωι στις 5.30 π.μ και βουρ για την Χαλκιδα κατα τις 6.10π.μ χαλλλλαρα.....
μαλιστα ημουνα και τυχερος,αφου στις 8 π.μ εκανα την καθιερωμενη μου σταση στα Καμμενα Βουρλα και το αγαπημενο μου cafe-bar εκει (Μυθος) μολις ειχε ανοιξει!
ο καιρος με αναμικτες διαθεσεις καθ'ολη τη διαδρομη και περι τις 11.00 π.μ φτανω στο καταλυμμα μου στην Αμαρυνθο.
χωρις καθυστερηση αναχωρηση για το bar Ιπποκαμπος με αφιξη κατα τις 13.10μ.μ
τα πολλα ντεσιμπελ με οδηγουν στο ακριβες σημειο του διαγωνισμου,και μολις βρηκα χωρο να παρκαρω με αναγνωρισε ο κ.Κροκος... απο κοντα και ο κ.Car_Audio_Test...
(χαρηκα για την γνωριμια)

το 98.7% της ....πιστας καταλαμβανουν τα κατεδαφιστικα οικ.τετραγωνων με ολη την καμπινα του αυτοκινητου γεματη ηχεια,και το πορτ μπαγκαζ γεματο με τερατα σαμπγουφερ και ενισχυτες. οι σχολες σ'αυτες τις κατηγοριες -SPL- ειναι δυο.
οι λατρεις της χιπ-χοπ,ραπ κλπ και οι αμετανοητοι Ελληναρες με τα λαΐκοσκυλε "ασματα".....
διαγωνιζονται ποιος θα βγαλει τα περισσοτερα db με τις πορτες κλειστες και τις πορτες ανοιχτες.το υψηλοτερο νομιζω ηταν στα 147 και κατι με τις πορτες κλειστες.
παντως τα περισσοτερα αυτοκινητα οταν σηκωναν τρελλες εντασεις ετριζαν ολοκληρα και παραμορφωναν φριχτα τον ηχο.....

σε μια απομερη γωνια το υπολοιπο 2,3% περι τα 7-8 αυτοκινητα δηλαδη πο διαγωνιζομαστε στην κατηγορια sound quality.
οσον αφορα το δικο μου,η κριση ηταν οτι σηκωνει βελτιωση και δη στις ρυθμισεις του set-up (αφου κατα τη γνωστη ρηση του κ.Βογιατζακη ειναι "κουκουρουκου"!!!) το οποιο παρα τις παρακειμενες προβλεψεις δεν εχω καμμια προθεση να πειραξω.
αλλωστε η συμμετοχη μου εχει αυτον το σκοπο.να δω που στεκομαι με το υπαρχον συστημα.

Reaction score
4

ΦΤΟΥ!!! το είχα ξεχάσει τελείως.... και ήμουν Χαλκίδα σήμερα για δουλειά..... γμτ, γμτ, έπρεπε να περάσω......

σωστός spilegou....
BTW πες και στον Τάκη τι ηχεία έπαιζαν οι Ελληνάρες!!! ακόμα ψάχνει νομίζω....:105:

Reaction score
246

ΦΤΟΥ!!! το είχα ξεχάσει τελείως.... και ήμουν Χαλκίδα σήμερα για δουλειά..... γμτ, γμτ, έπρεπε να περάσω......

σωστός spilegou....
BTW πες και στον Τάκη τι ηχεία έπαιζαν οι Ελληνάρες!!! ακόμα ψάχνει νομίζω....:105:
Γατουλι μου θα βαλω τα τραγουδια μου να σε δαγκωσουνε αγρια:116:
Μπας και νομιζεις οτι βαζω τερλεγκα με τερμα την ενταση και τα παραθυρα ορθανοιχτα??????Τα μπουζουκια και οι μπαγλαμαδες,ακουγονται σε νορμαλ ενταση,διαφορετικα ακους εναν αχταρμα.
Κανε λιγο υπομομη και θα δεις και τα ηχεια που θα βαλω,ωστε να ακουω τα λα'ι'κα μου,κρυσταλινα και πεντακαθαρα.:112:

Reaction score
246

οσον αφορα το δικο μου,η κριση ηταν οτι σηκωνει βελτιωση και δη στις ρυθμισεις του set-up (αφου κατα τη γνωστη ρηση του κ.Βογιατζακη ειναι "κουκουρουκου"!!!) το οποιο παρα τις .
Οταν λες ''κουκουρουκου'' τι θελει να πεις???

Reaction score
4

Γατουλι μου θα βαλω τα τραγουδια μου να σε δαγκωσουνε αγρια:116:
Μπας και νομιζεις οτι βαζω τερλεγκα με τερμα την ενταση και τα παραθυρα ορθανοιχτα??????Τα μπουζουκια και οι μπαγλαμαδες,ακουγονται σε νορμαλ ενταση,διαφορετικα ακους εναν αχταρμα.
Κανε λιγο υπομομη και θα δεις και τα ηχεια που θα βαλω,ωστε να ακουω τα λα'ι'κα μου,κρυσταλινα και πεντακαθαρα.:112:
ΝΙΑΡΡΡΡΡΡΡΡ.... καλά ντε, μην βαράς!
πλάκα κάνουμε!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163