Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αλέξανδρος (και φαίνεται ότι θα μένω στο εξωτερικό για άλλα 5 χρόνια, συγκεκριμένα Γερμανία). Στόχος μου είναι να αναβαθμίσω τον ήχο μου ώστε να χαίρομαι καλύτερα τα flac. Τώρα ακούω μουσική από τα ηχεία του laptop. Δεν θέλω κάτι hi end αλλά κάτι που να απολαμβάνω τη κλασσική μου μουσική να αναπηδά πιο ζωντανή (να μπορείς να διακρίνεις ώραια ένα τριγωνάκι όταν παίζει)
Επειδή όλη μου η μουσική είναι σε flac σε υπολογιστές και εξωτερικά μέσα θα αγοράσω το Logitech Touch . Στη συνέχεια λέω να βάλω ενεργά ηχεία ώστε να το κάνω πιο απλό και να αποφύγω και τις πολλές συσκευές.
Μου είπανε ότι το Logitech Touch έχει συμπαθητικό dac και μπορεί να υποστηρίξει σε ποιότητα ενεργα ηχεία περίπου μέχρι το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ (με τη λογική ότι εάν αγοράσω πιο ακριβά ηχεία δεν θα καταλαβαίνω διαφορά).
Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα παρακάτω:
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια σας
Αλέξανδρος
Επειδή όλη μου η μουσική είναι σε flac σε υπολογιστές και εξωτερικά μέσα θα αγοράσω το Logitech Touch . Στη συνέχεια λέω να βάλω ενεργά ηχεία ώστε να το κάνω πιο απλό και να αποφύγω και τις πολλές συσκευές.
Μου είπανε ότι το Logitech Touch έχει συμπαθητικό dac και μπορεί να υποστηρίξει σε ποιότητα ενεργα ηχεία περίπου μέχρι το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ (με τη λογική ότι εάν αγοράσω πιο ακριβά ηχεία δεν θα καταλαβαίνω διαφορά).
Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα παρακάτω:
- Δεν θα ήθελα να είναι 'τεράστια' παρόλου που νομίζω ότι έτσι χάνω χαμηλές
- Δεν θα ήθελα να είναι θεόβαρια.. Μέχρι 5 κιλά το ηχείο βρίσκεις; Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να τα μετακομίσει από Γερμανιά Ελλάδα
- Υπάρχει τρόπος να προστατευθούν τα ηχεία από μικρά παιδάκια ; Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός τα ηχεία του πατρικού μου είχαν κάτι ωραίες φούσκες που μου άρεσε να πατάω
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια σας
Αλέξανδρος