Επισκευή παλαιού πικάπ

Reaction score
2
Και μία ακόμη ερώτηση σε εσάς που γνωρίζετε. Φαντάζομαι πώς στο καινούργιο κέλυφος με τα καλώδια που έδειξα ταιριάζουν οι περισσότερες κεφαλές, έτσι δεν είναι; Μην κάνω τσάμπα κόμπο να το αλλάξω και μετά δεν μπορώ μα βρώ κεφαλή.

ika

News
Reaction score
14.874
Ποιά είναι η ενεργή μάζα του βραχίονα τώρα και ποιά θα είναι με το νέο κέλυφος?
Για να ταιριάζει με την ενδοτικότητα της κεφαλής.
Μου φαίνεται για χαμηλής ενεργού μάζας.

Reaction score
2
Ποιά είναι η ενεργή μάζα του βραχίονα τώρα και ποιά θα είναι με το νέο κέλυφος?
Για να ταιριάζει με την ενδοτικότητα της κεφαλής.
Μου φαίνεται για χαμηλής ενεργού μάζας.
Δεν κατάλαβα και πολλά...:idk:

ika

News
Reaction score
14.874
Αντιστρόφως ανάλογα με την ενεργή μάζα (αδράνεια) του βραχίονα πάει η ενδοτικότητα (πόσο σκληρή ή μαλακή ανάρτηση) έχει η βελόνα της κεφαλής.
Μικρής ενεργ μάζας βραχίονες ταιριάζουν καλύτερα με υψηλής ενδοτικότητας (>20) κεφαλές και το αντίστροφο.
ϊσως έχει τις πληροφορίες το εγχ χρήσης, αν το έχετε.

TGD

Reaction score
8.616
Μαπς και είναι στάνταρ p-mount; Αν είναι έτσι βρίσκεται εύκολα.

Reaction score
2
Μαπς και είναι στάνταρ p-mount; Αν είναι έτσι βρίσκεται εύκολα.
Οχι δεν είναι p-mount. Δεν έχει πουθενά βίδα για να βγει η κεφαλή. Ίσα ίσα που μόλις έβγαλα την παλιά κεφαλή και είδα οτι ήταν κολλημένη στο κέλυφος. Η κατάσταση της φαίνεται στις φώτο. Αμφιβάλω αν αυτή η κεφαλή αλλάζει.

Attachments

Reaction score
2
Αν και καθυστερημένα επέστρεψα λοιπόν! Όπως είχα γράψει παρήγγειλα καινούργιο κέλυφος που τελικά ταιριάζει στον βραχίωνα μου. Το πρόβλημα τώρα είναι στην επιλογή της κεφαλής. Διάβασα κάποια άρθρα στο φόρουμ για την επιλογή κεφαλής και κατάλαβα ορισμένα πράγματα απλά δεν ξέρω τίποτα για τα στοιχεία του βραχίωνα μου και ούτε μπορώ να βρω κάτι στο ίντερνετ γιατί είναι παλιό μοντέλο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το νέο κέλυφος ζυγίζει 3,5 γραμμάρια. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Επιλέγω κεφαλή στο περίπου;

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν θα βρεις πολλα στοιχεια για τον βραχιονα.Αν το κελυφος που βρηκες ταιριαζει σωστα στον βραχιονα και εχεις τυθμιση του βαρους αναγνωσης μια ortofon om3/om5 η μια audio technica at91/at95 θα ειναι οκ.

Reaction score
2
Δεν θα βρεις πολλα στοιχεια για τον βραχιονα.Αν το κελυφος που βρηκες ταιριαζει σωστα στον βραχιονα και εχεις τυθμιση του βαρους αναγνωσης μια ortofon om3/om5 η μια audio technica at91/at95 θα ειναι οκ.
Ναι έχει ρυθμιστή βάρους οπότε θα πάω σε κάποια από αυτές. Ευχαριστώ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik