Εδώ γελάμε

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.386
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΑΚΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ !

Ο Γιωργάκης μπήκε ορμητικά στο σπίτι του και άρχισε λέει στην μητέρα του με λαχανιασμένη φωνή.
_ « Μαμά, μαμά είδα τον μπαμπά στο αυτοκίνητο με την κουμπάρα, ήταν γυμνοί και ...»
Η μητέρα του τον διέκοψε φράζοντας του το στόμα με το χέρι και συνάμα του είπε:
_ «Γιωργάκη σταμάτα. Το βράδυ που έχουμε τραπέζι στους κουμπάρους θα μας τα πεις τότε.»

Όντως ήλθε ο βράδυ, ο κουμπάρος , η κουμπάρα και η οικογένεια στο τραπέζι με το φαγητό σερβιρισμένο και τότε η μαμά του Γιωργάκη απευθυνόμενη στον Γιωργάκη του λέει:
_ « Για πες μας Γιωργάκη τι είδες να κάνουν ο μπαμπάς και η κουμπάρα στο αυτοκίνητο το απόγευμα ;;»

-« Ναι μαμά μου, έκαναν ότι έκανες εσύ γυμνή με τον κουμπάρο χθες στην κρεβατοκάμαρα μας.»

ika

News
Reaction score
15.045

exile

Videocameras
Reaction score
4.416
Η δασκάλα βάζει έκθεση στα παιδιά με θέμα: "το βουνό"...
Όλα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό... Ο Τοτός έγραψε:
-Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα... Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα... Έχει κι έναν ταύρο... Ο ταύρος π#δηξε την άσπρη αγελάδα...
Η δασκάλα δεν του λέει τίποτα...
Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "οι λίμνες"...
Ολα τα παιδιά έγραψαν κάτι σχετικό... Ο Τοτός έγραψε:
-Πολλές λίμνες είναι στα βουνά... Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα... Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα... Έχει κι έναν ταύρο... Ο ταύρος π#δηξε την άσπρη αγελάδα...
Η δασκάλα πάλι δεν του λέει τίποτα...
Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "το ποτάμι"...
-Το ποτάμι πηγάζει από το βουνό...Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα... Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα...Έχει κι έναν ταύρο... Ο ταύρος π#δηξε την άσπρη αγελάδα...
Αυτή τη φορά η δασκάλα εκνευρίζεται:
-Τοτό, δεν φτάνει που ξεφεύγεις εντελώς από το θέμα, γράφεις και λέξεις που δεν επιτρέπονται!!!
-Ποιες είναι αυτές οι λέξεις κυρία;;;
-Έγραψες τη λέξη π#δηξε, ενώ θα μπορούσες να τη γράψεις διαφορετικά... Για παράδειγμα θα μπορούσες να γράψεις ότι της έκανε έκπληξη...

Την επόμενη εβδομάδα το θέμα ήταν: "η θάλασσα"...
-Στη θάλασσα χύνεται το ποτάμι που πηγάζει από το βουνό... Στο βουνό ο παππούς μου έχει ένα κτήμα... Έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα... Έχει κι έναν ταύρο... Ο ταύρος έκανε έκπληξη στην άσπρη αγελάδα και... π#δηξε τη μαύρη!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam