Εδώ τρέχουμε

Μηνύματα
15.530
Reaction score
21.737
Αν πάει καλά η προετοιμασία και δείξει κάτι καλό προς Σεπτέμβρη θα πάω να δω αγωνιστικό παπουτσάκι
Είμαι ανάμεσα σε Mizuno neo Vista και adidas adios pro 3.
 


Μηνύματα
15.530
Reaction score
21.737
το δοκίμασα (το 2) αλλά είναι στενό μπροστά για το πόδι μου και σε μισό νούμερο παραπάνω κάθεται λάθος το πόδι στο μήκος (στο στενό το πέλμα θήκιαζε ακριβώς στον πάτο , τα κόκκαλα και η καμάρα είχαν την θέση τους ακριβώς)
επειδή έχω δει πολύ κόσμο να τα ματώνει (κυριολεκτικά, το toebox να βάφεται κόκκινο) θεωρώ οτι ενω έχει φαρδύ πόδι για την φόρμα του παπουτσιού αγωνίζεται να το κρατήσει γιατί η σόλα του είναι όντως εξαιρετική.

στα κιλά μου θέλω καλή απορρόφηση μαζί με πως το λες ρησπονσιβνες, δηλαδή όχι ξερό απόλυτο πάτημα (θέλεις λιγότερα κιλά και άριστη τεχνική κατά τη γνώμη μου) αλλά περιθώριο απορρόφησης και σχήμα σόλας που να σε σπρώχνει στην μύτη για να κρατάς ρυθμούς στα 4-4:20 αβίαστα.

το nb sc elite 3 πχ έχει απαλότατο πάτημα, αρκούντως σταθερό, πανάλαφρο αέρινο αλλά δεν σε σπρώχνει να πατήσεις μύτη. το mizuno το συγκεκριμένο λένε ότι τα έχει όλα τα παραπάνω.
το adios pro 3 είχε όντως πολλά από τα παραπάνω με υστέρηση στην απορρόφηση (σε σχέση με το NB πάντα) αλλά μπορώ να ζήσω άνετα.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
20.122
Reaction score
33.434
Εγώ πάλι βρήκα μια προσφορά σε brooks που μου είναι εντελώς άγνωστα, διάβασα πολύ καλές κριτικές λέω δεν γμεις και τσίμπησα ένα ζευγάρι ghost max σε περτικαλι να χτυπάει στο μάτι.

Βέβαια τι τρέχω, 3.5 χλμ

 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.288
Μηνύματα
2.895.577
Members
38.023
Νεότερο μέλος
Tsarou
Top