Ειλικρινείς και Μη συμβουλές ακουστικής φροντίδας χώρων οικιακού κινηματογράφου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.460
Ειρήνη αδελφοί!
Μην μπαίνει μέσα σας ο σατανάς!
Μίλησε και η Αφρόχαρης
:taunt::taunt::taunt::roflmao::roflmao::roflmao:

Έτσι θα μου εγκαθιδρύσετε το προλεταριάτο?? Βασιζόμενοι σε καπιταλιστάς moderator:whistling::whistling::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Αλλαγή ΤΩΡΑ!!:lolsign::lolsign::lolsign:

Last edited:

Reaction score
1.560
πιστεύω πως είμαστε πολύ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ daharis666
Την μεταλλάξαμε την κουβέντα :gamer:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.460
πιστεύω πως είμαστε πολύ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ daharis666
Την μεταλλάξαμε την κουβέντα :gamer:
Κάτσε να το πάρουν χαμπάρι xfader & marydaughter ότι κλέψαμε θεματολογία από την
Η επόμενη μέρα (21-09-2015) και θα γίνει το έλα να δεις εδώ μέσα:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.940
Προτιμάς να γράφεις ψέματα απ' το να μη γράψεις τίποτα; Πότε γράφεις τις κατά τη γνώμη σου αλήθειες, αν έγραψες ποτέ φυσικά;
Ρε γμτ, η κουβέντα αυτή συνειρμικά με πάει στον Τσίπρα, και δεν το θέλω...

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.404
τι θέλουν να μάθουν τα μωρά μου... εάν παίζουν τα συστήματά τους... :rolleyes: :laugh:
Mονο μη μας πεις καμια μερα να παμε να τα πεταξουμε οτι εχουμε παρει.....γιατι μετα θα υπαρξουν τασεις αυτοκτονιας...

Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα πια.

Το μοτο μου τα λεει ολα.

Reaction score
8.905
Ξανακάνω quote το αρχικό μου μήνυμα... για να διαβαστεί με προσοχή πάλι.
Μου κάνει εντύπωση ότι χώροι που είναι "ακατάλληλοι" για ακρόαση (τους έχω δει / ακούσει τους περισσότερους) κάποιοι (η οι ίδιοι) εκθειάζονται για την "απόδοσή τους" και γίνονται διάφορες συζητήσεις / παρουσιάσεις σε αυτούς και γράφονται άπειρες σελίδες φιλοφρονήσεων..., μόνο και μόνο για ότι έχει να κάνει με αγορά συσκευών / ηχείων / παρελκόμενων κλπ. και όχι επί της ουσίας... πχ. για την ηχητική φροντίδα αυτών... που και αυτή θα επιφέρει τις πραγματικές "ακουστικές" αλλαγές...
Απλά είναι μια γενική επισήμανση κάτι για την οποία την έχω πει και στις 2κάναλες κατηγορίες... φυσικά και δεν υπάρχει κανένα θάψιμο (που είδαν κάποιοι), η για όλα τα άλλα τα οποία φαντάζονται, η βρίσκουν υπονοούμενα να κρύβονται στις λέξεις μου, συμφωνώ με τον ροζ ότι είναι...π0υτ$ες μπλε και ελπίζω να φταίει η μπλε πανσέληνος...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Για κάποιους έχοντας τον χώρο σαν δεδομένο και όχι σαν κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει ή να επέμβει, είναι δηλαδή πεταμένα λεφτά το να θέλει να έχει ένα σούπερ ντούπερ σύστημα για το δικό του βαλάντιο;
Πρέπει να κάνουμε όλοι το σπίτι μας γιαπί και στούντιο για να γίνει κάτι από δαύτα "αποδεκτό" από τον οποιοδήποτε θέλει για καλό ή κακό λόγο να "κρίνει" το τσαρδί μας;
Ούτε Μαέβιους Παχατουρίδης είμαι ούτε ο σύγχρονος χρυσαυτιάς και χρυσομάτιας αλλά εάν γουστάρω να ακούω και να βλέπω με τα κουσούρια μου και τα κουσούρια που έχει το τσαρδί μου, γιατί θα πρέπει να υπάρχει πάντοτε και το αντίπαλο δέος, να μου λέει για οραλεξ και αναλεξ και μπαζομπαγίδες και ρουμ τριτμεντ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αν μεταφερθούν τα "δέοντα" θα αδειάσουν πολλά νήματα ......:whistling:
ο καλός καυγάς γίνεται στα νήματα ...αμα απομακρυνθούν ξεφουσκώνουν πχ πικάπ και μετρικ ...Νcore....Grimm...home cinema του Στάθη :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Για κάποιους έχοντας τον χώρο σαν δεδομένο και όχι σαν κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει ή να επέμβει, είναι δηλαδή πεταμένα λεφτά το να θέλει να έχει ένα σούπερ ντούπερ σύστημα για το δικό του βαλάντιο;
Πρέπει να κάνουμε όλοι το σπίτι μας γιαπί και στούντιο για να γίνει κάτι από δαύτα "αποδεκτό" από τον οποιοδήποτε θέλει για καλό ή κακό λόγο να "κρίνει" το τσαρδί μας;
Ούτε Μαέβιους Παχατουρίδης είμαι ούτε ο σύγχρονος χρυσαυτιάς και χρυσομάτιας αλλά εάν γουστάρω να ακούω και να βλέπω με τα κουσούρια μου και τα κουσούρια που έχει το τσαρδί μου, γιατί θα πρέπει να υπάρχει πάντοτε και το αντίπαλο δέος, να μου λέει για οραλεξ και αναλεξ και μπαζομπαγίδες και ρουμ τριτμεντ;
Μπορείς να έχεις οτι θες...όπως θες...όπου μπορείς...με οτι "στήσιμο" γουστάρεις....
η κόντρα ξεκινάει αμα μπει η λέξη "παίζω καλά' η "έχω εικόνα &ηχο καλό ".....
εκει υπάρχουν κανόνες φυσικής (ακουστική και οπτική ) που δεν επιδέχονται απόψεις ,είναι "φασιστικές" ,απόλυτες .
και μετά έρχεται ο " έρωτας ".........:D

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Άρα λοιπόν ότι και να κάνουμε, κάποιους δε θα τους ικανοποιούμε, θα πρέπει να οδηγάμε φεράρι, να φοράμε πανεράη, μπρούξ μπράδερς και να πίνουμε λαγκαβούλιν για να ικανοποιούμε τους νόμους της φυσικής

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.137
ΜΗ γιατί δεν σηκώνεις το σταθερό σου; :whistling:

Reaction score
15.546
Mονο μη μας πεις καμια μερα να παμε να τα πεταξουμε οτι εχουμε παρει.....γιατι μετα θα υπαρξουν τασεις αυτοκτονιας...

Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα πια.

Το μοτο μου τα λεει ολα.
οταν διαβαζεις κατι τετοια θα πηδας μηνυμα..:D

να κανεις αυτο που γουσταρεις το οποιο ειναι και ο πρωταρχικος στοχος..

να πηδας και εσυ μηνυμα..:D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.659
Άρα λοιπόν ότι και να κάνουμε, κάποιους δε θα τους ικανοποιούμε, θα πρέπει να οδηγάμε φεράρι, να φοράμε πανεράη, μπρούξ μπράδερς και να πίνουμε λαγκαβούλιν για να ικανοποιούμε τους νόμους της φυσικής
Ισχύει το #35.

Καμια σχεση η επιστημη με τα πουκάμισα και τα malt. Ατυχής παρομοίωση.

Περι ορεξεως βέβαια, κολοκυθόπιτα.

Η γη παντως δεν ειναι επιπεδη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.128