Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.478
Ένα ζευγάρι έχει δυο δίδυμα παιδιά, από τα οποία το ένα είναι κωφάλαλο... Μετά από συνεχείς επισκέψεις στους πιο διάσημους γιατρούς, η μάνα δέχεται τη μοίρα τους... Ο πατέρας, όμως, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία...
Φεύγει από το σπίτι και αρχίζει να γυρνάει ρακένδυτος... Η γυναίκα του με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του, τον βρίσκει μετά από μήνες κάτω από μια γέφυρα...
– Ρε Κώστα,τι πράματα είναι αυτά που κάνεις;;; του λέει ο συνάδελφός του...
– Τι να κάνω, ρε Τάκη;;; Το παιδί μου θα μείνει μουγγό και κουφό για όλη του τη ζωή... Με τι κουράγιο να ζήσω;;;
–Σώπα, ρε!!! Εγώ ξέρω μια τσιγγάνα, που τα γιατρεύει όλα...
Ο Κώστας παίρνει κουράγιο, μαζεύει όλες του τις οικονομίες και πάει να βρει την τσιγγάνα:
–Θα ανέβεις στο βουνό, θα μαζέψεις τσάι και θα το δώσεις καυτό στο παιδί την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα... Μετά θα το βουτήξεις 3 φορές στην παγωμένη θάλασσα... Μπορεί να πονέσει, αλλά η γλώσσα του θα πηγαίνει ροδάνι!!!
Ο Κώστας κάνει ό,τι του είπε η τσιγγάνα...
Το πιο κρύο βράδυ του χειμώνα βράζει το τσάι και το δίνει στο παιδί... Μετά, ενώ εκείνο ουρλιάζει από τους πόνους, το παίρνει, το βάζει στο αμάξι και το πηγαίνει στη θάλασσα... Το βουτάει μια…”Μπαααα!”,ουρλιάζει το παιδί, το βουτάει δυο…”Μααααα!”,ξεφωνίζει εκείνο, το βουτάει τρεις…”Μαααα-λααααααα-κααααααααα!!!”φωνάζει το παιδί...
Έκπληκτος, παίρνει το παιδί, το τυλίγει σε μια κουβέρτα, το βάζει πάλι στο αμάξι και ξεκινά για το σπίτι... Μόλις φτάνει,βλέπει τη γυναίκα του στην πόρτα να τον κοιτά με ειρωνικό ύφος:
– Τι έγινε;;; τον ρωτά...
–Γυναίκα, δε θα το πιστέψεις!!! Το παιδί μίλησε!!! Με είπε μ@λ@κα!!!

–Καλά σου είπε, αφού πήρες το άλλο μας παιδί!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.478
Η Μαρία και ο Κώστας μόλις παντρεύτηκαν, επειδή όμως δεν είχαν λεφτά για το μήνα του μέλιτος, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι των γονιών του Κώστα για την πρώτη νύχτα του γάμου τους...
Πέφτουν στο κρεβάτι ki αρχίζουν τα αχ βαχ...
Το πρωί ο Γιαννάκης, ο μικρότερος αδερφός του Κώστα, αφότου έφαγε το πρωινό του ξεκίνησε για το σχολείο...
Στην εξώπορτα, ρώτησε τη μητέρα του αν ο Κώστας και η Μαρία είχαν ξυπνήσει...
-Όχι, απάντησε εκείνη...
-Ξέρεις τι πιστεύω;;; είπε αυτός...
-Δε θέλω να μάθω, είπε η μητέρα του... Πήγαινε αμέσως στο σχολείο!!!
Όταν γύρισε και αφού τελείωσε το μεσημεριανό του, ξαναρώτησε τη μητέρα του το ίδιο πράγμα:
-Ξύπνησαν ο Κώστας και η Μαρία;;;
-Όχι, απάντησε εκείνη...
-Ξέρεις τι πιστεύω;;; είπε αυτός...
-Δε με ενδιαφέρει, είπε η μητέρα του...
-Τελείωσε γρήγορα το φαγητό σου για να γυρίσεις στα μαθήματά σου!!!
Η ίδια συζήτηση επαναλήφθηκε και όταν τελείωσε,με τη μητέρα του να απαντάει αυτή τη φορά:
-Άντε πες μας τι νομίζεις εσύ, να δούμε τι θα καταλάβεις...

-Χθες το βράδυ ο Κώστας ήρθε στο δωμάτιο μου για να δανειστεί λίγη βαζελίνη, αλλά νομίζω ότι του έδωσα την κόλλα μου...

jag

Reaction score
30.035
Πήγα για μπάνιο...... και είδα έναν τύπο να πίνει καφέ και να κοιτάει την θάλασσα!!! Καλά....... ξεφτίλα..... ούτε κινητό να τραβάει φώτο.... τα πόδια του.... τον καφέ του..... την ποικιλία που έφαγε......!!!!Ε.......δεν πάμε μπροστά Έτσι!!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.478
Ένας κοντούλης τύπος ανεβαίνει στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο... Το βαγόνι πήχτρα, και αυτός είναι στριμωγμένος από μία δίμετρη κοπέλα και προσπαθεί να βολευτεί...
– Μελαχρινούλααα, της λέει, κάνεις λίγο δεξιά να χωρέσουμε όλοι;;;
Αυτή σημασία...
– Έλα μελαχρινούλαααα, σε σένα μιλάω... Προχώρα στον διάδρομο λίγο!!!
Με τα πολλά γυρνά η δίμετρη και του λέει:
– Μα καλά, σε μένα μιλούσατε τόση ώρα; Δεν βλέπετε πως είμαι ξανθιά;;;

– Ε! για να πω τη μαύρη αλήθεια, από εδώ που είμαι… αλλιώς τα βλέπω τα πράγματα!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.478
Τρεις φίλοι τα πίνουν παρέα και συζητάνε ένα πρόβλημα που έχουν με τις γυναίκες τους: Την κρεββατομουρμούρα όταν αργούν να γυρίσουν στο σπίτι!!!
Λέει λοιπόν ο πρώτος:
– Ρε σεις, εγώ γυρνάω στο σπίτι... Μπαίνω στην γειτονιά με σβηστό το αυτοκίνητο... Ανοίγω σιγά-σιγά την πόρτα, δεν ανάβω κανένα φως, περπατάω στις μύτες, γδύνομαι σιγά σιγά, μπαίνω κάτω από τα σκεπάσματα όσο πιο ήρεμα γίνεται και τελικά ξυπνάει και αρχίζει να φωνάζει, να ουρλιάζει, δεν την κάνω καλά την μουρμούρα!!!
Ο δεύτερος αποκαλύπτεται κι αυτός...
-Και εγώ τα ίδια ρε παιδιά. Ανοίγω σιγά-σιγά την πόρτα, δεν ανάβω κανένα φως, περπατάω στις μύτες, γδύνομαι σιγά σιγά μπαίνω κάτω από τα σκεπάσματα όσο πιο ήρεμα γίνεται και τελικά ξυπνάει και αρχίζει την μουρμούρα!!!
Ο τρίτος πάλι λέει:
– Εγώ μπαίνω στο στενό με μπαντιλίκια... Ανοίγω με κλωτσιά την πόρτα, ανάβω όλα τα φώτα, περπατάω σαν τσολιάς, πετάω τα ρούχα μου στο κρεβάτι, σηκώνω τα σκεπάσματα και μπαίνω από κάτω και πριν προλάβει να μιλήσει της λέω:

-Σούλααααα...! πάρε μου μια π!π@!!!Και αυτή…κάνει πως κοιμάται!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.478
Ήταν τέσσερις φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι αγριόχοιρου για πολλά χρόνια... Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει...!
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα...
Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό...
-Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ;;;
- Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι...
- Και πως έγινε αυτό;;; του λένε...
-Χθες το απογευματάκι, καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση, όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:
- Μάντεψε ποιος είναι;;;
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ...Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά... Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά... Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε:
-Κάνε ότι γουστάρεις!!!

-Να ‘μαι κι εγώ εδώ… Ήρθα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell