- Reaction score
- 4.327
Με τη βόγκελ εγώ πάντως είχα κρεμάσει dali zensor 3 που είναι ψιλομεγάλα ηχεία
patafix blackΜε 4 μπαλάκια Blu Tack μη φοβάσαι τίποτα. Εγγυώμαι.
Κι έναν ιμάντα θέλει. Σκάφους.Οπότε, βάλε 4 μπίλιες μπλου τακ που λέει ο Ζιζίκος, μετά ρίξε κι ένα σταυρό σιλικόνης, και από κάτω χώσε κι 6 ξυλόβιδες κι είσαι τζετ.
στα @@ μας ρεΜε τη βόγκελ εγώ πάντως είχα κρεμάσει dali zensor 3 που είναι ψιλομεγάλα ηχεία
Αει τράβα να ακούσεις κανα λαϊκό ρε, jbl-ά απ' τα λιντλ.....στα @@ μας ρε
από σουζάνα είναι καλεΑει τράβα να ακούσεις κανα λαϊκό ρε, jbl-ά απ' τα λιντλ.....
Ντάξ μωρέ ήμουν κ γω φλώρος.Αει τράβα να ακούσεις κανα λαϊκό ρε, jbl-ά απ' τα λιντλ.....
Ντάξ μωρέ ειμαι κ γω φλώρος.
FixedΜε 4 μπαλάκια Μαύρο Patafix μη φοβάσαι τίποτα. Εγγυώμαι.
Μετά το είδαpatafix black
Με Παπαρίξ εγώ δεν εγγυώμαι, αν βρεις κανέναν να εγγυηθεί Αλέξανδρε, βάλτο.Fixed
Με κληση Γιώργο; Πώς σου φάνηκε σα βάση, αξίζει να την πάρω;Με τη βόγκελ εγώ πάντως είχα κρεμάσει dali zensor 3 που είναι ψιλομεγάλα ηχεία
Σε τι βάση;Εγω εχω στήριξη με κλίση, εδώ και ενάμιση χρόνο στα Goldenear Aon3, με παταφιξ, και δεν φοβάμαι.
Και μάλιστα το ηχείο δεν ειναι φλατ απο κάτω, εχει κατι πλαστικά μπιρμπιλοποδαράκια με αποτέλεσμα να μην γίνεται πλήρης επαφή βάσης-ηχείου.
Τελικά patafix η blu tack; Το αιώνιο ερώτημα παραμένει...Με Παπαρίξ εγώ δεν εγγυώμαι, αν βρεις κανέναν να εγγυηθεί Αλέξανδρε, βάλτο.
ΜελίδηΣε τι βάση;
Καλη φαση αυτο το 1 αλλα ειναι ασφαλες για το μεγάφωνο;Πατεντες.
1)πισω br. Δενεις σχοινακι, πισω απο το μαγνητη περιμετρικα (εντος μεγαφωνου) και εξοδο πισω απο br και την αλλη ακρη δενεις στη βαση και δωσε οση κλιση θες,fix.
2)καθoλου br,ή μπροστα.Δεν απογοητευεσαι,δενεις γυρω απο τις μπορνες σχοινακι πριν σφιξεις τα καλωδια,και το αλλο ακρο οπως πανω στη βαση ,δωσε οση κλιση θες fix.
3)Εχεις ενεργα και οποια αλλη περιπτωση ,χρησιμοποιεις μπετονια,αυτη που κανουν οι ταχυδακτυλουργοι να πετανε αντικειμενα ξερεις ,το δενεις οπως θες και παλι πισω στη βαση fix.
Eγγυηση περισσοτερων ριχτερ απο τη στατικοτητα της ιδιας βασης fix.
Ναι για βοηθα !!!!Όλο απορίες είσαι, ε;