alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.890
Εμένα από τα 4 τα 3 δεν τα βλέπει ο ήλιος ποτέ, και το τέταρτο για 2-3 το απόγευμα. Από βροχή θα είναι μόνο ένα και μόνο αν ταυτόχρονα φυσάει βοριάς.Ναι, αν το βαράει όλη μέρα. Σε εμένα σκιάζεται από τον δίπλα που είνια 10 μέτρα πιο ψηλός από μένα μετά τις 11 περίπου οπότε κλάϊν (για αυτό και δεν μπορώ να ρίξω φωτοβολταικά πάνω ). Και στα χιόνια του έριξα από πάνω πρόχειρα ένα κοντρα πλακέ θαλάσσης πιασμένο με καλώδιο και ένα κομμάτι μάρμαρο για βάρος (μιλάμε κατάσταση για το τόπικ με τις πατέντες αλλά δεν το έβαλα από ντροπή ) για λίγες μέρες για να μην το πνίξουν τα χιόνια. Και έγινε η δουλίτσα. Δεν το έχω φάτσα βοριά, για την ακρίβεια από πίσω του που είναι ο βοριάς είναι η πολυκατοικία του γείτονα και προστατεύεται για τα καλά.
Αν δεν είχε σκίαση θα του έκανα ένα σκίαστρο. Δεν είναι τίποτα τρομερό. Επίσης δεν το βάζουμε έτσι ώστε να βλέπει ο επικρατούν αέρας κατάφατσα την είσοδο ή την έξοδο του ανεμιστήρα. Ολα αυτά προδιαγράφονται στις οδηγίες εγκατάστασης, δεν είναι τίποτα τρομερό λίγο ψάξιμο θέλει.