Ε-κλαίγοντας Album

Reaction score
2.219
Thee Fourgiven: It ain't pretty down here(Dionysus Records,USA,1985)
Φαντάστηκα ότι μέ το down here εννοούσαν ένα γκαράζ.Ομως ο δίσκος δεν είναι καθαρόαιμο γκαράζ γι αυτό και η -αρχικη-απογοητευση μου ήταν μεγάλη όταν τον αγόρασα εκείνη την εποχή.Γρηγορα όμως κατάλαβα ότι επροκειτο για υψηλής ενέργειας r 'n' r δίσκο και τον ευχαριστήθηκα.
Βοnus το ότι ειχαν πολύ καλούς μουσικούς.

Reaction score
19.376
Βάλαμε Sting για Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ας κινηθούμε όμως και λίγο πιο κλασικά, να φτιάξουμε το κλίμα αφού πλησιάζουν.

Reaction score
19.376
Όλο το τελευταίο album των Cranberries που η παρσγωγή του αλλά και τα όργανα και ενορχήστρωση έγιναν μετά το θάνατο της Dolores. (15 Ιανουαρίου) ενώ αυτή είχε γράψει απλώς τους στίχους με μια κιθάρα και μερικές μισές πρόβες απο όπου η φωνή της προστέθηκε εκ των υστέρων απο ότι κομμάτια απο αυτές ήταν μισολοκληρωμένα.

Η καλύτερη στιχουργός στην πόπ σκηνή (που προσφέρεται για κάτι τέτοιο και εκεί είναι η μεγαλύτερη αξία της) αλλά και καλύτερη σε όλα τα είδη κατά τη γνώμη μου. Βιωματική, αποδίδοντας με τόσο σουρεαλισμό όσο πρέπει τον εσωτερικό συναισθηματικό της κόσμο με τους στίχους της και που εισέρχονται σε τόσο βάθος και προσωπική διάσταση που αποτελεί παγκόσμιος εκφραστής τους. Σαν καλή παλιά Γαλλική ταινία ίσως και καλύτερα.

Προτείνω στους αναγνώστες να ασχοληθούν με μελέτη των στίχων (όλων των album τους αλλά τουλάχιστον σε αυτό όσοι δεν το εχουν κάνει ποτέ) και να μην μείνουν μόνο στην μουσική εάν π.χ. δεν τους αρέσει.

Πολύ σπάνιο έως αδύνατο για εμένα, να πεθαίνει κάποιος χωρίς να τον γνωρίζω και να είναι σα να έχασα μέρος του εαυτού μου.

Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η τέχνη, η μουσική και η δύναμη της.

Thought that I got it
And then I lost it all
I forgot it
I forgot it
I forgot it
I thought I knew it all
I got it
Told that I got it
Told that I got it
And then I lost it all

Ain't it strange
When everything you wanted