Εγκατάσταση νέου router, βοήθεια!

Reaction score
1.293
Τους κωδικους τους έχει δώσει εξαρχής
Το πρόβλημα σχεδόν έχει λυθεί.
Η υλοποίηση είναι γελοία απορώ γιατί όλοι παιδεύονται τόσο, ανάμεσά τους και εγώ. Το μόνο ''μυστικό'' ή μάλλον το κλειδί στην όλη υπόθεση το οποίο δεν γράφει κανείς και φυσικά δεν αναφέρει η vodafone είναι πως δεν της αρέσει το nat.
Αναφέρω πως έχει σχεδόν λυθεί καθώς το voip gateway έχει τοποθετηθέι πίσω απο το router ως αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση σε αυτο για κάποιες μικρές ρυθμίσεις που θέλω. Δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να το βγάλω ξανά έξω να κάνω τις αλλαγές και να το ξαναβάλω(πιθανόν να χρειαστεί πάνω απο μια φορές).
Ψάχνω να βρω ασφαλή λύση πως θα το βλέπω μαζί με το υπόλοιπο δίκτυό μου
Όλες οι εταιρείες έχουν τα στραβά τους τελικά και δεν υπάρχει η χρυσή τομή.

Θα μπορούσε πανευκολα η unifi να έχει επιλογή για δευτερη vlan στην ιδια wan όπως έχουν οικονομικότερες εταιρείες, Θα το αλλάξουν οπως μου είπαν μιας και βλέπω έχει φάει πολύ κράξιμο για αυτο το λόγο. Έλα όμως που έχει άψογη εξυπηρέτηση και φοβερό interface για εμένα. Οπότε σε όλα κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις, όπως πάντα άλλωστε

Last edited:

Reaction score
3.629
Αφού παιζει η φωνή μια χαρά είσαι .

Για τον νέο router τι έχεις να μας πεις ;
Αντιλήφθηκες κάποιες ποιοτικές αλλαγές στο streaming ή ακόμα δεν έχεις βρει το χρόνο για δοκιμές ;

Reaction score
1.293
Το νέο router είναι εκπληκτικό πραγματικά!!!
Οι διαφορές είναι χαώδεις χωρίς να υπερβάλω!!! Έχουν σταματήσει τα buffering που είχα, σπασίματα σε videoκλήσεις, ότι update κάνω γίνεται γραμμικά χωρίς μεγάλες αξομειώσεις στη ταχύτητα και πολλά άλλα
Το ping απο 5-6 κάποιες φορές έως 9 έχει πέσει πλέον μόνιμα 1-2 ήταν θέμα router τελικά. Μου είχε δώσει και δευτερο ο πάροχος γι αυτο το λόγο και ποτέ δεν άλλαξε
Δεν χρειάζεται να αναφερθώ φυσικά στην επιπλέον ασφάλεια που μου παρέχει και τον έλεγχο της κάθε συσκευής μου!!!
Σίγουρα δεν αφορά όλο αυτό τον απλό οριακά μέσο χρήστη
Άξιζε η ταλαιπωρία που έφαγα με τη voip. Κακώς δεν είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια.
Το ρουτερακι πεταει!!!
Απο bufferbloat f μετα την αλλαγή του router χωρίς καμια ρυθμιση πήγε στο B και με smart queues ενεργοποιημενα Α+
Παμε για voip τωρα
Δες και εδώ τι είχα γράψει με screenshot. Με το router του παρόχου ήταν στο F πλέον στο A+

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale