Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Πριν χρόνια, ένας επιβάτης, έπαιρνε καθημερινά το λεωφορείο Θεσσαλονίκη -Καλαμαριά και ενώ ήταν μόνος του, έβγαζε δύο εισιτήρια!!!
Το γεγονός επανελήφθη πλειστάκις και ο εισπράκτορας (υπήρχαν ακόμα τότενες!)δεν άντεξε και ρώτησε:
-Με συγχωρείτε κύριε, αλλά γιατί βγάζετε κάθε μέρα δύο εισιτήρια ενώ ταξιδεύετε πάντα μόνος σας;;;
-Ξέρετε...έχω μια φοβία μήπως χάσω το εισιτήριο σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο από ελεγκτή του ΟΑΣΘ , οπότε αν χάσω το ένα εισιτήριο, να έχω και το ....άλλο!...
-Μα καλά!..επιμένει ο εισπράκτορας,αν χάσετε και το δεύτερο εισιτήριο τι θα κάνετε;;;
-Στην περίπτωση αυτή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα!!!
-Δηλαδή δηλαδή;;;ρώτησε ο εισπράκτορας...

-Ε!...Σε αυτή την περίπτωση, έχω κάρτα απεριορίστων διαδρομών!!!

Reaction score
10.230
Πριν χρόνια, ένας επιβάτης, έπαιρνε καθημερινά το λεωφορείο Θεσσαλονίκη -Καλαμαριά και ενώ ήταν μόνος του, έβγαζε δύο εισιτήρια!!!
Το γεγονός επανελήφθη πλειστάκις και ο εισπράκτορας (υπήρχαν ακόμα τότενες!)δεν άντεξε και ρώτησε:
-Με συγχωρείτε κύριε, αλλά γιατί βγάζετε κάθε μέρα δύο εισιτήρια ενώ ταξιδεύετε πάντα μόνος σας;;;
-Ξέρετε...έχω μια φοβία μήπως χάσω το εισιτήριο σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο από ελεγκτή του ΟΑΣΘ , οπότε αν χάσω το ένα εισιτήριο, να έχω και το ....άλλο!...
-Μα καλά!..επιμένει ο εισπράκτορας,αν χάσετε και το δεύτερο εισιτήριο τι θα κάνετε;;;
-Στην περίπτωση αυτή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα!!!
-Δηλαδή δηλαδή;;;ρώτησε ο εισπράκτορας...

-Ε!...Σε αυτή την περίπτωση, έχω κάρτα απεριορίστων διαδρομών!!!

με πέθανες..... ωραίος!!!! :p :p :p :p :p :p :p

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Είναι μια κοπέλα ομογενής που κάνει βόλτες στην Αθήνα και έχει ένα σκύλο ονόματι *Μπούμπς*...(εκ της αντίπερα όχθης του ωκεανού)...
Πάει να μπει σε ένα ταξί με τον σκύλο...
Κοπέλα:
-Να βάλω και το...,το...πώς το λέτε εσείς εδώ ελλάδα;;; α ,ναι...τα *β#ζι@* μέσα;;;
Ταξιτζής:
-Γιατί εγώ τα αρ*$δια μου απ' έξω τα 'χω;;;

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Είναι μόλις το πρώτο μάθημα κολύμβησης αλλά η όμορφη δεκαοχτάχρονη μοιάζει να μαθαίνει με την πρώτη όλα όσα της λέει ο νεαρός της δάσκαλος στη πισίνα...
Κάποια στιγμή σταματάει να κουνάει χέρια και πόδια και προβληματισμένη, ρωτάει το δάσκαλο:
– Δάσκαλε, να ρωτήσω κάτι;;;
-Παρακαλώ,λέει εκείνος...

-Είστε βέβαιος ότι, αν βγάλετε το δάκτυλο σας, θα βουλιάξω αμέσως;;;

-----------------------------------------------------------------

Δύο Άγγλοι ναυαγούν σε ένα νησί... Έχουν μείνει εκεί κάνα δυο χρόνια, οπότε μπουχτισμένος ο ένας πιάνει τον δεύτερο και του λέει:
- Κοίτα, 2 χρόνια εδώ δεν αντέχω άλλο και φαντάζομαι ούτε κι εσύ... Πρέπει να γ****με...! Άκου τι θα κάνουμε λοιπόν, θα σου βάλω ένα γρίφο και αν τον λύσεις θα κάτσω εγώ, αν όχι θα κάτσεις εσύ... Εντάξει;;;
- Εντάξει...,λέει ο άλλος...
- Λοιπόν, άκου: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;
- Μμμμμ... Ένας κροκόδειλος;;;

- Φτου ρε γ@μώτο... το βρήκες...

Reaction score
11.239
Ποιοί τα γράφουν αυτά; Εγώ φαντάζομαι μια ομάδα περίπου 10 ατόμων, νεαροί άντρες, 20-22 καθισμένους γύρω από ένα οβάλ τραπέζι να πιέζουν το μυαλό τους να κατεβάσουν ιδέες για να τις κάνουν τέτοια ανεκδοτάκια. Δεν πρέπει να ήταν και πολύ καλοί μαθητές στο σχολείο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1