Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Ήταν ένας γείτονας και μια γειτόνισσα και είχαν ο καθένας από έναν μικρό κήπο... Μια μέρα λοιπόν ρωτάει η γειτόνισσα το γείτονα με απορία:
– Ρε γείτονα, γιατί οι ντομάτες σου κοκκινίζουν τόσο γρήγορα;;;
Ο γείτονας της λέει:
– Να, κάθε πρωί περνάω γυμνός από πάνω τους και αυτές κοκκινίζουν από τη ντροπή τους...:redface:
Τότε λοιπόν η γειτόνισσα έκανε το ίδιο επί μια βδομάδα... Τελικά βρίσκονται με το γείτονα και του λέει:
– Ρε γείτονα, έχω μια βδομάδα που περνάω από πάνω τους γυμνή και δε γίνεται τίποτα...
-Είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά;;;τη ρωτά εκείνος...

-Πολύ σίγουρη...,οι ντομάτες τίποτε... εκτός βέβαια από τα... αγγούρια που είναι συνεχώς όρθια !!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι και τρέχανε με 60 χλμ…Κάποια στιγμή λέει η γυναίκα:
– Μήτσο μου, το ξέρω ότι είμαστε παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, αλλά θέλω διαζύγιο…
Ο Μήτσος δεν λέει τίποτα, απλώς αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 70...
Η γυναίκα του λέει:
– Θέλω να χωρίσουμε επειδή τα έχω με τον καλύτερο φίλο σου και είναι και καλύτερος εραστής…
Ο Μήτσος αρχίζει και θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα, απλώς αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 80 χλμ... Η γυναίκα του συνεχίζει…
– Θέλω το σπίτι και τα παιδιά…
Ο Μήτσος δεν μιλάει και αυξάνει ταχύτητα στα 90 χλμ…
– Θέλω όλες τις καταθέσεις και όλες τις πιστωτικές…
Ο Μήτσος φουλάρει στα 100 και κατευθύνεται προς έναν τοίχο, οπότε και απορημένη η γυναίκα του τον ρωτάει…
– Εσύ, Μήτσο, δεν θέλεις τίποτα;
Eκείνος απαντάει λίγο πριν χτυπήσουν τον τοίχο…
– Έχω όλα όσα χρειάζομαι...
Και εκείνη ρωτάει:
– Τι έχεις, Μήτσο;
Και απαντάει εκείνος:

– Τον αερόσακο!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Ένα πλοίο βουλιάζει στη μέση του ωκεανού...
Όλες οι βάρκες έχουν γεμίσει και έχουν φύγει, εκτός από μία μικρή, η οποία χωράει μόνο τρία άτομα...
Πάνω στο πλοίο έχουν μείνει ο καπετάνιος, δύο λευκοί και ένας μαύρος...
Όταν φτάνουν στη βάρκα ο καπετάνιος λεει:
– Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση... Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα...
Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει:
– Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος...!
– Όχι, λεει ο καπετάνιος, εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο... Θα γίνει κλήρωση με ερωτήσεις... Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω... Σύμφωνοι;;;
– Σύμφωνοι, λένε όλοι...
– Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορίας; ρωτάει τον έναν λευκό...
– Ο Τιτανικός, ο Τιτανικός, απαντάει εκείνος...
– Σωστά, ανέβα στη βάρκα, του λέει όλο χαρά ο καπετάνιος...
-Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν; ρωτάει τον δεύτερο λευκό ο καπετάνιος...
– Χίλιοι Πεντακόσιοι περίπου, απαντάει εκείνος...

– Κι εσύ, λέει στον μαύρο,… τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους!!!:gotcha:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.570
Ο Κύριος Γιώργος είναι 95 ετών και μένει στο γηροκομείο.
Κάθε βράδυ μετά το δείπνο πηγαίνει και κάθεται στην αγαπημένη του καρέκλα στον κήπο αναπολώντας την ζωή του.
Ένα βράδυ τον συνάντησε στον κήπο η 87χρονη Μαρία.
Έκατσε δίπλα του κι αρχίσανε να συζητάνε.
Μετά από μια σύντομη συζήτηση ο κύριος Γιώργος λέει στην Μαρία:
– Ξέρεις τι έχω ξεχάσει τελείως;
– Τι;
– Το σ ε ξ!
– Βρε παλιόγερε! Αφού δεν σου σηκώνεται πια ούτε υπό την απειλή όπλου!
– Το ξέρω! Αλλά θα ήταν πολύ ωραία έστω να μου τον κράταγε κάποια στο χέρι!
Και η Μαρία δέχτηκε! Άνοιξε το φερμουάρ του Γιώργου και πήρε το ρυτιδιασμένο του «πράγμα» στο χέρι.
Από κείνη τη μέρα συναντιόντουσαν κάθε βράδυ και του κρατούσε το "πραγμα του"στον κήπο.
Όμως ένα βράδυ η Μαρία δεν βρήκε τον Γιώργο στο γνωστό μέρος που συναντιόντουσαν.
Ανησύχησε (μια και σʼ αυτή την ηλικία τα ατυχήματα είναι συχνά) κι άρχισε να τον αναζητά.
Βρίσκει τον Γιώργο στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του κήπου, και είδε μια 89χρονη την Σοφία να… κρατάει το «πράγμα» του!
Η Μαρία δεν άντεξε και φώναξε με δάκρυα στα μάτια:
– Βρε παλιόγερε! Τι έχει αυτή ή τσouλα πού δέν τό έχω εγώ;
- Πάρκινσον Μαρία μου, Πάρκινσον

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με δύο φίλους του μετά από μία βόλτα σε μπαράκι...
Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαρ για να βάλει ποτά...
Ένας από τους φίλους του παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι...
– Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;;;
– Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει!!!
– Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα;;; Και πώς δουλεύει;;;
– Να,δες …
Και αρπάζει το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια...
Κάθονται και οι δύο φίλοι και περιμένουν να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα :

– Πας καλά ρε βλαμένε;;;Είναι τρεις και δέκα το πρωί...!

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Η Καίτη,μια δίμετρη ξανθιά κοπέλα,βρίσκεται διακοπές Κρήτη με τις φίλες της και κάποια στιγμή στο μπαράκι μπάϊ δε πούλ, γνωρίζουν κάτι τύπους...
Ο ένας έχει εστιάσει στην ξανθιά και την πολιορκεί στενά... Το καταλαβαίνουν οι φίλες της και διακριτικά αποχωρούν προφασιζόμενες οτι νυστάζουν...
Το άλλο πρωί συναντούν την ξανθιά για καφέ και με λαχτάρα ρωτούν...
-Τι έγινε τελικά χτες;;; Το…"κάνατε" με τον ψηλό;;;
-Κοιτάξτε, πήγαμε σπίτι, αλλά άρχισε κάτι περίεργα, απαντά εκείνη...
-Τι περίεργα;;; ρωτάει η μία φίλη...
-Να άρχισε τα...Πάρτα μωρή άρρωστη!!! Πάρτα μωρή καργι*λα!!! Πάρτα μωρή πο*τ@ν@!!! και τα σχετικά...
-Πωωωω...,είπαν όλες μ'ένα στόμα... και τελικά τί έκανες;;;

-Τι να κάνω;;; του είπα να αφήσει τα λεφτά και να φύγει...

exile

Videocameras
Reaction score
4.472
Ένα νεαρό ζευγάρι έκανε άγριο, παθιασμένο έρωτα, τόσο παθιασμένο που θα λεγες ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου και δε θα είχαν την ευκαιρία να το ξανακάνουν...
– Κάποια στιγμή ο νεαρός ζήτησε απ τη φίλη του να ανοίξει τα πόδια της όσο έπαιρνε, κι εκείνη το έκανε με προθυμία, πιστεύοντας ότι του είχε κατέβει καμιά άλλη ιδέα...
Αντί όμως για φαεινή ιδέα ο νεαρός της ζήτησε να ανοίξει τα πoδια της ακόμη περισσότερο…
– Μα τι κάνεις εκεί;;; απόρησε αυτή...
– Μήπως προσπαθείς να βάλεις και τα @ρχ#δια σου μέσα;
– Όχι… απαντάει ο νεαρός….

– Αυτό το έκανα ήδη...Τώρα προσπαθώ να τα βγάλω!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1