Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Μπαίνει ένας μαγκάκος 1.60 ύψος, 50 κιλά βάρος στο μπαρ έτοιμος για μανούρα και παραγγέλνει…
Καθώς πίνει το ποτό, βλέπει έναν μπρατσαρά από απέναντι, 2 μέτρα, 120 κιλά να τον κοιτάζει...
Σηκώνεται σαν μάγκας, πηγαίνει στο θερίο και του λεει:
-Τρέχει τίποτα ρε καραγκιόζη;;;
Ο μπρατσαράς χαμογελάει και δε λέει τίποτα...
-Τι γελάς ρε ανώμαλε;;; δεν ακούς που σου μιλάω;;; συνεχίζει ο μάγκας...
-Φίλε δεν τρέχει τίποτα, δεν κοιτούσα εσένα, του λέει ο μπρατσαράς...
-Τα γυρίζεις τώρα ρε αλήτη;;; αφού σε είδα γ@μ# το νινί της μά….!
Πριν προλάβει να το πει έχει σηκωθεί το θερίο και του έχει ρίξει μια γροθιά που όπως έπαιρνε σβούρες, του σκορπούσαν τα δόντια στο μαγαζί…
Σκυμμένος ο 1.60 μάγκας, ψάχνοντας να βρει τα δόντια του γυρνάει στον μπρατσαρά και του λέει:

-Καλά, έτσι και λείπει κανένα τη γ@μ%σες!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Δύο γειτόνισσες συναντιούνται στην λαϊκή...
-Καλημέρα Μαρία μου...
Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα τον γιατρό, άθελά μου, να μπαινοβγαίνει στο σπίτι σου... Ήσουν άρρωστη;;;
-Γιατί Ελένη μου;;;Σε σένα που μπαινόβγαινε τόσο καιρό ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε…;

*Bonus tracks ...διακοπές ο γιατρός...:beach::biggrin:

Ξανθιά κάνει τεστ εγκυμοσύνης και πανικόβλητη πάει στο γυναικολόγο της...
-Καλημέρα γιατρέ, ΣΟΣ!!! Βοήθεια!!!
-Καλημέρα, τι συνέβη;;; τί έχετε;;; Πείτε μου τι σας συμβαίνει...
-Να, Ο άντρας μου είναι ναυτικός και λείπει εδώ κι ένα χρόνο στην Αυστραλία κι εγώ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικο... Έμεινα έγκυος!!! Υπάρχει περίπτωση να…έγινε αυτό μέσω αλληλογραφίας;;;
-Αυτό εξαρτάται, της απάντησε ο γιατρός...
-Από τι εξαρτάται; ρώτησε με αγωνία...

-Μα από τον ταχυδρόμο φυσικά!!!
------------------------------------------------------------------------

Ένας γέρος πάει στον γιατρό...
– Γιατρέ θέλω να κάνω έρωτα σε μια 18αρα και εγώ είμαι 80 τι να κάνω;;;
Του λέει ο γιατρός...
– Έχω ένα χάπι σε δοκιμή, θα το πάρεις και θα το κάνεις έως 9 φορές, αλλά θα με πάρεις τηλέφωνο για τα αποτελέσματα...
– Καλά, λέει ο γέρος, θα σε πάρω...
Χαρά ο λεγάμενος, πάει στο σπίτι κάνει ότι κάνει, ξαναπάει στον γιατρό αντί να τον πάρει τηλέφωνο, και του λέει...
– Γιατρέ όλα είναι οκ...
– Πόσες φορές το έκανες;
– 9 φορές γιατρέ...
– Και η κοπέλα;;;

– Δεν ήρθε!!!

-----------------------------------------------------------------------

Μια κοπέλα επισκέπτεται τον δερματολόγο της...
-Καλημέρα γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα στο αριστερό μου μπoύτι από την μέσα πλευρά... Μου έχει παρουσιαστεί μια μελανιά αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν το χτύπησα πουθενά...
Ο γιατρός πιάνει τον μεγεθυντικό του φακό κοιτάζει προσεκτικά το μπoύτι της κοπέλας, πιάνει ένα κομμάτι βαμβάκι με οινόπνευμα, τρίβει το μαυρισμένο μέρος και ως δια μαγείας η μελανιά εξαφανίζεται...!
-Ευχαριστώ πολύ, λέει καταχαρούμενη η κοπέλα, μα τι ήταν;;;
-Δεν μου λέτε δεσποινίς μου, λέει ο γιατρός, μήπως ο φίλος σας είναι μαραγκός;;;
-Ναι, λέει κατάπληκτη η κοπέλα, πώς το ξέρετε;;;

-Να του πείτε άλλη φορά όταν σας γλ**ει εκεί κάτω να βγάζει το μολύβι από το αυτί του γιατί θα ξαναμελανιάσετε…

Reaction score
3.086
Δύο γειτόνισσες συναντιούνται στην λαϊκή...
-Καλημέρα Μαρία μου...
Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα τον γιατρό, άθελά μου, να μπαινοβγαίνει στο σπίτι σου... Ήσουν άρρωστη;;;
-Γιατί Ελένη μου;;;Σε σένα που μπαινόβγαινε τόσο καιρό ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε…;

*Bonus tracks ...διακοπές ο γιατρός...:beach::biggrin:

Ξανθιά κάνει τεστ εγκυμοσύνης και πανικόβλητη πάει στο γυναικολόγο της...
-Καλημέρα γιατρέ, ΣΟΣ!!! Βοήθεια!!!
-Καλημέρα, τι συνέβη;;; τί έχετε;;; Πείτε μου τι σας συμβαίνει...
-Να, Ο άντρας μου είναι ναυτικός και λείπει εδώ κι ένα χρόνο στην Αυστραλία κι εγώ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικο... Έμεινα έγκυος!!! Υπάρχει περίπτωση να…έγινε αυτό μέσω αλληλογραφίας;;;
-Αυτό εξαρτάται, της απάντησε ο γιατρός...
-Από τι εξαρτάται; ρώτησε με αγωνία...

-Μα από τον ταχυδρόμο φυσικά!!!
------------------------------------------------------------------------

Ένας γέρος πάει στον γιατρό...
– Γιατρέ θέλω να κάνω έρωτα σε μια 18αρα και εγώ είμαι 80 τι να κάνω;;;
Του λέει ο γιατρός...
– Έχω ένα χάπι σε δοκιμή, θα το πάρεις και θα το κάνεις έως 9 φορές, αλλά θα με πάρεις τηλέφωνο για τα αποτελέσματα...
– Καλά, λέει ο γέρος, θα σε πάρω...
Χαρά ο λεγάμενος, πάει στο σπίτι κάνει ότι κάνει, ξαναπάει στον γιατρό αντί να τον πάρει τηλέφωνο, και του λέει...
– Γιατρέ όλα είναι οκ...
– Πόσες φορές το έκανες;
– 9 φορές γιατρέ...
– Και η κοπέλα;;;

– Δεν ήρθε!!!

-----------------------------------------------------------------------

Μια κοπέλα επισκέπτεται τον δερματολόγο της...
-Καλημέρα γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα στο αριστερό μου μπoύτι από την μέσα πλευρά... Μου έχει παρουσιαστεί μια μελανιά αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν το χτύπησα πουθενά...
Ο γιατρός πιάνει τον μεγεθυντικό του φακό κοιτάζει προσεκτικά το μπoύτι της κοπέλας, πιάνει ένα κομμάτι βαμβάκι με οινόπνευμα, τρίβει το μαυρισμένο μέρος και ως δια μαγείας η μελανιά εξαφανίζεται...!
-Ευχαριστώ πολύ, λέει καταχαρούμενη η κοπέλα, μα τι ήταν;;;
-Δεν μου λέτε δεσποινίς μου, λέει ο γιατρός, μήπως ο φίλος σας είναι μαραγκός;;;
-Ναι, λέει κατάπληκτη η κοπέλα, πώς το ξέρετε;;;

-Να του πείτε άλλη φορά όταν σας γλ**ει εκεί κάτω να βγάζει το μολύβι από το αυτί του γιατί θα ξαναμελανιάσετε…
Που να ήταν και καπνοδοχοκαθαριστής. Τσιμινιερα θα της είχε κάνει τον π@το.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.012
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan