- Reaction score
- 763
ΕίναιΠολύ καλές τιμές στα Mitsubishi Heavy Industries. Και επιλογές και features. Μια χαρά. Μπράβο τους. Μήπως δεν είναι μέσα στα επιδοτούμενα;
ΕίναιΠολύ καλές τιμές στα Mitsubishi Heavy Industries. Και επιλογές και features. Μια χαρά. Μπράβο τους. Μήπως δεν είναι μέσα στα επιδοτούμενα;
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Φαντάσου να είχε εκεί 4 αντί για μια, ή δύο. Μια χαρά μπορούν να δουλεύουν και να είσαι στη βεράντα. Το βράδυ θες να κάτσεις έξω αν έχει 25-28 βαθμούς. Τα κλιματιστικά δεν θα κλείσουν, 24/7. Ε, άλλο να δουλεύουν 4, άλλο 2 και άλλο ένα. Ακόμα και στο ρελαντί.Τις συγκεκριμένες δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαμηλό θόρυβο κάνουν, τις έβαλα χωρίς ελαστικά ποδαρια και μη σου πω αράζεις δίπλα για καφέ χαλαρά, τα τζιτζίκια κάνουν πιο πολύ φασαρία.
Βέβαια αν έχεις λόγο να τις δουλεύεις δεν έχει λόγο να κάτσεις έξω
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παιδιά. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, οι τεχνικές λύσεις υπάρχουν.Σε σπίτι αν δεν θές μία μονάδα έξω από κάθε δωμάτιο?
Εγώ το έκανα για αισθητικούς λόγους. Αλλά μετάνιωσα που δεν τράβηξα την εξωτερική μονάδα στην ταράτσα και την άφησα στο μπαλκόνι.Είχα γράψει και πιο πάνω, αν δεν υπάρχει χώρος έξω τότε αναγκαστικά πας σε μουλτι.
Γίνεται και τώρα αυτό. Και εγώ μετά από χρόνια του ενός μπαλκονιού που είναι και μικρός και είχα 2 μονάδες, μία κάτω και μία στον τοίχο, τις μετέφερα στην ταράτσα. Και άδειασε ο τόπος (εντάξει μιλάμε για μπαλκόνι 2.5 μέτρα μήκος).Εγώ το έκανα για αισθητικούς λόγους. Αλλά μετάνιωσα που δεν τράβηξα την εξωτερική μονάδα στην ταράτσα και την άφησα στο μπαλκόνι.
Όχι μόνο ο ήλιος αλλά και ο δυνατός αέρας.Ο ήλιος δεν θα επηρεάζει αρνητικά;
Ότι θα δουλέψει είναι σίγουρο, αλλά κανένας δεν θα μείνει ευχαριστημένος. Άλλος θα ζεσταίνετε Άλλος θα κρυώνει Άλλος θα θέλει πόρτα κλειστή κτλΠαρηγγειλα κι εγω ενα φουτζιτσου 18ρι. Θα το βαλω σε μακροστενο διαδρομο περιπου 4χ1 τετραγωνικα και δεξια και αριστερα εχω 3 δωματια που θελω να ψυχονται. Λετε να δουλεψει και να στελνει την ψυξη μεσα στα δωματια ?
Η αλλη λυση ηταν να βαλω 3 μικροτερα, απο ενα στο καθε δωματιο, αλλα πολλες τρυπες και πολλες εξωτερικες μοναδες.
Τα δωματια ειναι απο 15 τετραγωνικα το καθε ενα.
Το ποιο φτηνό τίμιο, με θόρυβο στην έξω. Αν το πάρεις θέλει κάτω η έξωΓια τα Comfee γνωρίζει κάποιος φίλος ;
Το emura που πήρες, έχει πολύ υψηλούς δείκτες απόδοσης. Είναι κορυφαίο μηχανάκι.Εξακολουθώ να έχω το 9αρι του γραφείου στην ταράτσα και τα 2 9άρια των δωματίων στα μπαλκόνια τους
Ναι, αν το βαράει όλη μέρα. Σε εμένα σκιάζεται από τον δίπλα που είνια 10 μέτρα πιο ψηλός από μένα μετά τις 11 περίπου οπότε κλάϊν (για αυτό και δεν μπορώ να ρίξω φωτοβολταικά πάνω ). Και στα χιόνια του έριξα από πάνω πρόχειρα ένα κοντρα πλακέ θαλάσσης πιασμένο με καλώδιο και ένα κομμάτι μάρμαρο για βάρος (μιλάμε κατάσταση για το τόπικ με τις πατέντες αλλά δεν το έβαλα από ντροπή ) για λίγες μέρες για να μην το πνίξουν τα χιόνια. Και έγινε η δουλίτσα. Δεν το έχω φάτσα βοριά, για την ακρίβεια από πίσω του που είναι ο βοριάς είναι η πολυκατοικία του γείτονα και προστατεύεται για τα καλά.Ο ήλιος δεν θα επηρεάζει αρνητικά;
Μπαα , προηγούνται subsΓνώμη μου: ξήλωσε τα παλιά και βάλε ολόβερ τα 9-αρια perfera (2 δωμάτια και γραφείο) και θα με ..θυμηθείς.