- Reaction score
- 85.395
Αυτα είναι nearfield. Τα 10ρια midfield +2 sub 310s+2 305mkII? καπου 950 euros
Αυτα είναι nearfield. Τα 10ρια midfield +2 sub 310s+2 305mkII? καπου 950 euros
Δεν το έχω με τα B&WΆμα ήταν σε B&W όμως, ε;
Όχιο συνδιασμος δεν μπορει να θεωρηθει midfield ? σκετο το 305 nearfield
σήμερα παραλαμβάνω κάτι ...
δεν λέω τι
να σκάσετε
3μ.; Δεμαρέσει.σήμερα παραλαμβάνω κάτι ...
δεν λέω τι
να σκάσετε
όταν θα είναι έτοιμο θα ανέβουν φωτογραφίες
θα αργήσει όμως οπότε θα σκάσετε περισσότερο.
θα παίζει οριακά στα 3μ
αλλά δεν λέω κάτι άλλο , κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν ζουμερές λεπτομέριες αλλά δεν λέω κουβέντα.
έτσι βεντούζα καραντινιάτικα.
καλά μη χάσετε και τον ύπνο σας , μην είμαστε υπερβολικοί.
Ψιτ, εσυ δεν εισαι που ανεβαζεις διακοπες στις 145 Αυγουστου?σήμερα παραλαμβάνω κάτι ...
δεν λέω τι
να σκάσετε
θα παίζει οριακά στα 3μ
αλλά δεν λέω κάτι άλλο , κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν ζουμερές λεπτομέριες αλλά δεν λέω κουβέντα.
έτσι βεντούζα καραντινιάτικα.
καλά μη χάσετε και τον ύπνο σας , μην είμαστε υπερβολικοί.
Πήρες τζενελεκ ρε;σήμερα παραλαμβάνω κάτι ...
δεν λέω τι
έχουμε;;καραμπίνα έχουμε
Χωρίς φωτογραφίες...... δεν πιστεύουμε τίποτασήμερα παραλαμβάνω κάτι ...
δεν λέω τι
να σκάσετε
πστ εγώ δεν ξέρω τίποτα , άλλος θα σε κυνηγάει και ξέρει που μένεις.Μπορώ να κάνω ένα wild guess. Αρχίζει από P;
Καλό μεσημέρι σ'όλους.Σε προηγούμενο προβληματισμό για ενεργά επανέρχομαι θυμίζοντας τα βασικα.Χώρος σαλ/τραπεζαρια 4,79×6,14×2,68ύψος με μια διπλή μπαλκονόπορτα σε κάθε πλευρά από τη μία γωνία του παραλληλογράμου.Οι στάθμες που ακούω δεν είναι μεγάλες(μεσοτυχία γαρ).Είχα θέσει όριο 7-9χιλ.Οι προβληματισμοί μου είναι :1 KH310+ποιά Σάμπ απ'τα ομόσταυλα; 2 Αν αξίζει μια θυσία για τα KH 420 με τα820σαμπ,ή3 αν βλέπαμε προς Me Geithain και ποιά ε ξ αυτων+σαμπ,πάντα δυκαναλα μιλαμε,κ θα ήθελα όλες τι ς ευκολίες που χρειάζονται π.χ usb,dac,ψηφιακές κ αναλογικές εισόδους να παίζω κ το πικαπακι(έχω φωνο EAR 834p)αν τα λέω καλά κ τ ι άλλο χρειαζεται.Βεβαίως θα φροντίσει ο χώρος από ειδικο.Ευχαριστώ για όποιες συμβουλές σας.Όσοι ξέρετε κ τιμές(Ελλάδος)ακόμη καλυτερα.δεν παίρνω έτοιμα πράμματα, καραμπίνα έχουμε με κάτι θα πρέπει να ασχολούμαστε , αλλού ρώτα να μάθεις , ξες εσύ...
Προτιμότερα τα ADAM S3 έστω και χωρίς sub σε πρώτο στάδιο,εφόσον δεν επιθυμείς μέσες συνεχείς στάθμες στα υψίπεδα του Ear...Έτσι θα υπάρχει και διαθέσιμο κεφάλαιο για κατάλληλο interface εξαρχής,όπως λ.χ. Mytek Brooklyn που παρέχει και είσοδο line μαζί με αναλογικό εξασθενητή...Καλό μεσημέρι σ'όλους.Σε προηγούμενο προβληματισμό για ενεργά επανέρχομαι θυμίζοντας τα βασικα.Χώρος σαλ/τραπεζαρια 4,79×6,14×2,68ύψος με μια διπλή μπαλκονόπορτα σε κάθε πλευρά από τη μία γωνία του παραλληλογράμου.Οι στάθμες που ακούω δεν είναι μεγάλες(μεσοτυχία γαρ).Είχα θέσει όριο 7-9χιλ.Οι προβληματισμοί μου είναι :1 KH310+ποιά Σάμπ απ'τα ομόσταυλα; 2 Αν αξίζει μια θυσία για τα KH 420 με τα820σαμπ,ή3 αν βλέπαμε προς Me Geithain και ποιά ε ξ αυτων+σαμπ,πάντα δυκαναλα μιλαμε,κ θα ήθελα όλες τι ς ευκολίες που χρειάζονται π.χ usb,dac,ψηφιακές κ αναλογικές εισόδους να παίζω κ το πικαπακι(έχω φωνο EAR 834p)αν τα λέω καλά κ τ ι άλλο χρειαζεται.Βεβαίως θα φροντίσει ο χώρος από ειδικο.Ευχαριστώ για όποιες συμβουλές σας.Όσοι ξέρετε κ τιμές(Ελλάδος)ακόμη καλυτερα.