- Reaction score
- 16.360
Όχι, είχα παλιά και χάλασε... έχω... ρομποτάκι όμως!Σώτο για σκουπάκια λέμε, εσύ έχς σκουπάκι?
Όχι, είχα παλιά και χάλασε... έχω... ρομποτάκι όμως!Σώτο για σκουπάκια λέμε, εσύ έχς σκουπάκι?
Μετά τις πρώτες 10 αλλαγές πάνας στα παιδιά, αυτά τα πράγματα είναι πλέον πταίσματα. Θες να σου πω τι κάνεις άμα σε πιάσει σε long run η μαύρη αναγκη;Τη σκατωμένη κωλοτρυπίδα δεν σιχαίνεστε να την πασπατεύετε πλένοντάς την με τα δάχτυλα μόλις τελειώσετε την αφόδευση;
Με μωρομάντηλο δεν γίνεται η ίδια δουλειά;
Όχι αυτοκαθαριζόμενο, με το δάχτυλο.Να αλλάξουμε τον τίτλο σε "αυτοκαθαριζόμενο σουφράκι";
Μετά το μασάζ με νερό, αν με μωρομάντηλο σκάψεις ελαφρά στα μαγουλάκια της σούφρας, δεν θα προκύψει καφέ σημαδάκι στο μωρομάντηλο;Τις ρίχνεις νερό με πίεση μασάζ , ρε . Μέχρι να φύγουν όλα .
ε. Μου τη καθαρίζουν άλλοιδ. Δε την καθαρίζω
Και όσοι πλένεστε με νερό; Σκούπισμα των νερών με πετσετάκι φαντάζομαι στο τέλος.
Πώς γίνεται η διαχείριση πετσετών δίπλα στη λεκάνη; Στοίβα καθαρών πετσετών, και μετά από κάθε χρήση στα άπλυτα; Κάθε μέλος της οικογένειας έχει το δικό του χρώμα πετσετάκια;
Γιατί όχι, θα μυήσουμε κόζμο στη σωστή υγιεινή και περιποίηση μιας πολυ ευαίσθητης περιοχής.
Κοίτα που θα μπούμε και σε περισσότερες λεπτομέρειες...
Σαπουνίζουμε τα χεράκια μας στον νιπτήρα.Και όσοι πλένεστε με νερό; Σκούπισμα των νερών με πετσετάκι φαντάζομαι στο τέλος.