Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Φεύγει από τα απόμακρα χωριά ο Μίμης για να πάει να ”γνωρίσει” επιτέλους κι αυτός την Αθήνα...
Αφού έκανε τις βόλτες του, το βράδυ μπήκε σε ένα μπαράκι στη Συγγρού...
Εκεί γνωρίζει μία ”κοπέλα” που του κάνει τα γλυκά μάτια και του προτείνει να πάνε στο σπίτι της...
Στο σπίτι η ”κοπέλα” σκέφτεται,σκέφτεται,ξανασκέφτεται, πως να πει στο Μίμη με τρόπο… το “μυστικό” της...
Τον ρωτάει λοιπόν:
-Να σε κεράσω μια μπύρα;;;
-Αμέ !απαντάει ο Μίμης...
-Ξέρεις, του λέει η ”κοπέλα”, δεν έχω κλειτορίδα!!!

-Δεν πειράζει,λέει ο Mίμης … πιάσε μια Αmstel !!!

Last edited:

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Γίνεται αστυνομική έφοδος σε έναν οίκο αvoχής... Όλες τις κοπελες που δούλευαν εκεί , τις βγάζουν έξω στον δρόμο, τις βάζουν στην σειρά, και αρχίζουν τον έλεγχο των στοιχείων τους...
Την ίδια ώρα , από την περιοχή περνούσε μια γιαγιά που αναγνώρισε ανάμεσα στις κοπέλες την εγγονή της και πήγε προς αυτήν :
– Τι κάνεις κορίτσι μου εδώ;;; Γιατί περιμένεις στην ουρά;;;
–Να…, γιαγιά,…ξέρεις, άκουσα ότι…θα μοιράσουν δωρεάν πορτοκάλια, από το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου...
– Αλήθεια αγάπη μου; Λοιπόν θα κάτσω και εγώ στην σειρά μαζί σου, θα ήθελα να πάρω κι εγώ μερικά …
Κάποια στιγμή φθάνουν οι αστυνομικοί , που έκαναν τον έλεγχο, εκεί που στεκόταν η γιαγιά... Την βλέπουν,παραξενεύονται και ένας από αυτούς αναρωτήθηκε δυνατά:
– Θεέ μου, έζησα για να το δω και αυτό!!! Γιαγιά , στην ηλικία σας, μπορείτε ακόμη να το κάνετε;;;
Και η γιαγιά του απαντά με αυτοπεποίθηση:

– Ναι, γιατί να μην μπορώ παιδάκι μου, βγάζω την μασέλα μου και το πιπιλάω...

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Σε ένα χωριό αρρωσταίνει ο μοναδικός παπάς της περιοχής με κορωνοιό και μένουν χωρις ιερέα!!!
Όμως ο δήμαρχος της περιοχής είχε προγραμματίσει βαφτίσια για το παιδί του και δε γινότανε να τα αναβάλλει... Βάζει λοιπόν τον αντιδήμαρχο να βρει παπά..
Πάει και αυτός βρίσκει έναν άστεγο με μούσια και του λέει να κάνει τον παπά και θα πληρωθεί καλα!!!
Δέχεται αυτός και σε δύο μέρες τα βαφτίσια γίνονται κανονικά...
Μια γιαγιά όμως πάει στο τέλος του μυστηρίου προς τον άστεγο-"παπά" και του λεει:
Παπάς είσαι εσύ; Ολα λάθος τα έλεγες...!

-Παπάς είμαι,λέει αυτός, αλλά καλού-κακού μόλις γυρίσει ο γέροντας κάντε μια βάπτιση ξανά!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Πάει ο Σώτος ο... βλάμης στο γιατρο...

-Γιατρέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, εδώ και ένα μήνα βλέπω κάθε νύχτα το ίδιο όνειρο... Μόλις με παίρνει ο ύπνος ονειρεύομαι ότι οδηγώ μια νταλίκα από Αθήνα μέχρι Ορεστιάδα... Ταξιδεύω όλη τη νύχτα!!! Όταν ξυπνάω το πρωί είμαι πολύ κουρασμένος!!!
Του λέει ο γιατρός :
– Θα παίρνεις αυτά τα φάρμακα που σου γράφω, το πρόβλημα σου βέβαια δεν θα λυθεί τελείως... Όμως, θα οδηγείς πλέον μόνο μέχρι τη Θεσσαλονίκη... Θα εμφανίζομαι εγώ στο όνειρο σου και θα οδηγώ τη νταλίκα σου μέχρι την Ορεστιάδα...
Έτσι και έγινε...
Έπειτα από καιρό ο Σώτος συναντάει ένα φίλο του που είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα...
-Εδώ και ένα μήνα, λέει, βλέπω κάθε νύχτα το ίδιο όνειρο... Μόλις με παίρνει ο ύπνος έρχονται η μις Ελλάς και η μις Κόσμος... Μέχρι να ικανοποιήσω τη μια μου την πέφτει η άλλη... Όλη τη νύχτα γίνεται αυτή η δουλειά!!! Ξυπνάω το πρωί και είμαι κομμάτια. ..Βρίσκομαι στα όρια της ολικής κατάρρευσης...!
Στέλνει λοιπόν ο Σώτος το φίλο του στον ίδιο γιατρό και μετά από δυο εβδομάδες ξανασυναντιούνται...
– Τι έγινε λοιπόν, εντάξει;;;
– Ε, σχεδόν…
– Δηλαδή;;;
– Μου έδωσε κάτι φάρμακα και μόλις μου την πέφτουν οι γυναίκες, ύστερα από τον πρώτο γύρο, έρχεται στον ύπνο μου ο γιατρός και τις αναλαμβάνει αυτός...
– Ωραία οπότε κοιμάσαι!!!

– Ναι…το θέμα όμως είναι πως μόλις πάρει τις γυναίκες, μου δίνει μια νταλίκα και την πάω κάθε βράδυ Θεσσαλονίκη Ορεστιάδα!!!

ika

News
Reaction score
15.170

ika

News
Reaction score
15.170
Δε κάνει να τρώμε χταπόδια, γιατί έχουν 8 εγκεφάλους.

Άσε που αυτό δείχνει γόνος χταποδιού, άρα και παιδοκτονία
:acute: :gamer: :boast: :dance2:

Μπορούν να θεωρηθούν όμως ψιλό καλαμαράκι που δεν υπάρχει περιορισμός προς το παρόν :gotcha:

Last edited:

Reaction score
2.852
(Η Μαρία και ο Κώστας )
Ξυπνάει ένα πρωί η Μαρία και λέει στον Κώστα !
Είδα ένα όνειρο πως ήμουν σε μια δημοπρασία
που πουλούσαν Πέη.
Τα μεγάλα έκαναν 100.000 Ευρώ
και τα μικρά 10.000 Ευρώ.
Και αυτά στο μέγεθός μου? (ρωτάει ο Κώστας)
Αυτά τα δίναν δωρεάν για μπρελόκ. . . . . . . . .
Την άλλη μέρα ξυπνάει ο Κώστας πρώτος σκουντάει την Μαρία
και της λέει : Ρε Μαρία είδα ένα όνειρο !
Ήμουν λέει σε μία έκθεση αιδοιων
Τα μικρά και τρυφερά τα είχαν 10.000 ευρώ.
Τα ποιο ξεχειλωμένα 3.000 ευρώ.
Κόσμος πολύς πηγαινοερχόταν με μεγάλο ενδιαφέρων . . . . . . .
Και ρωτάει η Μαρία όλο νάζι: "Ήτανε και το δικό μου?
Ε Βέβαια, της απαντά ο Κώστας, αφού μέσα στο δικό σου γινόταν η έκθεση!

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Δύο φίλοι θέλουν να βγουν έξω να τα πιουν, αδειάζουν τις τσέπες κι έχουν μόνο 5 ευρώ...
Γυρνά ο ένας και λέει στον άλλο..
-Έχω μια ιδέα..., παίρνει τα 5 ευρώ μπαίνει σε ένα χασάπικο κι αγοράζει ενα μεγάλο λουκάνικο...
Ο άλλος του λέει:
-Ρε συ, μ@@@κας είσαι;;; Ούτε μια μπύρα δε θα πιούμε!!! Τι το’θελες το λουκάνικο;;;
– Ακου τι θα κάνουμε,του λέει ο άλλος... Θα πηγαίνουμε στα καλύτερα μαγαζιά, θα καθόμαστε σε σημείο
που μας βλέπουν όλοι, θα πίνουμε, θα πίνουμε κι όταν φτάνει η ώρα του λογαριασμού,θα ανοίγω το φερμουάρ μου, θα βάζω το λουκάνικο κι εσύ θα πέφτεις στα γόνατα κλπ,κλπ...
Καταλαβαίνεις;;; Δεν μπορεί, θα μας δούνε, θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και δε θα πληρώνουμε τίποτα!!!
– Φοβερό κόλπο, λέει ο άλλος και πραγματικά σε κάθε μαγαζί τους πέταγαν έξω...
Κοντά στο ξημέρωμα, απο τη σούρα δεν βλέπει ο ένας τον άλλο...
-Λοιπόν φίλε μου θα πάμε για ένα τελευταίο ποτό λέει ο ένας…
-Να πάμε λεει ο άλλος... Όμως, ρε μεγάλε, δεν πάει άλλο… Δε μπορώ άλλο…! Με πονάει η μέση μου… Πονάνε τα γόνατά μου… Έχει μουδιάσει το στόμα μου… Δεν μπορώ αλλο!!!
Οπότε γυρνά ο άλλος και του λέει:
– Καλά, αυτό που έχεις πάθει εσύ, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω πάθει εγώ…
– Τι έχεις πάθει;;; τον ρωτά ο άλλος..

– Άστα, έχω χάσει το λουκάνικο από το πρώτο μαγαζί…

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Ήταν μια μέρα δυο πατεράδες και τσακωνόντουσαν ποιανού το παιδί ήταν πιο χαζό... Λέει ο πρώτος:
–Άσε, ο δικός μου γιος είναι πολύ χαζός...
–Τι λες τώρα; λέει ο άλλος, ο δικός μου είναι πιο χαζός, κοίταξε να δεις...Έλα δω γιόκα μου... Πάρε ένα ευρώ και πήγαινε πάρε μου ένα πιάνο... Τον είδες;;; Πάει...
–Που να δεις τον δικό μου, λέει ο άλλος, πρόσεξε...
-Έλα εδώ γιε μου, πήγαινε στο καφενείο να δεις άμα είμαι εκεί... Τον είδες τον μ@λάκα;;; πάει!…
Μετά από λίγη ώρα τα δύο παιδιά συναντιούνται στο δρόμο και λέει ο ένας:
–Τί μ@λάκας που είναι ο πατέρας μου, μου έδωσε ένα ευρώ να του αγοράσω πιάνο και δεν μου είπε τι μάρκα θέλει...

–Που να δεις ο δικός μου, λέει ο άλλος ,με έστειλε να δω άμα είναι στο καφενείο λες και δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.012
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan