- Reaction score
- 1.815
Ρε Δημητρό!Δημητρη παρε και κατι με μπασοκορνα!!! Αλλα κολπα!!
Τις μπασόκορνες είδες και του έβαλες "like", ή τον πίνακα?
Ρε Δημητρό!Δημητρη παρε και κατι με μπασοκορνα!!! Αλλα κολπα!!
Για απομόνωση και απόσβεση κραδασμών, νομίζω αυτά είναι καλά:...καλό θα ήταν και για τη μηχανική απόνωση.
Καλό διάβασμα!Για πείτε μου γιατί με ενδιαφέρει...είναι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει?
Νομίζω ότι και αυτά είναι πολύ καλά στην απομόνωση των κραδασμών.
Αν έχω κάνει λάθος θα το διορθώσω..
Μπα, παλιο ειναι αυτό, τουλάχιστον 15ετίας......Δημητρη αυτος ο τυπος βαρεθηκε να ακουει με ακουστικα 3 δρομων 10 ιντζων και ειπε να παει σε κατι αντρικο!!
Ειναι στη διαδικασια κατασκευης ακομα αλλα μολις τελειωσει ειπε θα μας φωναξει
http://www.hifisentralen.no/forumet...lere-forsterkere-etc/71465-diy-bass-horn.html
κατι να βγει η αδεια οικοδομης, κατι να πεσουν τα μπετα, λιγο να παρακαλεσει τους μαστορες να τελειωσουν στην ωρα τους .........περασαν τα χρονια!Μπα, παλιο ειναι αυτό, τουλάχιστον 15ετίας......
Δημητρό για πες μας εντυπώσεις που βρεθήκατε σήμερα μόνοι εσύ και τα ...μωρά σου!Ωραία τα όνειρα αλλά κοστίζουν και χρειάζονται και χρόνο...
Σταμάτη καλημέρα,Δημητρό για πες μας εντυπώσεις που βρεθήκατε σήμερα μόνοι εσύ και τα ...μωρά σου!
Άκουσες μουσικούλα?
Το θέμα είναι αν κάνουν δουλειά στην θέση των κάτω ακίδων για μηχανική γείωση ή αν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για μηχανική απόσβεση. Ούτως ή άλλως τα συγκεκριμένα τα έχω ρέστα απο μιά ανταλλαγή και δεν μου έχουν στοιχίσει τα 450 ευρώ που ζητάει.....αυτά μου τα ειχε δανεισει για ακροαση ο μαρκουλης (επι εποχης χαι φιντελιτι)
αν και σε μενα δεν εκαναν κλικ , ηταν υπερβολικα ακριβα.
τα 3 S είναι τα τοπ
συνερτζιστικ συμποσιουμ στιλποιντς
εκει κοντα και τα φινιτε ελεμεντε
μεραααααααα....Καλημέρα Τάκη,
Αυτά ρυθμίζονται στο ύψος, αλλά όχι για να το αυξομειώσεις, αλλά για να κάνεις μικρορυθμίσεις προκειμένου να πατάνε καλά. Σαν ύψος αλλά και σαν μέγεθος σχετικά με το ηχείο είναι ιδανικά. Αυτό που με προβληματίζει, είναι αν παίρνοντας άλλα δύο σετ απο ένα φίλο, κάνουν εξίσου καλή δουλειά με ακίδες κάτω, σορμποθάνη πάνω, μιας και πρόκειται για καινοτόμο προϊόν.
Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας στο e-bay, δεν βρήκα και τίποτα της προκοπής, ούτε σε ρομποθάνη με ύψος τουλάχιστον 5cm, ούτε σε ακίδες βαρέως τύπου και όμορφες για το μέγεθος του ηχείου . Τα ξύλινα τακάκια που προτείνει η visaton με λεπτή σορμποθάνη πάνω-κάτω, δεν μου λένε τίποτα.
Αν έχει κανείς κάποια ιδέα, ας την ρίξει..