- Reaction score
- 1.720
Α ρε Δημητρη α ρε Δημητρη,......!!
ποσο την εχεις την ............... ?αυτα που λενε περι ..... απλα να ειναι τεχνητης ειναι .............κιες!!
ο αντρας πρεπει να εχει μεγαλη τσεπη , και μεγαλη ................
Τάκη είναι μεγάλα του τουίτερ και θα έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου...τεσπα, ας γυρισουμε στο θεμα μας. Δημητρη αντε βρε μετα εδω...
αυτα που λενε περι ..... απλα να ειναι τεχνιτης ειναι .............κιες!!
ο αντρας πρεπει να εχει μεγαλη τσεπη , και μεγαλη ................
...1 ιντζα οπως και να το κανεις ειναι κουτσικη!!
Η σωστή ερώτηση είναι:ποσο την εχεις την ............... ?
Ρε σεις!Παντως μεγαλυτερη απο του Μη αποκλειεται ...............
ωραία περιγραφή, πάντα τέτοιες χαρές να έχουμε στο χόμπυ μας....Στο μεταξύ κατεφθασε και ο τρελός Σταμάτης που ξαναγύρισε με ένα δισκάκι αναφοράς με κομμάτια του Παπά.
Βάζοντας τις καταπληκτικές εγγραφές, κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον απο αυτά που ακούγαμε....
Απίστευτος ήχος, τεράστια εικόνα, τελείως live!!
Βλάση πίστεψέ με, θα τρελαθείς απο αυτές τις μποτιές!!
Πιστεύω ότι το ηχείο θέλει μια τελευταία παρέμβαση για να γίνει τέλειο. Θέλει ένα ζευγάρι αντικραδασμικά κάτω από την κεντρική μονάδα γιατί είχα μόνο για την κόρνα.
Τέλος θέλω να πώ ότ σημαντική συνεισφορά στον καταπληκτικό ήχο που μας χάρισε, είχε η καρέκλα του μασάζ, η βιτρίνα με τις αντίκες, αλλά και η συρόμενη τζαμένια πόρτα που μας πέταξε η γυναίκα μου, αδιαφορόντας για την τρέλα μας.
+1(α και κόρνα χωρις set είναι κρίμα.....)
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!ωραία περιγραφή, πάντα τέτοιες χαρές να έχουμε στο χόμπυ μας....
να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί σε τέτοιες υλοποιήσεις...(είχα και εγώ κάτι "υβριδικά"...)
αν ακούσεις ένα πιάνο σκέτο να αναιβοκατεβαίνει, ακούγεται η "μετάβαση" απο τα "τέρατα" στην κόρνα?
επίσης, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για την χρήση του συγκεκριμένου "οδηγού" στην κόρνα? περίεργο σχήμα δεν έχει?
εξυπηρετεί κάτι?
πάντα τέτοιααααα....
(α και κόρνα χωρις set είναι κρίμα.....)
Σωκράτη καλημέρα!Πάντως είναι ιδανικό ηχειο για διενίσχυση.
Τάξη Δ κάτω,set επάνω.Έχει φασαρία βέβαια το όλο εγχείρημα αλλά πολλοί κορνάκηδες έτσι παίζουν.
Εκτός κι έχουν 100 ευαισθησία παντού,τοτε αλλάζει.
Πόσων δρόμων είναι;
Καλημέρα!Σωκράτη καλημέρα!
Εσύ τι set θα πρότινες για να οδηγηθεί σωστά (ή μάλλον μουσικά) η μεσόκορνα και οι υψηλές?
Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε και την άποψη του Νικόλα (vet)