Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Από κάποιους βινυλιόφιλους με 200 δίσκους, αν έχεις καμιά χιλιάδα cd/lp σε mp3 είσαι αρχηγός!Κυριε, κυριε, τα mp3 τα μετραμε? :137:
...
Από κάποιους βινυλιόφιλους με 200 δίσκους, αν έχεις καμιά χιλιάδα cd/lp σε mp3 είσαι αρχηγός!Κυριε, κυριε, τα mp3 τα μετραμε? :137:
vastsar εγώ πίνω τσίπουρο τώρα που γράφω. Λ.Σ.Ασε Χρηστο ηπια 4-5 ποτηρακια ρακι και θα διαβασω αυριο αυτα που εγραψα!
Αρχηγός και με διαφορά! Αναρωτιέμαι πόσες τέτοιες δισκοθήκες υπάρχουν στην Ελλάδα....έχω περί τους 20000...
Βαλε κατι ακομα ρε, μην ντρεπεσαι :145:Από κάποιους βινυλιόφιλους με 200 δίσκους, αν έχεις καμιά χιλιάδα cd/lp σε mp3 είσαι αρχηγός!
...
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τουλάχιστον 3. Μάλλον έχουμε τα πρωτεία αν λάβουμε υπόψιν μας τον πληθυσμό συγκριτικά με την Αθήνα. Λ.Σ.Αρχηγός και με διαφορά! Αναρωτιέμαι πόσες τέτοιες δισκοθήκες υπάρχουν στην Ελλάδα.
...
Εγώ λέω όπως του γουστάρει του καθένα Λουκά. Αρκεί να ακούει και να μαζεύει μουσική και όχι ταμπέλες καλών ηχογραφήσεων. Θεμιτό και το άλλο αλλά όχι για μουσικόφιλους, για μηχανόφιλους.Αν είναι κάποιος πραγματικά λάτρης της μουσικής δεν υπάρχει κορεσμός, γιατί η μουσική και η ακρόασή της είναι σαν οξυγόνο και μας αναζωογονεί, ιδιαίτερα αν έχουμε ένα σωστό σύστημα αναπαραγωγής και ακόμη πιο ιδιαίτερα αν είναι και αναλογικό. Λ.Σ.
Ελπιζω να τους μετρησες πριν το τσιπουρο! Γιατι και γω αν παω να τους μετρησω τωρα καποιο εντυπωσιακο νουμερο θα γραψω. Ασε που μπορει κατα λαθος να μετραω και τα cd για βινυλια!Όσο για τους δίσκους [για βινύλια μιλάμε φυσικά] έχω περί τους 20000. Λ.Σ.
Τους έχω μετρημένους από τα πριν. Αλλά όσα τσίπουρα και αν πιω ποτέ δεν μπερδεύομαι. λ.σ.Ελπιζω να τους μετρησες πριν το τσιπουρο! Γιατι και γω αν παω να τους μετρησω τωρα καποιο εντυπωσιακο νουμερο θα γραψω. Ασε που μπορει κατα λαθος να μετραω και τα cd για βινυλια!
Βρε καμακοφρίντζουλα!!! Αυτές που έβαλα στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είναι οι καλύτερες εκτελέσεις, ενορχηστρώσεις και ηχογραφήσεις όλων των εποχών.Εγώ λέω όπως του γουστάρει του καθένα Λουκά. Αρκεί να ακούει και να μαζεύει μουσική και όχι ταμπέλες καλών ηχογραφήσεων. Θεμιτό και το άλλο αλλά όχι για μουσικόφιλους, για μηχανόφιλους.
...
Το ζητούμενο είναι η ακρόαση. Φυσικά όσο καλύτερα γίνεται αυτή τόσο καλύτερα.Εγώ λέω όπως του γουστάρει του καθένα Λουκά. Αρκεί να ακούει και να μαζεύει μουσική και όχι ταμπέλες καλών ηχογραφήσεων. Θεμιτό και το άλλο αλλά όχι για μουσικόφιλους, για μηχανόφιλους.
...
Σωστά! Είναι όντως έτσι. Λ.Σ.Βρε καμακοφρίντζουλα!!! Αυτές που έβαλα στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είναι οι καλύτερες εκτελέσεις, ενορχηστρώσεις και ηχογραφήσεις όλων των εποχών.
Μελέτησε τες βρε και άσε τις σαχλαμάρες!!!!!!!!!
Τσιμπάς ε; Δικαίως. Μάλλον εσύ όμως λες σαχλαμάρες τέκνον Χρήστε και μάλιστα ολκής διότι πλέον αδυνατείς να ξεχωρίσεις το μουσικό περιεχόμενο από τις μαμημένες τις ηχογραφήσεις. Απόδειξη αυτού ότι μου έβαλες να μελετήσω Jacintha και άλλες μουσικές ανοησίες γελοίου περιεχομένου, ως δίσκους "to die for".skaloumbakas said:Βρε καμακοφρίντζουλα!!! Αυτές που έβαλα στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είναι οι καλύτερες εκτελέσεις, ενορχηστρώσεις και ηχογραφήσεις όλων των εποχών. Μελέτησε τες βρε και άσε τις σαχλαμάρες!!!!!!!!!
Ακριβώς!!! Πολύ απλά οι εποχές ήταν άλλες και εκείνοι οι άνθρωποι τότε έκαναν καλά και σωστά τη δουλιά τους και εμείς ανακαλύπτουμε το έργο τους σαν να είμαστε αρχαιλόγοι/ σκαπανείς. Λ.Σ.Οταν γραφτηκαν αυτοί οι δίσκοι, ο όρος AUDIOPHILE δεν υπήρχε... ούτε ο όρος high end ούτε τιποτα...
Πες μου κι εσύ ρε Λουκά ότι άρχισες να ακούς Belafonte, Pat Coile, Amanda Mc Broom, Jacintha και Michael Ruff να χάσω πάσα ιδέα.Σωστά! Είναι όντως έτσι. Λ.Σ.