- Reaction score
- 54
Από τον εξαερωτήρα, χρησιμοποίησες τα χτένια η τις λεπίδες;Απ'οτι μου είπε ο γεωπόνος, προστατεύει το σπόρο από μύκητες και βακτήρια, ή κάτι τέτοιο, τελοσπαντων δε μουχλιάζει, δε χαλάει, δε το τρώνε μικροοργανισμοί.
Θέλει συχνά ποτίσματα και όπως σε περιόδους με πολλές βροχές και ήλιο μετά, θέλουν ψεκασμα με χαλκό.
Δηλαδή χαλκό θέλουν γενικώς αυτή την περίοδο όλα, και οι τριανταφυλλιές και τα πάντα, μια φορά το μήνα.
Έχω πάρει ένα ηλεκτρικό 16-λιτρο ψεκαστήρι, πολύ καλή τιμή (60-70€ αν θυμάμαι) και η μπαταρία του δε τελειώνει λέμε, φανταστικό εργαλείο.
Δεν έχω τη συσκευασία να στη δείξω, τελείωσε.
Ότι είχε στο μαγαζί ο γεωπόνος, ότι μου έδωσε.
Ήταν συσκευασία 1,5 λίτρου, μεγάλο λευκό πλαστικό μπουκάλι, το χρησιμοποίησα 2 ή 3 φορές μέχρι να τελειώσει.
Ένα γενικής χρήσης λίπασμα που ρίχνω στα πάντα όλα, σε δέντρα και γλάστρες και φωτίνιες και παντού. Δεν παίρνω 7 ειδών λιπάσματα, ένα καλό πλήρες λίπασμα γενικής χρήσης.
Αυτό που μου είπαν εδώ στο θρεντ
![]()
Αγοράστε τον ηλεκτρικό εξαερωτήρα RLE 240 από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα | STIHL
Συμπαγής ηλεκτρικός εξαερωτήρας χλοοτάπητα για εξάερωση και σβάρνισμα μικρότερων εκτάσεων χλοοτάπητα. Πλάτος εργασίας 34 cm, 20 μαχαίρια. Συμπεριλαμβανομένου κυλίνδρου εξαερωτήρα και χορτοσυλλέκτη.www.stihl.gr
Έχει ένα βολικό μεγάλο μαγαζί με στιλ εδώ πολύ κοντά στο σπίτι μου, στο δρόμο για Περαία, ακόμα είναι σε προσφορά στα 2 κατοστάρικα.
Σε τι βάθος το δούλεψες και πόσες φορές;