Κίμων,το πολυκάναλο πάντα έδειχνε ότι η πραγματική απόλαυση περιόριζε σε έναν μόνο τυχερό να κατέχει την μάστερ θέση ακρόασης κ οι άλλοι ότι καταλάβατε.Όντως παράλογο κ ακριβό για να είναι ετσι.Με αυτό που μας κάνεις γνωστό,τα πράγματα δίχνουν πολύ ελπιδοφόρα.Σκέψου να κάθεσαι με τα παιδιά κ την γυναίκα σου,κ ο καθένας με τα ακουστικά του να χαίρεται με την ομαδικότητα του παλιού δικάναλου,που όμως τώρα η απόδοση θα είναι αλλου;Διότι προφανώς τα αυριανά Νταλ θα έχουν κ περισσότερες εισόδου ακουστικών.Λέω τώρα εγω.Οπότε αναλύσέτο όσο μπορεις γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον.Σε ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση κ περιμένουμε νέα σου.Εάν δεις τις προδιαγραφές στησίματος των ηχείων για πολυκάναλη ακρόαση, θα διαπιστώσεις ότι πρεπει να είναι τοποθετημένα σε κύκλο, με τον ακροατή στο κέντρο του. Αυτό σημαίνει πως, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, δεν επιτρέπεται δεύτερο άτομο, ή , για να το πούμε αλλιώς, θα ακούνε εκτός προδιαγραφών,γιατι η συμμετρία των αποστάσεων είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Δες και το στήσιμο των ηχείων στο στούντιο μίξης.(Το βιντεάκι το ανέβασε το μέλος Ν.Κ.)
Επομένως δύσκολα θα σωθει η κατάσταση χωρίς ειδικό οικιακό χώρο.
Από την άλλη 15 ηχεία μονο και μόνο για ατομικές ακροάσεις; (7.4.4 για άτμος)
Δεν υπάρχει επιστημονικός ή τεχνικός λόγος να μη πάρει κάποιος την αίσθηση της "ηχοσφαίρας" με ακουστικά. Όσο δε για την "σωματική" αίσθηση του μπάσου πετυχαίνεται ευκολώτατα.
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι οι απαιτήσεις των "ηχοσφαιρικών" συστημάτων σε πόρους είναι παράλογες.
Βολεύουν όμως την βιομηχανία ενισχυτικών και ηχείων, άρα οι εναλλακτικές λύσεις θα έχουν δύσκολο δρόμο.
Ποιός άλλωστε αρέσκεται να πυροβολεί τα πόδια του;
Τα αυριανά ντάκ.Κίμων,το πολυκάναλο πάντα έδειχνε ότι η πραγματική απόλαυση περιόριζε σε έναν μόνο τυχερό να κατέχει την μάστερ θέση ακρόασης κ οι άλλοι ότι καταλάβατε.Όντως παράλογο κ ακριβό για να είναι ετσι.Με αυτό που μας κάνεις γνωστό,τα πράγματα δίχνουν πολύ ελπιδοφόρα.Σκέψου να κάθεσαι με τα παιδιά κ την γυναίκα σου,κ ο καθένας με τα ακουστικά του να χαίρεται με την ομαδικότητα του παλιού δικάναλου,που όμως τώρα η απόδοση θα είναι αλλου;Διότι προφανώς τα αυριανά Νταλ θα έχουν κ περισσότερες εισόδου ακουστικών.Λέω τώρα εγω.Οπότε αναλύσέτο όσο μπορεις γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον.Σε ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση κ περιμένουμε νέα σου.