Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.678
Τι σχέση έχει το σύστημα κάποιου με τη γνώση του για το αντικείμενο και τα reference specs;

Μάλλον μιλάς, ειδικά εσύ Χρήστο, για preference. :p

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.340
Θα ήθελα Οοοολοι εσείς που στραβομουτσουνιασατε με το hc του Στάθη
Δεν στραβομουτσουνιάσαμε Χρηστάκο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
O γνώστης του πολυκάναλου ήχου είναι φυσικά ο abcd :D
Και στο σπίτι και στο καφέ αλλά και στο πόστ πιο πάνω ήταν ο αντίλαλος του Κεφάλα.;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.340
:laugh:

η προσευχεται η ψαχνει τα μοντ στα ακουστικα..
93617_13374e2c93f2b1736778ac9c75bb1f97.jpg

O γνώστης του πολυκάναλου ήχου είναι φυσικά ο abcd :D
Και στο σπίτι και στο καφέ αλλά και στο πόστ πιο πάνω ήταν ο αντίλαλος του Κεφάλα.;)
Έχω φανταστικό δάσκαλο! :p

Reaction score
15.543
μας ξεπαγιασες παναθεμα σε :D

.......δυστυχως τα jbl δεν μας ζεστανανε λιγο βρε...:p

μην τρελαινεστε....θα παιζει σουπερ με το ρετουσαρισμα που θα γινει ;)

για την εικονα δεν ειπα ε ;

θελει τον 500/7000 τωρα stathi για να φτασεις το επιπεδο του ηχητικου σου εξοπλισμου...
....η οθονη μαμει και δερνει σε μεγεθος για τον χωρο σου ..

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Το πιο καυτο θεμα του avsite εχει καταντησει το hc του stathi!! :thumbsup:

Σταθηηηηη μας αναστατωσες κ αυτη τη φορα! :p

Tompoustitostathi αχαχχαχαχχα:roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το πιο καυτο θεμα του avsite εχει καταντησει το hc του stathi!! :thumbsup:

Σταθηηηηη μας αναστατωσες κ αυτη τη φορα! :p

Tompoustitostathi αχαχχαχαχχα:roflmao:
Μπαα άλλων έχει πιο πολλές σελίδες.;)
[DOUBLEPOST=1460273111][/DOUBLEPOST]
Ποιός θα αναλάβει το ρετουσάρισμα; :whistling:

...τρέμω στην ιδέα...:confused:
Δεν θα γίνει τίποτα ,θα μείνω έτσι που άρεσε σε περισσότερους και μένα φυσικά.;)

Reaction score
238
Σταθη βαλε μονο small ολα τα ηχεια σου και το κροσοβερ στα 40Ηζ για να μη χανεις περιεχομενο απο εκει και κατω οταν ο ηχοληπτης βαλει κατι με ενταση τοσο χαμηλα ( -10db@40hz λενε και τα specs τν jbl, εσυ τα εχεις και κολλητα στον τοιχο οποτε θα εισαι μια χαρα αφου για το κρος στα 40 πρεπει να εισαι -6db σε αυτο το σημειο ετσι και αλλιως) και μη πειραζεις τιποτα αλλο.

Reaction score
4.817
Ωχ ...
Συνήθως όλα putain τα κανει ο αγαπητός zizik .
Αγαπητέ Στάθη , μην αφήσεις κανέναν να ακουμπήσει τίποτα .
Και στο λέω εγω που δεν εχω έρθει ακομα στον χώρο σου.
Ο οποίος χώρος ειναι ένας ονειροχωρος που εχει γίνει με πολυ κόπο υπομονή και το υστέρημα σου .
Εγω πάντως πλέον σταματάω να τα χώνω σε λαλακιες και θεού θέλοντος θα ξεκινήσω να προσπαθήσω να τον αντιγράψω και εαν μπορω να τον ξεπεράσω πράγμα πολυ δύσκολο.

Ταπεινή μου αποψη εαν ειναι ν κανεις κατι στον χώρο σου που πιστεύω οτι δεν χρειαζεται , να συμβουλευτεις μόνο αυτόν που σε βοήθησε να το στήσεις .

Απόλαυσε αυτό που έχεις και γράψε εκει που ξερεις όλους και εμένα μαζι .-

Reaction score
6.506
Ωχ ...
Συνήθως όλα putain τα κανει ο αγαπητός zizik .
Αγαπητέ Στάθη , μην αφήσεις κανέναν να ακουμπήσει τίποτα .
Και στο λέω εγω που δεν εχω έρθει ακομα στον χώρο σου.
Ο οποίος χώρος ειναι ένας ονειροχωρος που εχει γίνει με πολυ κόπο υπομονή και το υστέρημα σου .
Εγω πάντως πλέον σταματάω να τα χώνω σε λαλακιες και θεού θέλοντος θα ξεκινήσω να προσπαθήσω να τον αντιγράψω και εαν μπορω να τον ξεπεράσω πράγμα πολυ δύσκολο.

Ταπεινή μου αποψη εαν ειναι ν κανεις κατι στον χώρο σου που πιστεύω οτι δεν χρειαζεται , να συμβουλευτεις μόνο αυτόν που σε βοήθησε να το στήσεις .

Απόλαυσε αυτό που έχεις και γράψε εκει που ξερεις όλους και εμένα μαζι .-
εδω εισε εσυ...
http://www.avsite.gr/forum/threads/jargons-home-theater-2.121084/

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.678
Συζητήσαμε με το Στάθη για τις ρυθμίσεις, τηλεφωνικά πριν λίγες μέρες αλλά και όταν πήγα. Την περασμένη εβδομάδα που ήρθε ο Μανώλης να επανακαλιμπράρει το προβόλι μου ρώτησα κι αυτόν και μου εξήγησε τις επιλογές που είχαν και τι έκαναν.
Δεν είμαι ζωντανό ντεσιμπελόμετρο ούτε έχω FR graph και mode seeker στο μυαλό όπως πολλοί, αλλά παρατήρησα δύο πράγματα στην ακρόαση.
Μου απάντησε πως προτιμάει να παίζει έτσι, κι εκεί τελείωσε το θέμα φυσικά αφού έτσι γουστάρει ν' ακούει. ;)

Για το αν μπορεί το σύστημα να παίξει στην αναφορά 30-10000Hz με άφθονο headroom δε νομίζω πως χωράει συζήτηση. :) Σε τρία λεπτά.

Μπράβο Στάθη και πάλι.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
<<Μου απάντησε πως προτιμάει να παίζει έτσι, κι εκεί τελείωσε το θέμα φυσικά αφού έτσι γουστάρει ν' ακούει.>>

Αυτή η πρόταση, απαντάει σε όλο το θέμα!

gonis

Luger
Reaction score
12.160
Τι σχέση έχει το σύστημα κάποιου με τη γνώση του για το αντικείμενο και τα reference specs;

Μάλλον μιλάς, ειδικά εσύ Χρήστο, για preference. :p
Εχει κατα την γνώμη μου γιατί αν το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ειναι Opel Astra και κάνω αρνητική κριτική για το στήσιμο ενός super car (βάλε ότι μάρκα θέλεις) τότε η γνωμη μου μάλλον θα ειναι γτπκ.
Επίσης αν κάποιος δεν εχει ματώσει για να χτίσει βήμα-βήμα ένα σύστημα, τρώγοντας ταυτόχρονα και τις μπάτσες του απο πιθανές άστοχες αγορές-επιλογές, δεν εχει κατα την γνώμη μου δικαίωμα στην αρνητική κριτική (άμεσα ή έμμεσα )
Η τοποθετησή μου δεν εχει να κάνει με το ποσό που εχει δαπανήσει ο Στάθης και ο κάθε Στάθης για το συστημά του ούτε κρίνω κάποιον που δεν εχει ή δεν θέλει να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για το χόμπι του.
Εξαιρούνται απο την άποψη που εκφράζω πιο πάνω οι επαγγελματίες.
Και όπως εχει πει και ο λογιστής του φόρουμ ,επαγγελματίας ειναι οποιος κόβει απόδειξη για τις υπηρεσίες που προσφέρει.;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.080
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK