ΘεσσαλονίκηΕίσαι στην Αθήνα ?
Στην Θέση σου θα αγόραζα κάτι μεταχειρισμένο με 50 € το πολύ.
Θεσσαλονίκη. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα και ένταση του JVC UX1000
ΘεσσαλονίκηΕίσαι στην Αθήνα ?
Στην Θέση σου θα αγόραζα κάτι μεταχειρισμένο με 50 € το πολύ.
+ RCA (εισοδο)
εχουν και τα 2?
Έχει ποιότητα στον ήχο; Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί με το jvc ux1000 που είχα, ήμουν πολυ ευχαριστημενος.Επειδή έγραψες ότι είχες ένα ηχοσύστημα και σε περίπτωση που σου περισσεύουν τα ηχεία θα μπορούσες να πας σε έναν φτηνό ενισχυτή ο οποίος έχει ράδιο, SD/USB και διaσύνδεση bluetooth για άκουσμα από κινητό/tablet Κλπ...
Φτιάχνοντας το δωμάτιο της μικρής μου και επειδή της αρέσει η μουσική προχώρησα στον παρακάτω (κόστος ~75€), ο οποίος της δίνει τη χαρά και του karaoke:
View attachment 363713![]()
AV430B HiFi Amplifier 2x 300W Black | FENTON
The AV430 amplifiers are nicely designed high power amplifiers and have a luxurious metal front in brushed stainless steel. These compact Hi-Fi amplifiers are equipped with an integrated USB/SD media player that allows you to play favorite MP3 songs directly from a USB or SD card. Thanks to the...www.fentonaudio.com
Δεν γνωρίζω αν έχουν είσοδο. Αυτό δεν το κοίταξα γιατι δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω κάτι άλλο. Ούτε το cd που εχουν με ενδιαφέρει, παρά μόνο το ραδιοφωνο και η ποιότητα ήχου την οποία δεν γνωρίζω αν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτό που είχα (jvc ux1000gr)+ RCA (εισοδο)
εχουν και τα 2?
καμία σχέση αυτα που κοιτάς με το JVC που είχες......Ειχα για χρονια το jvc ux 1000gr View attachment 363678 με το οποιο ημουν υπερ ευχαριστημενος, οποτε θελω κατι παρομοιο για υπνοδωματιο.
Δεν θελω να δωσω πανω απο 100 ευρω με οτι συνεπαγεται, γιατι και αυτο το ερμο το 100αρικο δεν αποκταται ευκολα.
Τελος δεν θελω να μπλεξω παλι με την ζαλαδα των smart (wiim mini) συστηματων...αφηστε που εβαλαν τωρα χερι και την ip = ΑΦΜ![]()
δεν εχουν τη ιδια ποιοτητα, οπως και αν ερμηνευεται απο οποιον και αν ερμηνευεται.Δεν γνωρίζω αν έχουν είσοδο. Αυτό δεν το κοίταξα γιατι δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω κάτι άλλο. Ούτε το cd που εχουν με ενδιαφέρει, παρά μόνο το ραδιοφωνο και η ποιότητα ήχου την οποία δεν γνωρίζω αν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτό που είχα (jvc ux1000gr)
Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν έχει ποιότητα γενικά. Ποιότητα ως ηχοσύστημα? Ποιότητα για 75€?Έχει ποιότητα στον ήχο; Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί με το jvc ux1000 που είχα, ήμουν πολυ ευχαριστημενος.
Δεν γνωρίζω αν έχουν είσοδο. Αυτό δεν το κοίταξα γιατι δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω κάτι άλλο. Ούτε το cd που εχουν με ενδιαφέρει, παρά μόνο το ραδιοφωνο και η ποιότητα ήχου την οποία δεν γνωρίζω αν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτό που είχα (jvc ux1000gr)