Εκαψα τα tweeter των ηχείων μου. Που να τα επισκευάσω?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.242
Από τις φεράρες του παρελθόντος, ένα σύγχρονο και πολύ οικονομικότερο Τέσλα, είναι απελπιστικά πιο γρήγορο, στρίβει καλύτερα, κάνει καλύτερους χρόνους σε πίστα, είναι τραγικά ασφαλέστερο, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες στο infotainment και μέχρι FSD.

Βεβαίως το που έφτανε η τσέπη καθενός στο παρελθόν (για να παίρνει φεράρες) και που φτάνει τώρα (για να πάρει Τέσλα περφόρμανς λόγου χάριν) είναι δικό του θέμα, και δεν αφορά κανέναν.

Αλλά εάν ρωτάς, η απάντηση είναι απλή: πετάς την Φεράρι του παρελθόντος και παίρνεις Τέσλα, γιατί η Φεράρι του παρελθόντος είναι για πέταμα, και μόνο η συνήθεια του ιδιοκτήτη παραμένει σταθερή, και βεβαίως είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες οποιοσδήποτε, ιδίως όταν περνάνε τα χρόνια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.660
Εξαιρετικά ηχεία , αν και λίγο δύσκολα.
Φυσικά θα τα προτιμούσα έναντι πολλών άλλων ηχείων , εκτός των Κοράλ .
Αυτά και τα 20.7 που είχε η μακαρίτισα η φίλη μου .

Reaction score
231
Από τις φεράρες του παρελθόντος, ένα σύγχρονο και πολύ οικονομικότερο Τέσλα, είναι απελπιστικά πιο γρήγορο, στρίβει καλύτερα, κάνει καλύτερους χρόνους σε πίστα, είναι τραγικά ασφαλέστερο, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες στο infotainment και μέχρι FSD.

Βεβαίως το που έφτανε η τσέπη καθενός στο παρελθόν (για να παίρνει φεράρες) και που φτάνει τώρα (για να πάρει Τέσλα περφόρμανς λόγου χάριν) είναι δικό του θέμα, και δεν αφορά κανέναν.

Αλλά εάν ρωτάς, η απάντηση είναι απλή: πετάς την Φεράρι του παρελθόντος και παίρνεις Τέσλα, γιατί η Φεράρι του παρελθόντος είναι για πέταμα, και μόνο η συνήθεια του ιδιοκτήτη παραμένει σταθερή, και βεβαίως είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες οποιοσδήποτε, ιδίως όταν περνάνε τα χρόνια.
αν μου επιτρεπεις με το συμπαθειο ..........το να συγκρινεις ferrari με ενα tesla ειναι τουλαχισστον ιεροσυλια!!!!

Reaction score
786
Και τζάμπα να μου το έδιναν θα το πούλαγα για να πάρω μια Giulia, γιατί από Ferrari δεν παίρνεις ούτε τη μηχανή. Θα παθαίνα από κατάθλιψη μέσα σε ένα Tesla...

gonis

Luger
Reaction score
12.082

Η Ferrari του παρελθόντος παιρνει αξια,αντίθετα το Tesla του παρόντος χάνει αξια μέχρι να πάει για σκραπ σε κάποια χρόνια.Σε πόσα δεν κανω πρόβλεψη αλλά όσα και να είναι η Ferrari θα είναι εκεί και ο ιδιοκτητης της,ή οι κληρονόμοι,θα έχει προστιθέμενη αξια :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.242
Οκ παίδες, όπως νομίζετε. 😎

ΥΓ. Η εμπειρία μου πάνω σε μαγκνεπαν, οι περισσότεροι γνωρίζετε καλά ποια είναι.
Χωρίς να υπερβάλλω, είναι υπερπολλαπλάσια ολονών σας μαζί. 😁😜🤣
Προσωπικά, ούτε για αστείο δεν θα χρησιμοποιούσα οποιοδήποτε άλλο ενισχυτή εκτός από ένα πχ encore, το σημερινό "Τέσλα" των ενισχυτικών.
Ούτε για ανέκδοτο.
Εσείς, κάντε ότι θέτε, βάλτε τις "Φεράρι" του παρελθόντος, κρελ μαρκλέβινσον και μπρίστον. Φιλ φρι. 🤪

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ