Δώcε κι άλλο άφοβα...

Reaction score
4.657
Πολύ σωστά και σαφή τα άνω posts των thva & Bhutia. Όντως έτσι είναι τα πράγματα αλλά όχι μόνο έτσι. Υπάρχουν και άλλες πτυχές στον τρόπο με τον οποίο ο καθένας βλέπει το χόμπυ. Ας μην το αναλύσω τώρα όμως και κουράσω. Θα ξαναγράψω όμως κάτι που έγραψα και σβήστηκε. Μάλλον επειδή ήταν μπρουτάλ. Υπάρχουν στενόμυαλοι (συνήθως οι αντικειμενικοί -λέμε τώρα- τεχνοκράτες και οι ανυχτόμυαλοι. Οι μεν χρησιμοποιούν συνήθως φράσεις όπως by the book κλπ συναφή κλισέ.
Ας ξεχωρίσω κάποια tips που μου άρεσαν από τα posts των thva & Bhutia..

thva

Θα έφθανα μόνο μεχρι και το επίπεδο (και με το ζόρι αλλά κυρίως για μελλοντική επαναληπτικότητα του αποτελέσματος) των συσχετισμών κάποιων τεχνικών θεμάτων με την υποκειμενική εκτίμηση. Τα άλλα όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω και πρέπει να είναι στα χέρια κατασκευαστών, σχεδιαστών κλπ επαγγελματιών του χώρου.

Αυτό που αρέσει στον καθένα και να έχει φροντίσει να το γνωρίζει και αποκρυπτογραφήσει δεν είναι σπατάλη χρόνου, ούτε χρήματος. Το αντίθετο μάλιστα. Σε γλυτώνει απο πολλές "αλλαγές" και άλλα πολλά κακά. Με την αντιρομαντική διάθεση δεν θα ανακαλύψει ποτέ τίποτε ή και εάν ανακαλύψει θα είναι αργά με τα δεδομένα

Bhutia

Στην τωρινή συγκυρία και με όσα έχουν μεσολαβήσει θα έκρινα προτιμότερο κάποιος να ξεκινούσε το χόμπι της ακροαματικοφιλίας με αντιρομαντική διάθεση ανακαλύπτοντας στην πορεία τις δικές του πτυχές ιδανικότητας - ή εξιδανίκευσης ανάλογα με τη θεώρηση - παρά το αντίστροφο...

Εδώ συμφωνώ διαφωνώντας με τον Μεσιέ υπό την έννοια της 1 και έξω προσέγγισης αλλά όχι της συνεχής ενασχόλησης. Η αντιρομαντική προσέγγιση είναι χρήσιμη για αποκρυπτογράφηση των δεδομένων after και όχι before.

Reaction score
21.544
Αυτή η υπέρ ανάλυση ρε παιδάκι μου είναι κουραστική.
Κουραστική και μη συμφέρουσα (για τους άλλους).

Απλά μυαλά (κορόιδα) θέλει ο κόσμος του audio.
Πόση ανασφάλεια...
Η ανασφάλεια είναι καλή, σε γλυτώνει απο πολλά και σε κάνει έξυπνο. Χαζές είναι οι γυναικες που την έχουν νομίζεις ; Δεν βλέπεις τι τραβάς εσυ ;

Last edited:

Reaction score
4.047

Η ανασφάλεια είναι καλή, σε γλυτώνει απο πολλά και σε κάνει έξυπνο. Χαζές είναι οι γυναικες που την έχουν νομίζεις.
Ο όρος είναι λανθασμένος.Καμμια συσκευή δεν μπορεί να υπεραναλυσει παρά μόνον να αναλύσει η να υποαναλυσει.

Reaction score
21.544
Ο όρος είναι λανθασμένος.Καμμια συσκευή δεν μπορεί να υπεραναλυσει παρά μόνον να αναλύσει η να υποαναλυσει.
Εδραιώσαμε ότι δεν είμαι συσκευή τουλάχιστον. :D

Εάν υποαναλύει τότε αυτή αυτή που αναλύει του φαίνεται κάποιου ότι η άλλη που αναλύει υπεραναλύει. :D :D

Last edited:

Reaction score
4.047

Απλά μυαλά (κορόιδα) θέλει ο κόσμος του audio.

Η ανασφάλεια είναι καλή, σε γλυτώνει απο πολλά και σε κάνει έξυπνο. Χαζές είναι οι γυναικες που την έχουν νομίζεις ; Δεν βλέπεις τι τραβάς εσυ ;
Επειδή πρόσεξα τώρα την δεύτερη παράγραφο,οι γυναίκες δεν είναι έξυπνες αλλά είτε πονηρές είτε κουτοπονηρες.

Reaction score
21.544
Επειδή πρόσεξα τώρα την δεύτερη παράγραφο,οι γυναίκες δεν είναι έξυπνες αλλά είτε πονηρές είτε κουτοπονηρες.
Είναι και αυτό. Η εξυπνάδα οδηγεί και στην πονηριά (και η ανασφάλεια που κάθε έξυπνος άνθρωπος πρέπει ανγακστικά να έχει). Η πονηριά για να προφυλαχτείς απο κακοτοπιες και άλλους πονηρούς είναι καλή. Εάν την χρησιμοποιήσεις για κακό ... τότε μόνο, είναι κακό.

Εάν αρχίοσυμε να αμφισβητούμε και την εξυπνάδα των γυναικών (άσχετα εαν κάποιες την χρησιμοποιουν για καλό η για κακό και γιατί) ... καήκαμε. Να το κλείσουμε το μαγαζι.

¨Ολες οι γυναίκες δεν είναι κακές. Έχουν απλώς να κάνουν με άνδρες που συνήθως είναι χαζοί. :D (ανήκει - είναι πανομοιοτυπο στην θεωρία σου περί ... ή ανάλυσης ή υποανάλυσης :D (για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα)

Ωραία ... τα δέσαμε όλα. Είδες τι είναι να είσαι έξυπνος ; Τα δένεις όλα σε δυτερόλεπτα. :D

Last edited:

Reaction score
4.047
Είναι και αυτό. Η εξυπνάδα οδηγεί και στην πονηριά. Η πονηριά για να προφυλαχτείς απο κακοτοπιες και άλλους πονηρούς είναι καλή. Εάν την χρησιμοποιήσεις για κακό ... τότε μόνο, είναι κακό.

Εάν αρχίοσυμε να αμφισβητούμε και την εξυπνάδα των γυναικών (άσχετα εαν κάποιες την χρησιμοποιουν για καλό η για κακό και γιατί) ... καήκαμε. Να το κλείσουμε το μαγαζι.

¨Ολες οι γυναίκες δεν είναι κακές. Έχουν απλώς να κάνουν με άνδρες που συνήθως είναι χαζοί. :D
Μου κόβεις μερικά λεπτά από τον πολύτιμο ύπνο μου όμως θ' απαντήσω.
Ο πραγματικά έξυπνος δεν είναι ούτε ματαιόδοξος ούτε μιμητής.Τα κύρια χαρακτηριστικά της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών.

Reaction score
21.544
Ο πραγματικά έξυπνος δεν είναι ούτε ματαιόδοξος ούτε μιμητής.Τα κύρια χαρακτηριστικά της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών.
Αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία ψυχολογίας (και της κοινωνικότητας τους) , δεν μπορώ να τα δέσω. :D Ο έξυπνος άνθρωπος δεν δένει πράγματα που δνε πρέπει να δένονται, μόνο αυτά που μπορεί να δένονται. Όταν τα δένει είναι εξυπνος + πονηρός για να πιασει τον άλλο κορόιδο.

Πέσε για υπνο και μην σκέφτεσαι. Δράσε και βρες άλλη. Αυτή δεν σου άξιζε ή δεν της άξιζες. 😍

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.078
Χμμμ ας προσθέσουμε το μισογυνισμό στη λίστα - ναι γιατί όχι, τι καλύτερο από δημόσια σεξιστικά σχόλια τη σήμερον

Reaction score
21.544
Αυτά όλα είναι πολιτικοί όροι και κινημάτων δικαιωμάτων που χρησιμοποιείς.

Η αλήθεια είναι πιο πολύπλοκη και έχει την έδρα της για τη εξηγηση στην ψυχολογία, κοινωνκότητα και την δομή της κοινωνίας. Ακόμη και στην Βιολογία καθώς ο άνδρας σαν πιο φυσικά δυνατός ακομη και αυτό οδηγεί την γυναίκα σε ανασφάλεια (αλλά και να βρεί και αλλους τρόπους να πείσει για κάτι) , όπως κια το γεγονός ότι γεννάει και είναι ευαίσθητη και απροστατευτη κατά ην διάρκεια αλλά και μετά για χάρη του παιδιού της.

Αλλά θα χρειστεί υπερανάλυση ... και δεν είμαστε οπαδοί της. :D :D

Όταν δεν κάνει κάποιος το "μερτικό" του στην ανάλυση τότε το άλλο μέρος αναγκαστικά για να ισορροπήσει η όλη κατάσταση ... υπεραναλύει. Αυτή είναι μια προβληματική ανθρώπινη σχέση και έχει ημερομηνία λήξης (είτε ερωτική είτε οτιδήποτε). Εάν ανέλυε πιο ικανοποιητικά το κάθε έτερο μέρος δεν θα αναγκαζόταν να υπεραναλύει το άλλο. Αυτό π,χ, (αλλά και άλλα) το λέει, ονομάζει ο κόσμος επειδή δεν ξέρει και δεν αναλύει απλά ως ... "χημεία". Κάπως έτσι (η και αλλιώς) ερχεται ο χωρισμός και ο υποαναλύων μένει με την απορία, τι εγινε βρε παιδιά ; Περνάει μια φάση μιοσγυνισμού συνήθως και μετά ισορροπεί. Δεν είναι μισογυνισμός συνήθως αλλά πληγωμένος εγωισμός. Εαν το τραύμα είναι μεγάλο ή επαναλαμβανόμενο ή δεν μπορεί για χ y λόγους να το ξεπεράσει μετά ... οδηγεί σε αυτό που περιγράφεται ως μισογυνισμός

Last edited:

Reaction score
4.047
Αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία ψυχολογίας (και της κοινωνικότητας τους) , δεν μπορώ να τα δέσω. :D Ο έξυπνος άνθρωπος δεν δένει πράγματα που δνε πρέπει να δένονται, μόνο αυτά που μπορεί να δένονται. Όταν τα δένει είναι εξυπνος + πονηρός για να πιασει τον άλλο κορόιδο.

Πέσε για υπνο και μην σκέφτεσαι. Δράσε και βρες άλλη. Αυτή δεν σου άξιζε ή δεν της άξιζες. 😍
Εγώ αναφέρομαι στις γυναίκες γενικώς ενώ εσύ το συγκριμενοποιεις σε μένα.Στην περίπτωση μου όμως δεν ισχυουν τα δύο χαρακτηριστικά της συντριπτικής πλειοψηφιας των γυναικών.Εξαιρεση θέλησα,εξαίρεση βρήκα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis