Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
τώρα το θάψιμο έχει χορηγόΡε Bill, αποφάσισε αν θες να γράψεις φιλοφρονήσεις ή να θάψεις. Αυτοαναιρείσαι.
Μίλησε και η ΑφρόχαρηςΕιρήνη αδελφοί!
Μην μπαίνει μέσα σας ο σατανάς!
Κάτσε να το πάρουν χαμπάρι xfader & marydaughter ότι κλέψαμε θεματολογία από τηνπιστεύω πως είμαστε πολύ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ daharis666
Την μεταλλάξαμε την κουβέντα![]()
Ρε γμτ, η κουβέντα αυτή συνειρμικά με πάει στον Τσίπρα, και δεν το θέλω...Προτιμάς να γράφεις ψέματα απ' το να μη γράψεις τίποτα; Πότε γράφεις τις κατά τη γνώμη σου αλήθειες, αν έγραψες ποτέ φυσικά;
Mονο μη μας πεις καμια μερα να παμε να τα πεταξουμε οτι εχουμε παρει.....γιατι μετα θα υπαρξουν τασεις αυτοκτονιας...τι θέλουν να μάθουν τα μωρά μου... εάν παίζουν τα συστήματά τους...![]()
![]()
Απλά είναι μια γενική επισήμανση κάτι για την οποία την έχω πει και στις 2κάναλες κατηγορίες... φυσικά και δεν υπάρχει κανένα θάψιμο (που είδαν κάποιοι), η για όλα τα άλλα τα οποία φαντάζονται, η βρίσκουν υπονοούμενα να κρύβονται στις λέξεις μου, συμφωνώ με τον ροζ ότι είναι...π0υτ$ες μπλε και ελπίζω να φταίει η μπλε πανσέληνος...Μου κάνει εντύπωση ότι χώροι που είναι "ακατάλληλοι" για ακρόαση (τους έχω δει / ακούσει τους περισσότερους) κάποιοι (η οι ίδιοι) εκθειάζονται για την "απόδοσή τους" και γίνονται διάφορες συζητήσεις / παρουσιάσεις σε αυτούς και γράφονται άπειρες σελίδες φιλοφρονήσεων..., μόνο και μόνο για ότι έχει να κάνει με αγορά συσκευών / ηχείων / παρελκόμενων κλπ. και όχι επί της ουσίας... πχ. για την ηχητική φροντίδα αυτών... που και αυτή θα επιφέρει τις πραγματικές "ακουστικές" αλλαγές...
Μπορείς να έχεις οτι θες...όπως θες...όπου μπορείς...με οτι "στήσιμο" γουστάρεις....Για κάποιους έχοντας τον χώρο σαν δεδομένο και όχι σαν κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει ή να επέμβει, είναι δηλαδή πεταμένα λεφτά το να θέλει να έχει ένα σούπερ ντούπερ σύστημα για το δικό του βαλάντιο;
Πρέπει να κάνουμε όλοι το σπίτι μας γιαπί και στούντιο για να γίνει κάτι από δαύτα "αποδεκτό" από τον οποιοδήποτε θέλει για καλό ή κακό λόγο να "κρίνει" το τσαρδί μας;
Ούτε Μαέβιους Παχατουρίδης είμαι ούτε ο σύγχρονος χρυσαυτιάς και χρυσομάτιας αλλά εάν γουστάρω να ακούω και να βλέπω με τα κουσούρια μου και τα κουσούρια που έχει το τσαρδί μου, γιατί θα πρέπει να υπάρχει πάντοτε και το αντίπαλο δέος, να μου λέει για οραλεξ και αναλεξ και μπαζομπαγίδες και ρουμ τριτμεντ;
οταν διαβαζεις κατι τετοια θα πηδας μηνυμα..Mονο μη μας πεις καμια μερα να παμε να τα πεταξουμε οτι εχουμε παρει.....γιατι μετα θα υπαρξουν τασεις αυτοκτονιας...
Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα πια.
Το μοτο μου τα λεει ολα.
να κανεις αυτο που γουσταρεις το οποιο ειναι και ο πρωταρχικος στοχος..Για κάποιους έχοντας τον χώρο σαν δεδομένο και όχι σαν κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει ή να επέμβει, είναι δηλαδή πεταμένα λεφτά το να θέλει να έχει ένα σούπερ ντούπερ σύστημα για το δικό του βαλάντιο;
Πρέπει να κάνουμε όλοι το σπίτι μας γιαπί και στούντιο για να γίνει κάτι από δαύτα "αποδεκτό" από τον οποιοδήποτε θέλει για καλό ή κακό λόγο να "κρίνει" το τσαρδί μας;
Ούτε Μαέβιους Παχατουρίδης είμαι ούτε ο σύγχρονος χρυσαυτιάς και χρυσομάτιας αλλά εάν γουστάρω να ακούω και να βλέπω με τα κουσούρια μου και τα κουσούρια που έχει το τσαρδί μου, γιατί θα πρέπει να υπάρχει πάντοτε και το αντίπαλο δέος, να μου λέει για οραλεξ και αναλεξ και μπαζομπαγίδες και ρουμ τριτμεντ;
Ισχύει το #35.Άρα λοιπόν ότι και να κάνουμε, κάποιους δε θα τους ικανοποιούμε, θα πρέπει να οδηγάμε φεράρι, να φοράμε πανεράη, μπρούξ μπράδερς και να πίνουμε λαγκαβούλιν για να ικανοποιούμε τους νόμους της φυσικής
Edit: Οk, έχ3ζ3 παίδες...ΜΗ γιατί δεν σηκώνεις το σταθερό σου;![]()