exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.416
Ήταν 3 άντρες σε ένα καφενείο, οι οποίοι είχαν πάει τις γυναίκες τους να μάθουν οδήγηση...
- Ασε ρε φίλε, αυτή η οδήγηση με έχει καταστρέψει!!! Κάθε βράδυ η γυναίκα μου πιάνει το πο!λί μου, νομίζει ότι είναι χειρόφρενο και το τραβάει...
- Εσένα δεν είναι τίποτα... Εμένα η γυναίκα μου κάθε βράδυ πιάνει το πο!λί μου, νομίζει ότι είναι ταχύτητες και το στρίβει...
-Σοβαρολογείτε ρε σεις τώρα;;; λέει ο τρίτος...
-Τί να πω κι εγώ;;; Εμένα η γυναίκα μου κάθε βράδυ πιάνει το πο!λί μου, το βάζει στον κ#λο μου και λέει:
-Βάλε 15 λίτρα, νεαρέ σε παρακαλώ!!!
---------------------------------------------------------------
Τρέχει ένας τύπος πίσω από το λεωφορείο,τρέχει-τρέχει και οι επιβάτες αρχίζουν και γελάνε…
Κάποια στιγμή του λέει ένας:
Ρε βλάκα, σταμάτα να τρέχεις πίσω από το λεωφορείο, θα κατουρηθούμε από τα γέλια!!!
Και ο άλλος του λέει:
Τώρα θα χ#στείτε !!! Εγώ είμαι ο οδηγός του λεωφορείου !!!
- Ασε ρε φίλε, αυτή η οδήγηση με έχει καταστρέψει!!! Κάθε βράδυ η γυναίκα μου πιάνει το πο!λί μου, νομίζει ότι είναι χειρόφρενο και το τραβάει...
- Εσένα δεν είναι τίποτα... Εμένα η γυναίκα μου κάθε βράδυ πιάνει το πο!λί μου, νομίζει ότι είναι ταχύτητες και το στρίβει...
-Σοβαρολογείτε ρε σεις τώρα;;; λέει ο τρίτος...
-Τί να πω κι εγώ;;; Εμένα η γυναίκα μου κάθε βράδυ πιάνει το πο!λί μου, το βάζει στον κ#λο μου και λέει:
-Βάλε 15 λίτρα, νεαρέ σε παρακαλώ!!!
---------------------------------------------------------------
Τρέχει ένας τύπος πίσω από το λεωφορείο,τρέχει-τρέχει και οι επιβάτες αρχίζουν και γελάνε…
Κάποια στιγμή του λέει ένας:
Ρε βλάκα, σταμάτα να τρέχεις πίσω από το λεωφορείο, θα κατουρηθούμε από τα γέλια!!!
Και ο άλλος του λέει:
Τώρα θα χ#στείτε !!! Εγώ είμαι ο οδηγός του λεωφορείου !!!