ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΝΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Reaction score
1
Είσαι στην Αθήνα ?
Στην Θέση σου θα αγόραζα κάτι μεταχειρισμένο με 50 € το πολύ.
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα και ένταση του JVC UX1000

Reaction score
1
+ RCA (εισοδο)
εχουν και τα 2?
Επειδή έγραψες ότι είχες ένα ηχοσύστημα και σε περίπτωση που σου περισσεύουν τα ηχεία θα μπορούσες να πας σε έναν φτηνό ενισχυτή ο οποίος έχει ράδιο, SD/USB και διaσύνδεση bluetooth για άκουσμα από κινητό/tablet Κλπ...

Φτιάχνοντας το δωμάτιο της μικρής μου και επειδή της αρέσει η μουσική προχώρησα στον παρακάτω (κόστος ~75€), ο οποίος της δίνει τη χαρά και του karaoke:
View attachment 363713
Έχει ποιότητα στον ήχο; Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί με το jvc ux1000 που είχα, ήμουν πολυ ευχαριστημενος.
+ RCA (εισοδο)
εχουν και τα 2?
Δεν γνωρίζω αν έχουν είσοδο. Αυτό δεν το κοίταξα γιατι δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω κάτι άλλο. Ούτε το cd που εχουν με ενδιαφέρει, παρά μόνο το ραδιοφωνο και η ποιότητα ήχου την οποία δεν γνωρίζω αν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτό που είχα (jvc ux1000gr)

Last edited:

Reaction score
6.974
Ειχα για χρονια το jvc ux 1000gr View attachment 363678 με το οποιο ημουν υπερ ευχαριστημενος, οποτε θελω κατι παρομοιο για υπνοδωματιο.
Δεν θελω να δωσω πανω απο 100 ευρω με οτι συνεπαγεται, γιατι και αυτο το ερμο το 100αρικο δεν αποκταται ευκολα.
Τελος δεν θελω να μπλεξω παλι με την ζαλαδα των smart (wiim mini) συστηματων...αφηστε που εβαλαν τωρα χερι και την ip = ΑΦΜ:p>:(
καμία σχέση αυτα που κοιτάς με το JVC που είχες......

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.218
Δεν γνωρίζω αν έχουν είσοδο. Αυτό δεν το κοίταξα γιατι δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω κάτι άλλο. Ούτε το cd που εχουν με ενδιαφέρει, παρά μόνο το ραδιοφωνο και η ποιότητα ήχου την οποία δεν γνωρίζω αν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτό που είχα (jvc ux1000gr)
δεν εχουν τη ιδια ποιοτητα, οπως και αν ερμηνευεται απο οποιον και αν ερμηνευεται. 🐒

Reaction score
34
Έχει ποιότητα στον ήχο; Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί με το jvc ux1000 που είχα, ήμουν πολυ ευχαριστημενος.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν έχει ποιότητα γενικά. Ποιότητα ως ηχοσύστημα? Ποιότητα για 75€?
Δεν ξέρω επίσης τι ακούσματα έχει ο καθένας και με τι μπορεί το συγκρίνει.
Για το αν το αποτέλεσμα που παίρνεις για 75€ σε ικανοποιεί, εμένα ναι. Είναι δυνατό γενικά και αν έχεις και καλά ηχεία όπως λες θα αποδώσουν.

Έχει 2 inputs με RCA, μπορείς να συνδέσεις και CD, πικάπ με phono κλπ μελλοντικά - αφού δε θες προς το παρόν, έχει απροβλημάτιστο bluetooth για σύνδεση με κινητό χωρίς διακοπές και έχει ισχύ.
Ρυθμίζεις με ροδέλες bass, treble & balance. Για χρήση karaoke έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για το μικρόφωνο που μάλλον σου είναι αδιάφορο...

Έχει μεταλλικό σασί και brushed εξωτερικό φινίρισμα σου δίνει μια ποιότητα που άλλα ακριβότερα είναι πλαστικά.

Ως αρνητικό θα έβαζα ότι δεν έχει manual tuning σταθμών, νομίζω μόνο αυτόματο και αυτόματη αποθήκευση σταθμών σε channels.

Reaction score
5.841
Παρε αυτον και βαλε τα ηχεια που εχεις. Τον εχω ενα χρονο με ηχεια SONY απο παλιο μινι. Ραδιοφωνο καμπανα,αψογο bluetooth χωρις διακοπες και αρκετα δυνατο για δωματιο. Εχω και μικροτερο μοντελο https://www.aliexpress.com/item/1005006448217087.html αν εισαι Αθηνα να στο δωσω να το δοκιμασεις.
IMG_20250405_201046.jpg

Attachments

Last edited:

Reaction score
1
Παρε αυτον και βαλε τα ηχεια που εχεις. Τον εχω ενα χρονο με ηχεια SONY απο παλιο μινι. Ραδιοφωνο καμπανα,αψογο bluetooth χωρις διακοπες και αρκετα δυνατο για δωματιο. Εχω και μικροτερο μοντελο https://www.aliexpress.com/item/1005006448217087.html αν εισαι Αθηνα να στο δωσω να το δοκιμασεις.
View attachment 364080
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την πληροφορία και για την εμπιστοσυνη, αλλά διαμένω κοντά Θεσσαλονίκη. Τον κοίταξα και αυτόν που μου συστήνεις στην έρευνα που κάνω. Τον απέρριψα ομως έχοντας ενδοιασμό πρωτίστως για την στοιχειώδη ποιότητα ήχου γιατί αυτό με ενδιαφέρει πρωτα απ όλα και επίσης η χειροκίνητη αποθήκευση σταθμων. Αν τα έχει αυτά τα δύο εφόσον τον έχεις και γνωρίζεις καλυτερα τότε να στραφω και προς αυτό το φθηνό κομμάτι.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.633
Τον απέρριψα ομως έχοντας ενδοιασμό πρωτίστως για την στοιχειώδη ποιότητα ήχου γιατί αυτό με ενδιαφέρει πρωτα απ όλα
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά τα mini των <100€ που κοίτας θα έχουν ανώτερης ποιότητας ενισχυτές;

Ίσα ίσα, που αγοράζοντας έναν ξεχωριστό ενισχυτή θα μπορείς τουλάχιστον να επιλέξεις αξιοπρεπή ηχεία (έστω μεταχειρισμένα), πολύ ανώτερα από αυτά των mini, κάτι που θα κάνει σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά.

Το μόνο που θα χάσεις είναι σε εμφάνιση, που το ακούω, ανάλογα και που θα "ζει" το σύστημα. Αλλά αν λες πως πάνω από όλα σε ενδιαφέρει η ποιότητα, σε αυτά τα λεφτά κάτι τέτοιο μάλλον είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

Reaction score
5.841
Τον απέρριψα ομως έχοντας ενδοιασμό πρωτίστως για την στοιχειώδη ποιότητα ήχου
€13.34 στοιχιζει μια δοκιμη θα σε πεισει για τον ηχο του.
χειροκίνητη αποθήκευση σταθμων
αυτοματη εχει.

gid

Reaction score
9.755
Αν είναι μόνο αυτόματη, αυτό σημαίνει πως οι σταθμοί που θα επιλέξει κάποιος ως "αγαπημένους" θα έχουν τις θέσεις 2, 5, 11, 17, 23 και 28 για παράδειγμα, αντί για 1-6, με άλλα λόγια πάρα πολύ άβολο...

Είναι ίσως το μόνο σενάριο όπου το "αυτόματο" είναι χειρότερο από το "χειροκίνητο"....

Reaction score
1
€13.34 στοιχιζει μια δοκιμη θα σε πεισει για τον ηχο του.

αυτοματη εχει.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Θα το κοιτάξω. Με μπλε φωτισμό από που το βρήκες; Γιατί αυτά που βρήκα είναι όλα με κόκκινο φωτισμο

Reaction score
6.974

Αν θέλεις μόνο αυτά........υπάρχουν πολλές αγγελίες με πολυκάναλους ραδιοενισχυτές, που πωλούνται σε τιμές χώμα, γιατί πλέον δεν υποστηρίζουν τα σύγχρονα format ήχου και δεν έχουν hdmi κλπ.......αλλά είναι αξιοπρεπέστατοι σαν δικάναλοι ραδιοενισχυτές σε συνδυασμό με ψηφιακές εισόδους . Βρες έναν τέτοιο,βάλε πάνω και τα Jvc (με προσοχή βέβαια γιατί δεν μπορούν να δεχθούν μεγάλη ισχύ.....όχι ότι θα την χρειαστείς για νορμάλ ένταση) κάνε την δουλειά σου και όταν μπορέσεις αγοράζεις και ένα ζευγάρι κανονικά ηχεία.

Reaction score
5.841

TGD

Reaction score
9.606
Καλύτερα με κόκκινο. Το μπλε είναι ενοχλητικό, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Και δεν διαβάζεται από μακρυά.

Reaction score
1
11€ έχει το τελείως απλό. Με display έχει 26 € 😜 ....και βεβαια μη μου πεις ότι μιλάει η Kινέζα κατά το άνοιγμα κάθε φορά .....την βαριεμαι😀. Τέλος πάντων θα το κοιτάξω κι αυτό ....και 20+ να έχει θα το πάρω και κάπου θα χρειαστεί......γιατί έχω γεμίσει με ηχεία. Παρεμπιπτόντως πέρα απ' το jvc μίνι ηχοσυστημα 4Ωhm ...είχα και hitatci tv 42' plasma πανάκριβη την είχα πάρει το 2004 την οποία την παροπλισα καθώς ήταν παλιάς τεχνολογίας ( hdmi δεν είχε, ο δέκτης ήταν εξωτερικός ξεχωριστός και ήταν και πολύ βαριά ) αλλά είχε αποσπώμενα ηχεία 6Ωhm πάρα πολύ καλά ποιοτικά και μου έμειναν και αυτά καβαντζα.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.934
Members
38.384
Νεότερο μέλος
Alesta